burda bilelere sorcam klomen kullanalar agrı cektinizmi cektiyseiz kaç ıcı güde olmaya başladı be buğü 5. tabletimi içtim perşembe kotrole gitcem ilk iki gün agrım oldu sonra yok birsey birde doktor kaç gün cagırıyor bu klomele takibide
burda bilelere sorcam klomen kullanalar agrı cektinizmi cektiyseiz kaç ıcı güde olmaya başladı be buğü 5. tabletimi içtim perşembe kotrole gitcem ilk iki gün agrım oldu sonra yok birsey birde doktor kaç gün cagırıyor bu klomele takibide
canım ben kendim edirneliyim içinde oturuyorum fakat eşimin tayini çıkınca gideceğiz.eşim buralı değil yani görevi dolayısıyla şimdilik buradayız sen tedavi için edirneye mi geliyosun yoksa ordamı tedavi görüyorsun
benimde amcamın eşi var o çok fena hiç sevmem her ay sormasından bıktım bende geçengün dedim ya yenge tasası sanamı düştü ne takcan doğurunca ben sana soruyomuyum kızının neden bebeği yok diye alal alah dedim bidaha sormuyo artık
canım ben klomende ağrı falan çekmedim ama ara sıra bir iki dakikalık baş dönmelerim oldu benim çatlatma iğnesinden sonra hafif sancılarım oldu oda çok normal zaten.beni 20 gün sonra hep çağırdı ama benimkinde iğnede var onuda göz ardı etmemek lazım.
merhaba kızlar ben geldim geçmişi okudum inanin içim karardı biz bu kadın milleti çile çekmek için gelmişiz kendi derdimiz yetmiyor kociş tarafı bizi filistin zannedip israil gibi vuruyor
benimde amcamın eşi var o çok fena hiç sevmem her ay sormasından bıktım bende geçengün dedim ya yenge tasası sanamı düştü ne takcan doğurunca ben sana soruyomuyum kızının neden bebeği yok diye alal alah dedim bidaha sormuyo artık
İYİ YAPMIŞSIN CANIM YA KIRMAK İSTEMİYORSUN AMA BAZENDE BAYAĞA ÜSTÜNE GELİYORLAR alkisalkisalkisalkisalkisalkis
özbek ilacın bittikten 3 gün sonra felan çağırıyo gerçi gittiğinde sana demedimi şu gün gel diye diyolarda genelde
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok yaşa ne benzetme amaa valla allah öyle olanlara yardım etsşin şükür bizimkiler brezilya gib,ler çok seviyorum eşimin ailesini:1hug:
caım beim ii okumadın heralde persebe doktora gitcede agrım olmadı diorum böle olan ve souçlarınız nasıldı diye soruyorum cevabı için tesekkür ederim
kızlar ben geldim..işlerim çoktu..ama şimdi buradayım
hoşbulduk güzelim hihoyyythoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?