Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

h.g.:teytey::teytey::teytey::teytey:
ben farkederim cnm çünkü sen genelde akşamları ben çıkarken geliyosun
sabah kadrosunda hiç görmemiştim seni kaydirigubbakcemile3

canım yaa valla girdiğim çıktığım sattlere hiç bakmadım yoksa hiç senin çıkışna denk getirirmiyim tatlımyaaa:1hug:Şeniz bundan sonra inşallah sabahta akşamda burdayım

BebıŞ aynı valla bende evrak ıŞlıcem gÜya daha 3 tane felan anca ıŞledım

VALLAHİ YA BİDE NİLÜFER ŞU HAYIRLI HABERLERİNİ VERSE OOO TOPİKTE CÜMBÜŞ VAR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
anam bir haberini alsak hayırlısıyla halay çekicem valla ben

kızlar ben geldim vallahi kendimi kandırıyorum işten kaytarıyorum 4 pencere sildim bi bakem ne yapıyonuz diye ee kim hamiş olmuş
kimse hamiş değil bacım ama iştaha geldik valla
maşallah ya nazar deymesin toppiğe
aman nazar deymesin bacım dün içimiz kararmıştı valla
anam sen yakında bütün smileyleri buraya kopyalarsın kız varya allah iyiliğini versin senin coştun bugün maşallah anam inşallah mutluluğun bozulmaz bacım inşallah

kızlar bir planım var ama kiseye söylemek yok beryal gece uyumaya gittiğinde gizlice yukarı kata çıkalım nedersiniz ruhu bile duymaz hakaydirigubbakcemile3

hoşgördük vildoşum gel bide ben seni öpem canım çekti napem Şeniz :1rolleyes: :sm_cool:

kızlar ben geldim vallahi kendimi kandırıyorum işten kaytarıyorum 4 pencere sildim bi bakem ne yapıyonuz diye ee kim hamiş olmuş
tekrar h.g. anam
VALLAHİ YA BİDE NİLÜFER ŞU HAYIRLI HABERLERİNİ VERSE OOO TOPİKTE CÜMBÜŞ VAR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evetya canım benim öleden sonra gidecekmiş dr inşallah iyi haber getirir:Saruboceq:

BENıM GEBELıĞıMı ANCAK BU KURBAĞA BELıRLERMıŞ O ZENCıDE AMCAMIN OĞLU KIZLAR :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

BebİŞ aynı valla bende evrak İŞlİcem gÜya daha 3 tane felan anca İŞledİm
kız deme gitsin anca tahsilatları işledim bende valla
kız aferin sana gitme bak ben sabah bir giriyorum akşam çıkıyorum valla dur bende gircem be ya halaya bacım kız kay bakim aranıza gireyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben iyiyim sağolun kızlar sizlerde iyisiniz maşallah çok hızlısınız
hoşgeldin bacım sende gel halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar bir planım var ama kiseye söylemek yok beryal gece uyumaya gittiğinde gizlice yukarı kata çıkalım nedersiniz ruhu bile duymaz hakaydirigubbakcemile3
tamam anacım kimseye söylemek yok ama toprağımı çok korkutmayalım mazallah nohutumuzda korkar valla :icecream:

Ohhh aÇtım sodamı ıÇıyom ama benımkı Öle ŞıŞlık deĞıl sankı ıÇımde su dolu alah allahhh

escalescim bundan sonra öle yaparım tatlım ama şu yukarı ka konusunda hala fransızım yaff hem niye beryal uyuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…