amin canımcanım klomende ağrı çok olmaz yumurtaların olgunlaştığı için biraz kasık ağrın olur o da normal gideceğin günleri zaten doktorun belirler yumurta takibi yapar büyüklüğü iyi ise çatlatıcı iğne verir korkma daha ilk aşama bu inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın
sagol caımok canım pardon anlmamıştım evet ağrı hafif ağrıyo yumoşlar büyüyo ya arkadaşlar demiş gerçi
kızlar ben geldim..işlerim çoktu..ama şimdi buradayım
cevabı içi sagol peki sonuç nasıl caı sende agrı oladığı alde umoşları e kadar büüdü
kendine iyi bak güzelim..byeeKızlar sÜmoŞ kaÇar kocİŞİm erken geldİ canım ya duramadım dİyo senİn aĞladıĞını duyunca dayanamadım dİyo erkenden geldİm dİyoo herkese İyİ gÜnler kendİnİze İyİ bakın
BebİŞ senİn kaÇıncı gÜnÜn bugÜn sakın yarın yada dİĞer gÜn yapma testİ erkenden yapıpta benİmgİbİ ÜzÜlmee[/QUOTbenim reglimayın 3de ben test yapmıyıcam enson yaptığımda lavobodan çıkmak istemiyordum hamile kalmayı bekliyodum lavoboda canım reglimi bekliycamkaydirigubbakcemile3
niran öylede canım bazen patlıyo işte insan mesela çok yoğun bi işgününü bitirmişsin yorgun argın eve gidiyosun tanıdık bi densiz temmelli stres ediyo insanı söyleyi veriyosun lafları rahatlıyosun :jeyyar:
canım ağzına sağlık..valla bazen öyle ağızlarının payını vermek alzım..benim eltimde her gittiğimizde soruyor..bebek yok mu diye..ayyy çok sinir bozucuvalla kızlar demin komşuya oturmaya gittim orda densizin biri sanki marifet gibi benim tam 9 tne çocuğum var getirsene bitane sende kısırlık bi sorunun mu var hani kendi sapır sapır doğuruyor ya arkadaş kaş göz işaretiyle beni susturmaya çalıştı susarmıyım fiziğimi bozmak istemiyorum taşıyıcı anne arıyoruz sen tecrübelisin taşıyıcı annemiz olurmusun dedim olay koptu
Bengİsu canım artık sende hep gİr buraya olurmu Çok memnun oldum canım byyy
kızlar ben yenı sayılırım.sadece bebegım olmuyor dıe ben uzuluyorum cok kafama takıyorum dıyodum.ama burda cok sey okudum benden cok uzun sure bekleyenlerı gorunce kendı kendıme kızdım.lutfen bırbırımıze moral verelım.ben 1 yıldır beklıyorum.hersey normal gorunuyo.bı sorun olmadıgı ıcınde daha cok kafama takıyorum.
ayırlısı kafaa b kadar taka canım her sey allahtancanım benim bu tedavilerimde yumurtalarım hem çok güzel büyüdü hemde çatladı fakat sonuç negatif oldu hep.hatta klomenle yumurta sayım bile çoğaldı bu ay doktorum bile şaşırdı bu ay 3 yumurtam vardı 28inde gel kan tahlili yapalım dedi .bakalım hayırlısı.ama belim ağrıyor tahlile gene gerek kalmayacak anlaşılan.zaten bu aydan sonra doktor rahim filmi çektirip başka tedaviye geçeceğini söyledi.bişey olacağı yok bi sorunda yok.ama neden olmuyor bilmiyorum ama tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum.bakalım oda belli olacak bir ay sonra inş.ona gerek kalmaz.geçen yaz hamile kalıp aş eririm diye bir sürü meyve difrize atmıştım.meyvelerin yenileri çıktı bende hala tık yok bende sinirlendim bugün hepsini dolaptan çıkardım.bıktım canım ya.
ii demişsi canımvalla kızlar demin komşuya oturmaya gittim orda densizin biri sanki marifet gibi benim tam 9 tne çocuğum var getirsene bitane sende kısırlık bi sorunun mu var hani kendi sapır sapır doğuruyor ya arkadaş kaş göz işaretiyle beni susturmaya çalıştı susarmıyım fiziğimi bozmak istemiyorum taşıyıcı anne arıyoruz sen tecrübelisin taşıyıcı annemiz olurmusun dedim olay koptu
canım benim bu tedavilerimde yumurtalarım hem çok güzel büyüdü hemde çatladı fakat sonuç negatif oldu hep.hatta klomenle yumurta sayım bile çoğaldı bu ay doktorum bile şaşırdı bu ay 3 yumurtam vardı 28inde gel kan tahlili yapalım dedi .bakalım hayırlısı.ama belim ağrıyor tahlile gene gerek kalmayacak anlaşılan.zaten bu aydan sonra doktor rahim filmi çektirip başka tedaviye geçeceğini söyledi.bişey olacağı yok bi sorunda yok.ama neden olmuyor bilmiyorum ama tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum.bakalım oda belli olacak bir ay sonra inş.ona gerek kalmaz.geçen yaz hamile kalıp aş eririm diye bir sürü meyve difrize atmıştım.meyvelerin yenileri çıktı bende hala tık yok bende sinirlendim bugün hepsini dolaptan çıkardım.bıktım canım ya.
arkadasım bnede gecen yıl butun bı kıs hamıle olurum dıye ne planlar yapmıstım.sımdıye bebegımı kucagıma alırım sanmıstım ama dedıgın gıbı kısta gectı baharda getı.ınsallah onumuzdekı kıs hamıle olurum
güzelim hoş geldin aramıza..bende 1 yıllık evliyim..dr bir sorun yok dedi..banada..sanırım stres yapıp kafamıza takmaktanda olmuyor..ama o kadar çok şey yaşanıyorki hayatta bu sitede çok güzel anlarımız gibi acılarımızı da paylaşıyoruz..ve her zaman birbirimiz için dua:Saruboceq: edip moral vermeye çalışıyoruz..sende tekrar hoşgeldin canım hihoyyyt..biliyoruz ki allah ne zaman ol derse o zaman olcak..biz elimizden geleni yapıyoruz..önemli olan bu..kızlar ben yenı sayılırım.sadece bebegım olmuyor dıe ben uzuluyorum cok kafama takıyorum dıyodum.ama burda cok sey okudum benden cok uzun sure bekleyenlerı gorunce kendı kendıme kızdım.lutfen bırbırımıze moral verelım.ben 1 yıldır beklıyorum.hersey normal gorunuyo.bı sorun olmadıgı ıcınde daha cok kafama takıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?