abyosun+, bebis02, bengisu_nisa, ESCALES+, mercanayse+, nilaykisir+, Niran77, ozbek83+, RELAX, sumos23 slmm
hoşgeldin güzelim.hihoyyyt hihoyyytabyosun+, bebis02, bengisu_nisa, ESCALES+, mercanayse+, nilaykisir+, Niran77, ozbek83+, RELAX, sumos23 slmm
Kızlar sÜmoŞ kaÇar kocİŞİm erken geldİ canım ya duramadım dİyo senİn aĞladıĞını duyunca dayanamadım dİyo erkenden geldİm dİyoo herkese İyİ gÜnler kendİnİze İyİ bakın
güle güle canımcanlar bende kaçtım biraz kocam gelecek yarın görüşmek dileğiyle.gerçekten sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.hepinize byyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeee
hoşgeldi canımabyosun+, bebis02, bengisu_nisa, ESCALES+, mercanayse+, nilaykisir+, Niran77, ozbek83+, RELAX, sumos23 slmm
hoşçakal güzelim..kendine iyi bak..byeeekızlar ben çıkıyorum birazdan kocişim gelir kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3
ben 2 defa iğne vurumdu seninle aynıyız eğer bu ay tutmazsa rahim filmi çektiricaz
hoşgeldin bitanesi nabera.s.
abyosun+, bebis02, bengisu_nisa, ESCALES+, mercanayse+, nilaykisir+, Niran77, ozbek83+, RELAX, sumos23 slmm
ANACIM BAK ÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM BENİMDE DİĞER AYDA ÖYLE OLDUM PSİKOLOJİK Mİ NEYSE ONA YAKALANMIŞTIM BU AYDA İSE SAĞLAMINA YAKALNMIŞIM AMA BİRARADA KİMYASAL DİYE TUTTURMUŞLTUM DÜN VARYA ÇILDIRDIM SONUNDA YAKLAŞIK BİR SAAT İÇİNDE BEŞ DEFA WC YE GİTTİM ADAM SENİN SAYENDE BENDE GİREMİYORUM HA BİRE WCDESİN DEDİ BENDE ÖBÜRÜNE GİR DEDİM NE YAPAYIM ALLAH ALLAH DEDİM ODA BANA GÜLMEYE BAŞLADI İNŞALLAH SENİNDE O YÜZDENDİR CANIMkızlar soğuk almadığmdan eminim geceleri uyurken su gibi oluyorum ve üstelik idrarımı tutamıyorum 5 dk. bir lavaboya gidiyorum sizce sebebi nedir
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN VALLA BUGÜN COŞTUN HEEE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok yaşa ne benzetme amaa valla allah öyle olanlara yardım etsşin şükür bizimkiler brezilya gib,ler çok seviyorum eşimin ailesini:1hug:
ANAM BOŞ VER SALLA GİTSİN CANIM ÖYLE SÖÖYLEYENLERE BENİM SİSTEMİ UYGULA İKİNCİ BALAYINDA DÜŞÜNME AŞAMASINA GEÇİCEZ DEMİŞTİM BEN VALLAsana tüm kalbimle katılıyorum ne zaman bebek alacaksınız sorularından bıktım hani pazarda satılan bişey olsa amenna.o kdar kolay mı bir yıldır uğraşıyoruz olmuyo işte vallah millete haka korunuyoruz demeğe utanır oldum kimseye bişey söyleyemiyorum.iyiki sizler varsınız.
AYNEN ÖYLE ANACIM YAKINDA UZAYADA AÇILIRIZ BİZ MARS VENÜS AY FALAN DİYE BAŞLARIZ :roflol::roflol::roflol:ay kızlar hoşsunuz valla bakıyorum dünyaya açıldınız boşuna demiyorlar dert adamı söyletir diye :dance::dance::dance:
HOŞGELDİN CANIM BENİMkızlar ben geldim..işlerim çoktu..ama şimdi buradayım
KIZ HELAL OLSUN NE GÜZEL DEMİŞSİN TASASI ONLARA DÜŞMÜŞ SANKİvalla kızlar demin komşuya oturmaya gittim orda densizin biri sanki marifet gibi benim tam 9 tne çocuğum var getirsene bitane sende kısırlık bi sorunun mu var hani kendi sapır sapır doğuruyor ya arkadaş kaş göz işaretiyle beni susturmaya çalıştı susarmıyım fiziğimi bozmak istemiyorum taşıyıcı anne arıyoruz sen tecrübelisin taşıyıcı annemiz olurmusun dedim olay koptu
TAKMA ANAM TAKMA GEL BURAYA SAĞLAM KAFA DAĞITIYORSUN VALLA BURASI ASIRLIK ŞARAP GİBİ İNSANIN BÜTÜNÜYLE KAFASINI DAĞITIYOR GİRDİKÇEDE GİRESİN GELİYOR SİTEYE ANACIM :1closedeyes:kızlar ben yenı sayılırım.sadece bebegım olmuyor dıe ben uzuluyorum cok kafama takıyorum dıyodum.ama burda cok sey okudum benden cok uzun sure bekleyenlerı gorunce kendı kendıme kızdım.lutfen bırbırımıze moral verelım.ben 1 yıldır beklıyorum.hersey normal gorunuyo.bı sorun olmadıgı ıcınde daha cok kafama takıyorum.
iklimmmm hoşgeldin cnmmmmm:1hug:
abyosun+, bebis02, bengisu_nisa, escales+, mercanayse+, nilaykisir+, niran77, ozbek83+, relax, sumos23 slmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?