Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

e napim valla kocişimde hal kalmadı her gece her gece biliyosunuz işide çok zor işte stres yorgunluk evde stres yorgunluk bazen of bebişim yine mi diyo bu son bu son diye kandırıyorum beryal sınıra bayın döşemişmidirsenağlama

bencede çakar escalescim hepimiz biden ne oluyor der hem niye benim haberim yok falan hehe

hoşgeldin canım benim valla deme gitsin dün ben eşime nilüferi anlattım eşim bile merak ediyor burayı fırsat bulsam gircem falan diyor bende dedim yasak bende misafir girerim dedi bende bizimkiler çakar seni koavalar dedim güldü bana bizim siteye erkek sinek bile giremez dedim valla
hoşbulduk kızlar amannn ne mutlusunuz öyle bugün maşşallah en kötü gününüz böyle olsuın inşallah
allah bozmasın canım benim bu arada sen nasıslın bakalım bacım
Neyse ben kaÇar kıslar gÖrÜŞÜrÜz sonra İyİ bakın kendİnİze nİlÜfer gelİnce banada bİldİr vİldan olurmu ÖpÜldÜnÜz hepİnİz
güle güle anacım yeni şakalarla gelirsin inşallah bacım :)
hehe kaçak girsen ne olucak bi süre sonra sınır dışı olcan valla yoksa hiç doğurmicanmı kkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen öyle valla ama olsun hevesini alsın bizimkisi
HoŞgeldİn sumooŞŞ

bakın kızlar nbenİ unutmayın ben 15 dakkaya gelİrİm

kız nasıl unuturuz seni unutulacak birimisin anacım bekliyoruz bacım:ecrin_bebek:

ne olsun escales aynı bildiğin gibi bekliyorum korkuyla bakalım ne olacak bu ay olmazsa temmuza kaldı tabi temmuzdada hemen olur ya sanki

kız allah iyiliğini versin senin adamıda bıktırma bacım azıcıkta özletiver anacım bu arada bizimki belli olmaz mayın falan döşemiş olabilir sen mayın tarayıcılarla git oraya bacım olurmu

bencede çakar escalescim hepimiz biden ne oluyor der hem niye benim haberim yok falan hehe
valla çakar bizimki hemen
çıkamıyorummmmmmmmmmmmmmmm

anam nire gidiyon sen :ecrin_bebek:

kız bide gerçekten hamiş kalırız sonra bizi almaz haa söleyim yalancı çobana dönmesinkaydirigubbakcemile3

NE ŞAKASI KUZUM YA VİLDANADE DEİM HASTALANMADIM YA ÇENEME VURDU NAPİM HERGÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN NİLÜŞTE GELSİN YETİŞİRSEM SEN GÖR YETİŞEMEZSEM YARIN SABAH ORTALIK KARIŞICAK :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool:

ok cnm sen iyi ol gerisi boş
yaz geldi malum herkeste iş güç
kışın yapacak bişey yok bizde çene yapıyoz
önümüz kış nasıl olsa yine toplaşırız sıcak sohbetleri yapmaya kaldığımız yerden devam ederiz cnm
Neyse ben kaÇar kıslar gÖrÜŞÜrÜz sonra İyİ bakın kendİnİze nİlÜfer gelİnce banada bİldİr vİldan olurmu ÖpÜldÜnÜz hepİnİz
olur cnm
allahım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelsin
nilüşümüz üzülmesin:Saruboceq:
duruyor gülüm şükür sıkıntım yok bir kaç ufak tefekler hariç tabi ama oda olsun artık

valla resmen canavar ben ilk defa bu kadar kocamanını gördüm valla bu bizide yer valla

ayy allah sağlık versin bebişinede sanada canım hep iyi olun
bağa bak hamile kalana kadar dua ediyoz birbirimize ama dualarımız hamile kalınca bitmiyo tabiki
9 ay sağlıklı olsun diye dua ediyoz
ondan sonrada akıllı uslu olsun annesini babasını üzmesin
hayatta başarılı insanlar olsun diye dua ediyoz
birbirimize ettiğimiz dualarımız hiç bitmiyo yanialkisalkisalkis

ne olsun escales aynı bildiğin gibi bekliyorum korkuyla bakalım ne olacak bu ay olmazsa temmuza kaldı tabi temmuzdada hemen olur ya sanki
canım moralini bozma allah büyük bacım inşallah bu ay bebişin sana merhaba der ama olmazsada kendini strese sokma bacım
CANIM ESCALESİM BENİİMMM:1hug:
kız gel bende sana sarılayım bacım:1hug:Şeniz
ama günüm var bugün hazırladım herşeyimi gidicemde gidemiyorum anam yapıştım buraya

anam dur seni sandalyeden kazıyalım bacım lülülülülülü:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…