h.g.:teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar maşaallah keyfiinz yerinde allah bozmasın dün neydi o öyle herkesi hüsran karamsarlık kaplamıştı haydin kızlar halaya önce sağa sola sonra havaya kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:
ben farkederim cnm çünkü sen genelde akşamları ben çıkarken geliyosun
sabah kadrosunda hiç görmemiştim seni kaydirigubbakcemile3
anam bir haberini alsak hayırlısıyla halay çekicem valla benVALLAHİ YA BİDE NİLÜFER ŞU HAYIRLI HABERLERİNİ VERSE OOO TOPİKTE CÜMBÜŞ VAR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kimse hamiş değil bacım ama iştaha geldik vallakızlar ben geldim vallahi kendimi kandırıyorum işten kaytarıyorum 4 pencere sildim bi bakem ne yapıyonuz diye ee kim hamiş olmuş
aman nazar deymesin bacım dün içimiz kararmıştı vallamaşallah ya nazar deymesin toppiğe
anam sen yakında bütün smileyleri buraya kopyalarsın kız varya allah iyiliğini versin senin coştun bugün maşallah anam inşallah mutluluğun bozulmaz bacım inşallahYOK KIZ ŞİMDİ HAMİLELER BAYILMIYP O FİLMLERDE BAYILDI YETİŞTİR DR 1 AYLIK HAMİLE GÖZÜN AYDIN FALAN ŞİMDİKİLER NERDE ANACIM HERŞEY ESKİDEN GÜZELDİ AHHH GENÇLİK AHHHH :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: YA BU SMİLEYLER BANA YETGMEMEYE BAŞLADI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tekrar h.g. anamkızlar ben geldim vallahi kendimi kandırıyorum işten kaytarıyorum 4 pencere sildim bi bakem ne yapıyonuz diye ee kim hamiş olmuş
VALLAHİ YA BİDE NİLÜFER ŞU HAYIRLI HABERLERİNİ VERSE OOO TOPİKTE CÜMBÜŞ VAR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
BENİM GEBELİĞİMİ ANCAK BU KURBAĞA BELİRLERMİŞ O ZENCİDE AMCAMIN OĞLU KIZLAR :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız deme gitsin anca tahsilatları işledim bende vallaBebİŞ aynı valla bende evrak İŞlİcem gÜya daha 3 tane felan anca İŞledİm
kız aferin sana gitme bak ben sabah bir giriyorum akşam çıkıyorum valla dur bende gircem be ya halaya bacım kız kay bakim aranıza gireyim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyth.g.:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım yaa valla girdiğim çıktığım sattlere hiç bakmadım yoksa hiç senin çıkışna denk getirirmiyim tatlımyaaa:1hug:Şenizbundan sonra inşallah sabahta akşamda burdayım
hoşgeldin bacım sende gel halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ben iyiyim sağolun kızlar sizlerde iyisiniz maşallah çok hızlısınız
tamam anacım kimseye söylemek yok ama toprağımı çok korkutmayalım mazallah nohutumuzda korkar valla :icecream:kızlar bir planım var ama kiseye söylemek yok beryal gece uyumaya gittiğinde gizlice yukarı kata çıkalım nedersiniz ruhu bile duymaz hakaydirigubbakcemile3
BENİM GEBELİĞİMİ ANCAK BU KURBAĞA BELİRLERMİŞ O ZENCİDE AMCAMIN OĞLU KIZLAR :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız kayraaa bi tuhaf oldum valla haaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?