Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

HOŞGELDİN CANIM BENİM
YA BENİM GİTTİĞİM YERDE ÖYLE BURASI O KADAR GARİP BİR YERKİ ANLATAMAM HERŞEY VAR ELLERİNDE İSTESELER HEMEN ÇIKARIRLAR ÖZELLER NASIL ÇIKARIYOR HADİ DİYCEM SİGORTAYA GİTTİM TEST YAPTIRDIM ONU ERTESİ GÜNE ALDIM BURDA ÖYLE DEĞİL SEN ÖL DAHA İYİ YA O DEĞİL KİMYASALSE NEDEN ADET OLMUYORUM SİNİRLERİM AŞIRI BOZUK CANIM BENİM
2 gün sonra çıkan betahcg hiç duymadım iki gün sonra gel tekrar yapalım derlerde başka bi testmi istediler acaba
BURDA VAR CANIM BENİM BİDE İZMİRDE YAŞIYORUM YA BAZEN DİYORUM NEDEN MERTKEZDE OTURMUYORUM ELİMDEN GELSE MERKEZE TAŞINMAK İSTİYORUM
slm kızlar ben geldim
HOŞGELDİN CANIM BENİM
ben bir kere dayanamamış yapmıştım öğleden sonra verdiler escales özele git canım
ÖZELE GİTTİM ZATEN CANIM MAYIS ON BİRİNDE BANA KİMYASAL OLMA DURUMU VAR DEDİ ON GÜN SONRA GEL DEDİ YA BEN ÇOK GERİLDİM VE BU ARALAR AŞIRI HASSASLAŞTIM İNANIN ŞUAN AĞLIYORUM GÖZÜMDEKİ YAŞSI DURMDURAMIYORUM OKADAR GERGİNİM SİZE ANLATAMAM
CANIM SEN KAÇ GÜNDE REGLİ OLDUN PEKİ

kızlar işten yeni geldim ev mesaisi beni bekler ben gider
ben özleğin anacımmmmmmmmmmmm
:a015::a015::a015::a015:

ELİMDE DEĞİL GÜLÜM ÇOK GERİLDİM BU ARALAR

kızlar şu kadın gün verdi ya bana 23 mayıs cumartesi 18:30 da erkek çocuk için deneyimmi sizce

hoş bulduk cnm benim sorum olacak tecrübesi olan lütfen yanıtlasın benim adetim 10 mayıs gb olmam gerekirdi(adetlerim düzensiz) 15 mayısta test yaptım yok ama dünden beri pembe renkte 2 3 damla leke geliyor ne olabilir doktorumada ulaşamadım cv bekliyom

ELİMDE DEĞİL GÜLÜM ÇOK GERİLDİM BU ARALAR

sen bize lazımsın canım benim :1hug: üzme lütfen bu kadar kendini 2 gün daha dayan aklından çıkarmaya bak
kk nın mizah bölümüne takıl kafanı dağıt biraz bebek işini unuta.s

escalescim hb ama üzülme sıkma canını sabret yoksada olur üzme nolurrr
elimde değil gülüm inan bu hafta bana o kadar zor geçtiki anlatamam sana ben bir tek düğünümde bu kadar strese girmiştim o kadar zor şeymiş ki o değil eşimin halinede üzülüyorum görseniz bir hevesli anlatamam
escales izmirde bildiğim iyi bi doktor var amasen bodrumdaydın demi

canım beryal bodrumda söyle not alayım güzelim

benim adet 23 olması lazım dr olmazsan 25 gel beta yapalım dedi bide varmışşşş ayyyy

çok haklısın çookk hemde.. ama sabret

Cnm ya bulamadım sanırım kartı evde arkadaŞada ulamamadım sana bulunca mesaj atarım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…