Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serracım çok sevindim canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım amin...
mrb canım.mesela ben 1,5yıldır istiyodum.sadece bu ay incir kürü denedim 21 gün ve şifa niyetine.bugün de kuzumun bana geldiğini öğrendim.
senin adıma çok sevindim gözün aydın olsunalkisalkisalkisevet duymuştum peki nasıl yapıcam incir kürünü
çok teşekkür ederim....21 gün içicem peki zamanı farkediyormu?adet döneminde içicekmiyim...folik asit almaya başlamalıyım demi..
canım ben yarım litre kaynayan suya 6 yada 7 tane ortadan 2ye ayrılmış incir attım.20dk ağzı kapalı kaynattım.sonra ağzını açıp ılımsını bekledim.ılıyınca yarısını kahvaltıdan 15 dk önce kalanını akşam yemeğnden önce 21 gün içtim canım şifa niyetine
çok teşekkür ederim....21 gün içicem peki zamanı farkediyormu?adet döneminde içicekmiyim...folik asit almaya başlamalıyım demi..
Alllaha çok şükür bir sorunum yok bir yıllık evliyim hamile kalmak istiyorum..
bu kürü yaparken korunuyomusun bide bu kürü yapmadan önce sogan kürünü öneriyolar incir kürünün tadı kötümü
hoşgeldin adaşım nasılsın cnmŞenizslm kızlar nasılsınız
ii akşamlar kızlar
vildoş,vildan 83 nasılsınız??
merve sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldu cinsiyeti belli oldu mu??
okyanııs mesaj sayın 999 rep puanın 333 ne kadar asil :roflol: