hadi güzel bir el uğraşı canım benim internetten bir araştır canım kapalılar için güzel şeyler var
em böylelikle kafamada takmıyorum sositososito
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi güzel bir el uğraşı canım benim internetten bir araştır canım kapalılar için güzel şeyler var
escales kaçıcı birden cııyon kız folık asıtın
em böylelikle kafamada takmıyorum sositososito
nsb gunaydınnn
beryal gunaydınn
nülü gunaydınnnnnn sizi gördukkkkkkk
nülü evet ben duyrasam sendne duyrasınn persembe gitcezz.kız folık asiti 1kez alabılıyorum berbatımmm zaten dr demişti bulantıyı artırır kendı kendıme işmı yaptım anlamadım .yemeke yıyemıyorumkı ilacı alabileyımmm off
kızlar hoşgeldiniz beryal+, nilüfer79, nsb toprağım nohutun nasıl kız nilüfer senin mercimek nasıl anacım bu arada nsb nasılsın canım benim
bebişim kız midenmi bulanıyo???bende tık yok valla şu iştahtan bi kesilemedim hee..ben ömrüm hayatım boyunca tombiş kalacağım artık buna alışsam iyi olur..sırnaşık şeynsb gunaydınnn
beryal gunaydınn
nülü gunaydınnnnnn sizi gördukkkkkkk
nülü evet ben duyrasam sendne duyrasınn persembe gitcezz.kız folık asiti 1kez alabılıyorum berbatımmm zaten dr demişti bulantıyı artırır kendı kendıme işmı yaptım anlamadım .yemeke yıyemıyorumkı ilacı alabileyımmm off
bence elbise dik çünkü alt üst daha kadınsı oluyo.elbise çok şık olur bence.eşarbınıda arkadan toplat çok şık aksesuar takıyolar öle yap kuşum
inşallah canım benim ya ne bileyim sanki yokmuş gibi geliyor kafam çok karışık gülüm inşallah vardırda bu kadar üzüldüğüme değer inan şu bir kaç gün bana eziyet gibi geldi zaten adamlada kavgalıyız :çok üzgünüm:
günaydın canımın içüüüü)))a.s. nasılsın escales ??ben iyiyim valla şimdi çay içiyorum))sizde buyrun kızlar
bebişim kız midenmi bulanıyo???bende tık yok valla şu iştahtan bi kesilemedim hee..ben ömrüm hayatım boyunca tombiş kalacağım artık buna alışsam iyi olur..sırnaşık şey
işin şakasıda bu canım folik asidi neden alamıyosun yut gitsin kızzz...ne mide bulantısını arttırıyormuş buarada???çubuk kraker çok iii geliyormuş haberin olsun
iyi yapıyorsun canımbenim bende elime bir yatak örtüsü aldım saolsun oda bitmek bilmedi onu dürtüp dürtüp duruyorum akşamları böyle kafam dağılıyor valla![]()
güzel fikir canım benim annem kapalı benim kına gecesinde öyle yaptırdık zilliye okadar yakşıtı ki süper bir şey oldu :icecream:
:asigim:
bede akşamları bebek yeleği örüyorum boş durmaktan iyi hediye götürürüz
canım folik asit günde 3 kez alınmazsa olmaz ama.
sabahları kaşarlı tost ve portakal suyu iç.arada meyve .öğlen yoğurt meyve falan ye.yada salata.akşamda az yağlı çorba iç.yani az ama sık ye ve midene dokunmayan şeyler ye ama sağlıklı ye tatlım bebeği düşün .ayran iç yada .mutlaka 3 kez meyveni ye en azından .
beryal+, ESCALES+, nilüfer79+, ozbek83 günaydın yakaladım sizikaydirigubbakcemile
canım benim zaten bebiş olsada bişey anlamıyosun 3 aya kadar.ama sen dikkatli ol.ne zaman göbeğin çıkacak hafif ten bebişi görmeye başlıycan ultrasyonda ancak o zaman inanıyo insan .
eşinle niye tartıştın.
evet benim bebğim eylülde olacak kış gelir ör teyzesi yaaa giydiririz bebişlere.