hosbulduk canımhoş geldin
ŞenizŞeniz
iyilik cnm ne olsun aynı tas aynı hamam yine her zamanki gibi koşuşturan vildanım:bbo:
burdayım cnm teşekkür ettim kar payını gönderirim ben sana yarın inşallah cnm Şeniz
Kızlar ben Çıkıyorum byeeee
kıslar bende kaçtım dağğğğğ gibi ütüm var
bitiriyim yine gelirim inşallah iyi akşamlar görüşmek üzere hoşçakalın a.s.a.s.a.s.a.s.
canikom sen listedesin 104 numara iyi bak kız günahımı alıyon walla.BERYALLLL MERCAN AYŞE OLARAK BEN BURDAYIM YAZAMASAMDA KALBİMLE BURADAYIMsırnaşık şey
hehe yıkandık ohh mis koktuk .ok yıkan bekliyoz bebişide iyi yıka he su iç nohut yıkanır:))))))))):roflol:
hoşbulduk teyzoşız tombilibu bak burdan görcen
hoş geldin çapkın ördek annessi sende h.g.hazır kıta bekliom hehehe:roflol:
h.g. kız niye öyle diyon ha
anammmmmmmmmmmmmmm hamilemisin çok sevindim biliyordum işte süper haber budur .bu hafta süprizler gelecek demiştim ilki geldi işte ne güzel .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .yarından itibaren sana liste verecem ne yiycen nasıl beslenecen .topiğin sağlık danışmanı olarakkaydirigubbakcemile3arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.
tamam hemen geldim işte bakkkkkkkkkkkkinşallah seneye babamın bana aldığı eve gidecem canım:lepi:
canım kullanıcı kontrol paneli varya oraya tıkla itibar puanlarına baksana
daha yeni alışveriş yaptık dolaplar ağzına kadar dolu aç kalmamışsınızdır inşallah
bende ne kötü ev sahibiyim misafiri evde tek bırakıp sürtmelere gittim:roflol:
hoşgeldinizzz yıkanın bakalım ...ön yıkama yapma uzun sürmesin
yaff gerçekten o kadar sıcakmı
ben kışın çok üşüdüm bu sene sıcaktan şikayet etmiycemmalkisalkisalkis
cnm keçiboynuzu kürü ve nohut iyi geliyomuş
saolun varolun şu an açlıktan bayılmak üzereyim
anneme gittim annem evde yok...garı gezmeye gitmiş
bende hazır o yokken kafama göre temizlik yapıyım dedim
yatak odasının duvarını camlarını sildim
yatağın yönünü değiştirdim
tüller perdeler yıkandı ütüledim taktım
bütün evide süpürdüm geze geze geldim eve halim kalmadı
ayrıcana bulaşıklarıda makine yıkasın cnm süs diyemi alındı dolduraydınız makineyesırnaşık şey
yaa rabbim herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.beryalcim bilyirm kaç gündür benden haber bekliyosun.kuşum ben iyice kesinleşsin diye yazmadım size..
kızlar ben geldim
beryal canım nasılsın iyi gezdin bugün haaa nohutumuda gezdirdinmi kızlara baktırdınmı gözü gönlü acılsın nohutumun
kız bu güzel habere halay çekilmezmi çekilir elbet darısı bizlerin başına artıkkk:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:açılmaz mı teyzesi gezdik walla ne güzel oldu hava aldık .
bu arada halay çekilsin haydeeeeeee takıl şekerim serra84 hamileymiş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anammmmmmmmmmmmmmm hamilemisin çok sevindim biliyordum işte süper haber budur .bu hafta süprizler gelecek demiştim ilki geldi işte ne güzel .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .yarından itibaren sana liste verecem ne yiycen nasıl beslenecen .topiğin sağlık danışmanı olarakkaydirigubbakcemile3
tamam hemen geldim işte bakkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile
canım önemli değil sen hamilesin ya gerisi hiç önemli değil .allah tamamına erdirsin inşallah.hemen listeye eklim hamile bölümüne atladın kızzzzzz tebrikler.son adet tarihiniin ilk günü ne yaz bana hemen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?