- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar günaydın ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım war:çok üzgünüm:
ozaman hoşgeldın aramıza cnm hayırdır neden uzgunsun sorun ne bkaıım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım war:çok üzgünüm:
yok gülüm benim evlenme yıl dönümüm değil ama banada az kaldı canım benim haziran 16 sı canım benim testi dün verdim yarın alıcam inşallah bir sorun çıkmaz bende meraktayım canım benimiyiyim bıtanem sen nasılsın evlenme yıldönumun kutlu olsun yanlış okumadıysam senın kı galıba bugun .bızımkıde bugun tam 10 ay olmuş ne cabuk gecıo zaman.test yapmadın sanırım cnm ne zaman yapcan bır hafta gectı sanırım:asigim:
dualarımız seninle canımherkese günaydın kızlar;
öncelikle herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Her sene bu zamanlara ülkece birlik,beraberlik ve huzurla çıkarız inşallah...
Ben bugün 1 ay sürecek bir eğitim için Belçika'ya gidiyorum. H1N1 virüsü korkutsa da gitmek zorundayım
Lütfen bana dua edin ve beni özleyin kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın canlarım hihoyyyt
günaydın canım hıoşgeldin aramızakızlar günaydın ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım war:çok üzgünüm:
ayyy yanlış okumusum ıste hızlı okıyım gecmöışı derkene
yok gülüm benim evlenme yıl dönümüm değil ama banada az kaldı canım benim haziran 16 sı canım benim testi dün verdim yarın alıcam inşallah bir sorun çıkmaz bende meraktayım canım benim
tabıkı hıcbır sorun cıkmıycak cıglık cıglıga sevınecen ahanda benı dedıydı dıycen hade bakemdelikafadulden
günaydın arkadaşlar nasılsınız hamişler ve hamiş adayları alkisalkisalkis
günaydın canım bu arada kızzzzlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun şekerler :CüvCüv::enbuyukkk:günaydın arkadaşlar nasılsınız hamişler ve hamiş adayları alkisalkisalkis
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım a.sgünaydın kızlar
inşallah canım ya inşallahyok gülüm benim evlenme yıl dönümüm değil ama banada az kaldı canım benim haziran 16 sı canım benim testi dün verdim yarın alıcam inşallah bir sorun çıkmaz bende meraktayım canım benim
tabıkı hıcbır sorun cıkmıycak cıglık cıglıga sevınecen ahanda benı dedıydı dıycen hade bakemdelikafadulden
kızlar aranızda aşılama yaptıran varmı
ben yaptırmadım gülüm :1closedeyes:
escales sen nasıl oldun varmı bir gelişme?
belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın
belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın
günaydn cnm bişe sorcam ben size cok kafam karıştı aramızda daha önce adet söktürücü ilaç kullanan varmı