Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktoru danıstım alabilirsin dedi ama telle konustugum için pek ayrıntıya giremedim baslamam için günü önemlimi cnm?
günaydın abyosun hoşgeldin vildancım sanda gülegüle
bugün herkes suskun sanırım![]()
selam kızlar hayırlı günler
hoşbulduk güzelim nasılsın?hihoyyyt
canım allah hakkında hayırlısını versin inşallah..bende gün sayıyorum 2-3 gün var adetime..belirtiler aynı malesef..kasık ağrısı..bel ağrısı..bekliyorum..iyiyim canım sağol sen nasılsın?
ben biraz heyecanlıyım dört gözle kırmızı günlerimizi bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
bi olsun deriz bi olmasın tüm tahliller o zaman yapılıyomuş şu rahim filminden azcık korkuyorum ya hayırlısı bakalım :CüvCüv:
Selam canlarım nasılsınızz
bence korkma allah vermiyosa vradır bi sebebi hem bak ben bebeğimi aynı öyle kaybettim git bence hemen baktır belkide bebiş vardır ama kanaman başlıyodur benim gebeliğim o şekilde sonlanmıştı ben hamile olduğumu bilmşyodum sancım vardı acile gittik adet sancısı diye kas gevşetici verdiler gece köyüleştim sonra tekrar devlet hastanesine gittik testte hamile çıktım ve düşük yapıyomuşum malesef ozaman korunuyodum süprizdi::çok üzgünüm:
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
ben biraz heyecanlıyım dört gözle kırmızı günlerimizi bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
bi olsun deriz bi olmasın tüm tahliller o zaman yapılıyomuş şu rahim filminden azcık korkuyorum ya hayırlısı bakalım :CüvCüv: