Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyiyim bıtanem sen nasılsın evlenme yıldönumun kutlu olsun yanlış okumadıysam senın kı galıba bugun .bızımkıde bugun tam 10 ay olmuş ne cabuk gecıo zaman.test yapmadın sanırım cnm ne zaman yapcan bır hafta gectı sanırım:asigim:
yok gülüm benim evlenme yıl dönümüm değil ama banada az kaldı canım benim haziran 16 sı canım benim testi dün verdim yarın alıcam inşallah bir sorun çıkmaz bende meraktayım canım benim
herkese günaydın kızlar;
öncelikle herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Her sene bu zamanlara ülkece birlik,beraberlik ve huzurla çıkarız inşallah...
Ben bugün 1 ay sürecek bir eğitim için Belçika'ya gidiyorum. H1N1 virüsü korkutsa da gitmek zorundayım :(
Lütfen bana dua edin ve beni özleyin kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın canlarım hihoyyyt
dualarımız seninle canım
kızlar günaydın ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım war:çok üzgünüm:
günaydın canım hıoşgeldin aramıza

yok gülüm benim evlenme yıl dönümüm değil ama banada az kaldı canım benim haziran 16 sı canım benim testi dün verdim yarın alıcam inşallah bir sorun çıkmaz bende meraktayım canım benim

tabıkı hıcbır sorun cıkmıycak cıglık cıglıga sevınecen ahanda benı dedıydı dıycen hade bakemdelikafadulden

günaydın kızlar
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım a.s

tabıkı hıcbır sorun cıkmıycak cıglık cıglıga sevınecen ahanda benı dedıydı dıycen hade bakemdelikafadulden
inşallah canım ya inşallah

kızlar aranızda aşılama yaptıran varmı

ben yaptırmadım gülüm :1closedeyes:

belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın

ya ben de dün adet sancısı gibi bir ağrı oldu ardından çok az bir kan geldi ve kesildi gece de ağrı oldu ama kanama yok ğöğüslerim biraz acıyor neden olabilir acaba bilgin var mı?

günaydn cnm bişe sorcam ben size cok kafam karıştı aramızda daha önce adet söktürücü ilaç kullanan varmı

evet cnm bern kullandım duphaston ve farlutal ve cok kanamam oldu buyuk buyuk parcalar geldı benım 3mm kıst vardı o temızlendı hayırdır

Back
X