Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mrb hoşbulduk vildanımmm serra84 hamilemii yalnışmı anladııımmm.... bu arada fazla rep veren benmiyim rufeydemi anlamadım ama bensem helal olsunnn güle güle kullaann

canişim serra hamileymiş onu kutladık az önce yanlış okumadın darısı bize inşallah:teytey:
sensin kıs rep veren teşekkür ederimalkisalkisalkis

duyamadık canım..çok küçük tahmınen 5 haftalık daha dedi.geç olmuş beişim...bu cuma bakacak yine gözükmes ise vajınal bakackmış...bende busefer telaş yaptım..hakkımızda hayırlısı olsun hep bunun için dua ediyorum...acı çekmektende çok korkuyorum ...işallah bişi yoktur..

kız niloş ben hamile kaldığımda sigaradaniğreniyodum valla kokusuna bile tahammül edemiyodum umarım gene öle olur yoksa nasıl baş edreim bilmem

nilüüüş ne acısı çekecen kıs vajinal muayene hiç olmadınmı sen acımıyo korkma

rufeydeeee hoşgeldin cnmm
iklimtuana sende hoşgeldin balım
en çok repide sen vermişsin bana
katlanarak faiziyle geri dönecek sana
faiz haram kar payı olarak ödeyim ben en iyisi :roflol:
hb canımmmmmm

sagol canım iyi çok ükür yarın işe başlıcak artık
bende raht rahat gelirim özledim valla hepinizi:1hug::1hug::1hug:

canişim serra hamileymiş onu kutladık az önce yanlış okumadın darısı bize inşallah:teytey:
sensin kıs rep veren teşekkür ederimalkisalkisalkis

aayyyy ne güzel hayırlı olsun inş ewt sıra bizde ama haaa.......rica ederim bebiş sende bana atarsın ödeşirizz:jeyyar:lülülülülülü

Son düzenleme:
yarın tatil yokmuş bizim neyimizeymiş tatil:)))) ben bu adamı boğarım ya valla bakdelikafaduldenkötükedihüso:mymeka::mymeka:

tombilibu san rep verdım kız nülü iklim vıldoss size veremedımm az dagıtayım size de verecem anacımm.ya ben cıkıyorum midem berbat minişler byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…