Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kaydirigubbakcemile3canım ağrının belirtisi yumoşların büyüyor demek ben 2 ay kullandım ikisindede 4.gün ağrımaya başladı 16.5 oldu yumoşlarım ovitrelle vuruldum sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile3

canım klomende ağrı çok olmaz yumurtaların olgunlaştığı için biraz kasık ağrın olur o da normal gideceğin günleri zaten doktorun belirler yumurta takibi yapar büyüklüğü iyi ise çatlatıcı iğne verir korkma daha ilk aşama bu inşallah hayırlısı ile hamile kalırsın

İYİ YAPMIŞSIN CANIM YA KIRMAK İSTEMİYORSUN AMA BAZENDE BAYAĞA ÜSTÜNE GELİYORLAR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

özbek ilacın bittikten 3 gün sonra felan çağırıyo gerçi gittiğinde sana demedimi şu gün gel diye diyolarda genelde

cevabı içi sagol peki sonuç nasıl caı sende agrı oladığı alde umoşları e kadar büüdü

merhaba kızlar ben geldim geçmişi okudum inanin içim karardı biz bu kadın milleti çile çekmek için gelmişiz kendi derdimiz yetmiyor kociş tarafı bizi filistin zannedip israil gibi vuruyor

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok yaşa ne benzetme amaa valla allah öyle olanlara yardım etsşin şükür bizimkiler brezilya gib,ler çok seviyorum eşimin ailesini:1hug:

canım insanları takmayın ya cevap dahi vermeyin hayırlısı deyin geçin bizim insanlarımız çok meraklı kendi dertlerini evlerini hallederler sonrada dedikodu için dışarıya koşarlar boşver cevabını ver geç hiç takma en iyisi bu Çok üzgünüm çoook

kızlar soğuk almadığmdan eminim geceleri uyurken su gibi oluyorum ve üstelik idrarımı tutamıyorum 5 dk. bir lavaboya gidiyorum sizce sebebi nedir

İYİ YAPMIŞSIN CANIM YA KIRMAK İSTEMİYORSUN AMA BAZENDE BAYAĞA ÜSTÜNE GELİYORLAR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sana tüm kalbimle katılıyorum ne zaman bebek alacaksınız sorularından bıktım hani pazarda satılan bişey olsa amenna.o kdar kolay mı bir yıldır uğraşıyoruz olmuyo işte vallah millete haka korunuyoruz demeğe utanır oldum kimseye bişey söyleyemiyorum.iyiki sizler varsınız.

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok yaşa ne benzetme amaa valla allah öyle olanlara yardım etsşin şükür bizimkiler brezilya gib,ler çok seviyorum eşimin ailesini:1hug:

ay kızlar hoşsunuz valla bakıyorum dünyaya açıldınız boşuna demiyorlar dert adamı söyletir diye :dance::dance::dance:

niran öylede canım bazen patlıyo işte insan mesela çok yoğun bi işgününü bitirmişsin yorgun argın eve gidiyosun tanıdık bi densiz temmelli stres ediyo insanı söyleyi veriyosun lafları rahatlıyosun :jeyyar:

bebeişş hamilelerde sık idrara gitme oluyomuş bide sen nekadar üşütmedim desende insan farketmeden üşütüyo bide malum bu sene havalar dnasöz gibi biliyosunkaydirigubbakcemile2

caım beim ii okumadın heralde persebe doktora gitcede agrım olmadı diorum böle olan ve souçlarınız nasıldı diye soruyorum cevabı için tesekkür ederim

ok canım pardon anlmamıştım evet ağrı hafif ağrıyo yumoşlar büyüyo ya arkadaşlar demiş gerçi

BebıŞ senın kaÇıncı gÜnÜn bugÜn sakın yarın yada dıĞer gÜn yapma testı erkenden yapıpta benımgıbı ÜzÜlmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…