Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar sÜmoŞ kaÇar kocıŞım erken geldı canım ya duramadım dıyo senın aĞladıĞını duyunca dayanamadım dıyo erkenden geldım dıyoo herkese ıyı gÜnler kendınıze ıyı bakın

a.s. amin canım
ok canım pardon anlmamıştım evet ağrı hafif ağrıyo yumoşlar büyüyo ya arkadaşlar demiş gerçi
sagol caım
kızlar ben geldim..işlerim çoktu..ama şimdi buradayım

hoş geldi canı asılsın

cevabı içi sagol peki sonuç nasıl caı sende agrı oladığı alde umoşları e kadar büüdü

canım benim bu tedavilerimde yumurtalarım hem çok güzel büyüdü hemde çatladı fakat sonuç negatif oldu hep.hatta klomenle yumurta sayım bile çoğaldı bu ay doktorum bile şaşırdı bu ay 3 yumurtam vardı 28inde gel kan tahlili yapalım dedi .bakalım hayırlısı.ama belim ağrıyor tahlile gene gerek kalmayacak anlaşılan.zaten bu aydan sonra doktor rahim filmi çektirip başka tedaviye geçeceğini söyledi.bişey olacağı yok bi sorunda yok.ama neden olmuyor bilmiyorum ama tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum.bakalım oda belli olacak bir ay sonra inş.ona gerek kalmaz.geçen yaz hamile kalıp aş eririm diye bir sürü meyve difrize atmıştım.meyvelerin yenileri çıktı bende hala tık yok bende sinirlendim bugün hepsini dolaptan çıkardım.bıktım canım ya.

valla kızlar demin komşuya oturmaya gittim orda densizin biri sanki marifet gibi benim tam 9 tne çocuğum var getirsene bitane sende kısırlık bi sorunun mu var hani kendi sapır sapır doğuruyor ya arkadaş kaş göz işaretiyle beni susturmaya çalıştı susarmıyım fiziğimi bozmak istemiyorum taşıyıcı anne arıyoruz sen tecrübelisin taşıyıcı annemiz olurmusun dedim olay koptu

kızlar ben yenı sayılırım.sadece bebegım olmuyor dıe ben uzuluyorum cok kafama takıyorum dıyodum.ama burda cok sey okudum benden cok uzun sure bekleyenlerı gorunce kendı kendıme kızdım.lutfen bırbırımıze moral verelım.ben 1 yıldır beklıyorum.hersey normal gorunuyo.bı sorun olmadıgı ıcınde daha cok kafama takıyorum.

haklısın canım ya insanın derdi kendine yetiyor zaten bir de insanlar söylenince zor tabi ben her iki taraftan da uzaktayım bizimkiler anlayışlıda öbür taraftan bazen sesler çıkıyor ama ben de cevabını veriyorum sanırım biraz deli olmak lazım bu yüzden benden biraz çekiniyorlar aslında çok anlayışlıdırım ama bazen böyle savunma mekanizması oluşturmak gerekiyor kendini korumak adına

canım ağzına sağlık..valla bazen öyle ağızlarının payını vermek alzım..benim eltimde her gittiğimizde soruyor..bebek yok mu diye..ayyy çok sinir bozucu

selam canım aramıza hoşgeldin sen sakın üzülme daha çok yenisin ben 3 yıl oldu bekleyeli canım stres çok etkili trakma kafana stres yaptıkçada olmuyor

canım benim bu tedavilerimde yumurtalarım hem çok güzel büyüdü hemde çatladı fakat sonuç negatif oldu hep.hatta klomenle yumurta sayım bile çoğaldı bu ay doktorum bile şaşırdı bu ay 3 yumurtam vardı 28inde gel kan tahlili yapalım dedi .bakalım hayırlısı.ama belim ağrıyor tahlile gene gerek kalmayacak anlaşılan.zaten bu aydan sonra doktor rahim filmi çektirip başka tedaviye geçeceğini söyledi.bişey olacağı yok bi sorunda yok.ama neden olmuyor bilmiyorum ama tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum.bakalım oda belli olacak bir ay sonra inş.ona gerek kalmaz.geçen yaz hamile kalıp aş eririm diye bir sürü meyve difrize atmıştım.meyvelerin yenileri çıktı bende hala tık yok bende sinirlendim bugün hepsini dolaptan çıkardım.bıktım canım ya.
arkadasım bnede gecen yıl butun bı kıs hamıle olurum dıye ne planlar yapmıstım.sımdıye bebegımı kucagıma alırım sanmıstım ama dedıgın gıbı kısta gectı baharda getı.ınsallah onumuzdekı kıs hamıle olurum

ayırlısı kafaa b kadar taka canım her sey allahtan
ii demişsi canım

canlar bende kaçtım biraz kocam gelecek yarın görüşmek dileğiyle.gerçekten sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.hepinize byyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeee

abyosun+, bebis02, bengisu_nisa, ESCALES+, mercanayse+, nilaykisir+, Niran77, ozbek83+, RELAX, sumos23 slmm

ben 2 defa iğne vurumdu seninle aynıyız eğer bu ay tutmazsa rahim filmi çektiricaz

güzelim hoş geldin aramıza..bende 1 yıllık evliyim..dr bir sorun yok dedi..banada..sanırım stres yapıp kafamıza takmaktanda olmuyor..ama o kadar çok şey yaşanıyorki hayatta bu sitede çok güzel anlarımız gibi acılarımızı da paylaşıyoruz..ve her zaman birbirimiz için dua:Saruboceq: edip moral vermeye çalışıyoruz..sende tekrar hoşgeldin canım hihoyyyt..biliyoruz ki allah ne zaman ol derse o zaman olcak..biz elimizden geleni yapıyoruz..önemli olan bu..

sumoş bek ne güzel seni seven bi eşin var hadi git ve huzuru yakala canım benimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…