Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım inşallah sağlıkla duyacaksın bebişinin kalp atışlarını. ne zaman gideceksin doktora?

haftaya cuma canım inşallah hayırlısıyla duyarım inşallah inan varya içim kıpır kıpır aşırı bir heyecan var içimde gülüm acayip bir şey anlatılır gibi değil canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

escalescim valla hiç bişi yapmıyorum günler öle geçiyor içimden bişi gelmiyo salı verdim öle gidiyo

ya kızlar reglime daha 8 gün var ama hareket ettiğimde kasıklarım ağrıyor acaba erken mi regli olcam

yoksa soğuk mu aldım bilmiyorum ki 5.dk bir lavaboya gidiyorum eşim ordan çıkma bari diyo al gazeteni elinene otur geldikçe yap diyo

Günaydın bebis02, ESCALES+, gize, hakca, ozbek83, SELIN_OZCAN nasılsınız bakalım ben iyim şükür hasta olmadım dünkü leke neydi hala anlamış değilim hepinizi öpüyorummm

Günaydın bebis02, ESCALES+, gize, hakca, ozbek83, SELIN_OZCAN nasılsınız bakalım ben iyim şükür hasta olmadım dünkü leke neydi hala anlamış değilim hepinizi öpüyorummm

günaydın inşallah hamileliğin belirtisi olur canım bende öyle olmuştualkisalkisalkis

:1hug:aminnn kızlarrr ayy içimde azda olsa bi umut kıpırtısı var dua edin canlarım bana

gizecim nasıl oldusende canım benim adetime daha 1 hafta 10 gün felan var dün pembemsi bi akıntı geldi çom az öylece kaldı

canım haklısın heyecenlanmakta. sen kalp atışlarını bir duy daha sonrada bebeğini bir gör daha nasıl heyecenlanıcaksın. darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…