Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm senı gördume sevındımmm sen naptın dra gittnmı inş. hersey ıyıdır
escales hsonundan berdırı berbatım midem berbat folık asiti bile 2kez içemıyorum gunde 1kez içebiliyorum bişey olurmu yaa.dun msla öğlen bişey yemedımmmm bir meyve suyu içtim..ikindi vaktı dısarda atstrdım eve geldım yattımmm .mutfaga giremıyorum canım ne isterse saglıksızda olsa onu yıyıyorumm..midem berbat ıns daha beter olmazzz.cok moralım bozukk...:asigim:
:1hug: günaydın can kuşlar
escales son kan tesını ne zaman yaptrdın ve kaç cıktı aynıs eyı bana demiştiler ya ondan sordum drlar adamı hasta edıyorr bende kalp atısını duymadan inanmıcam hala sevınemıyorum kımseyede diyemıyorum:))
bulantıda değil değişik bişey yaaaaa halsızlık paso uykuuuu napıcam moralım bozukk hep böle olmaz demı mirmirmirmir pişman oldum hamile kaldımaaaa hep böle olmasın nolurrrr laelaelaelaelae
geçmiş olsun canım burda bu şekilde rahatsız olupta bebiş sahibi olan var canım sıkma canını olmadı perşembeye gidersin canım benimbe pcos hastasyı burda cokta ei sayılmam 69. sıradayım buğün üzgünüm 3.günü tedaviye başlıcaktık sabah actım pc yi randevu alıyım diye carsambada calışmıyorlarmış bizde 4. güne kaldık hayırlıısı bakalım
kızlar tuşların b azıları basmıyor bazen eksik cıkıyo yazılar kusura bakmayın
bende onu yapmaya çalışıyorum canım benim çık biraz dolaş canım beniminş.. bişey olmazzzzz escalesss bence ıyı cıkıcakk içini ferah tut..hava güzelll biraz olmadı gesmeye gideyımmmm acılırımmmm
nsb gunaydınnn
beryal gunaydınn
nülü gunaydınnnnnn sizi gördukkkkkkk
nülü evet ben duyrasam sendne duyrasınn persembe gitcezz.kız folık asiti 1kez alabılıyorum berbatımmm zaten dr demişti bulantıyı artırır kendı kendıme işmı yaptım anlamadım .yemeke yıyemıyorumkı ilacı alabileyımmm off
selam canımslmmmm bizim kızlar yokmu(
evet canım serra 84 hamile dün akşam geldi haber halay bugüne kaldı haydeeeeee.inşallah yarında senin için halay çekecez yuppi sara da olsa keşke halay başımız o olurdu yaaaa sara ösledim yawwwcanım benim gözün aydın allah bebişini kucağına almayı nasip etsin ay nasıl sevindim kız dur bende çekeyim halayı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın canım:1hug: günaydın can kuşlar
kızlar hoşgeldiniz beryal+, nilüfer79, nsb toprağım nohutun nasıl kız nilüfer senin mercimek nasıl anacım bu arada nsb nasılsın canım benim
kızlar boşverin be n kafama okadar takmıyorum şu an benim derdim başka 6 haziranda cıragan da düğünümüz var ben kapalıyım dikişide güzel dikiyorum nasıl bir sey diksem diye araştırıyorum:)
kızlar boşverin be n kafama okadar takmıyorum şu an benim derdim başka 6 haziranda cıragan da düğünümüz var ben kapalıyım dikişide güzel dikiyorum nasıl bir sey diksem diye araştırıyorum:)
inşallah canım benim ya ne bileyim sanki yokmuş gibi geliyor kafam çok karışık gülüm inşallah vardırda bu kadar üzüldüğüme değer inan şu bir kaç gün bana eziyet gibi geldi zaten adamlada kavgalıyız :çok üzgünüm:selam canım
evet canım serra 84 hamile dün akşam geldi haber halay bugüne kaldı haydeeeeee.inşallah yarında senin için halay çekecez yuppi sara da olsa keşke halay başımız o olurdu yaaaa sara ösledim yawww
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın canım
günaydın biz iyiyiz teyzoş yarını bekliyozzz senin sonuçları
inşallah yarın senin içinde çekecez halayı :teytey: