Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nıran cok tesekkur ederım canım.onumuzdekı ay ılac tedavısıne baslıcam ınsallah bu ay olur ama hıc umudum yok sımdıden

kızlar soğuk almadığmdan eminim geceleri uyurken su gibi oluyorum ve üstelik idrarımı tutamıyorum 5 dk. bir lavaboya gidiyorum sizce sebebi nedir
ANACIM BAK ÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM BENİMDE DİĞER AYDA ÖYLE OLDUM PSİKOLOJİK Mİ NEYSE ONA YAKALANMIŞTIM BU AYDA İSE SAĞLAMINA YAKALNMIŞIM AMA BİRARADA KİMYASAL DİYE TUTTURMUŞLTUM DÜN VARYA ÇILDIRDIM SONUNDA YAKLAŞIK BİR SAAT İÇİNDE BEŞ DEFA WC YE GİTTİM ADAM SENİN SAYENDE BENDE GİREMİYORUM HA BİRE WCDESİN DEDİ BENDE ÖBÜRÜNE GİR DEDİM NE YAPAYIM ALLAH ALLAH DEDİM ODA BANA GÜLMEYE BAŞLADI İNŞALLAH SENİNDE O YÜZDENDİR CANIM

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok yaşa ne benzetme amaa valla allah öyle olanlara yardım etsşin şükür bizimkiler brezilya gib,ler çok seviyorum eşimin ailesini:1hug:
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN VALLA BUGÜN COŞTUN HEEE :roflol::roflol::roflol:
ANAM BOŞ VER SALLA GİTSİN CANIM ÖYLE SÖÖYLEYENLERE BENİM SİSTEMİ UYGULA İKİNCİ BALAYINDA DÜŞÜNME AŞAMASINA GEÇİCEZ DEMİŞTİM BEN VALLA
ay kızlar hoşsunuz valla bakıyorum dünyaya açıldınız boşuna demiyorlar dert adamı söyletir diye :dance::dance::dance:
AYNEN ÖYLE ANACIM YAKINDA UZAYADA AÇILIRIZ BİZ MARS VENÜS AY FALAN DİYE BAŞLARIZ :roflol::roflol::roflol:
kızlar ben geldim..işlerim çoktu..ama şimdi buradayım
HOŞGELDİN CANIM BENİM

KIZ HELAL OLSUN NE GÜZEL DEMİŞSİN TASASI ONLARA DÜŞMÜŞ SANKİ
TAKMA ANAM TAKMA GEL BURAYA SAĞLAM KAFA DAĞITIYORSUN VALLA BURASI ASIRLIK ŞARAP GİBİ İNSANIN BÜTÜNÜYLE KAFASINI DAĞITIYOR GİRDİKÇEDE GİRESİN GELİYOR SİTEYE ANACIM :1closedeyes:

hoşbulduk canlarımmm mercan ayşem abıyosun özbek ve tüm bayanlarr ee varmı bi değişiklikkk güzel haberler falan

kızlar liste görünmüyor ricam var ben hamişler gurubuna girmek istiyorum sorun değil karnıma yastık bağlarım kimse anlamaz aşağısı boğuyo beni hem mazeretim var çok kalabalık nefes alamıyorum

kıslar merhaba bugün doktora gittim ağustosta bebiş düşündüğümü söyledim muayaneden sonra bana folic asit verdi ama tok karnınamı aç karnınamı içicem sölemedi günde 1 tane dedi şimdiden başlamam gerekiomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…