iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl akıllı duruyomu annesi:1hug:slm canım hoşgeldin nasılsın bakalım
hehe ben her fırsatta burda alıyom soluğu artık görüşürüz inşallah sık sık:1hug:h.g.:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım yaa valla girdiğim çıktığım sattlere hiç bakmadım yoksa hiç senin çıkışna denk getirirmiyim tatlımyaaa:1hug:Şenizbundan sonra inşallah sabahta akşamda burdayım
Şeniz epeydir gelmiyodun cnm bizi unuttun sandım :1hug:hoşgördük vildoşum gel bide ben seni öpem canım çekti napem Şeniz :1rolleyes: :sm_cool:
BENİM GEBELİĞİMİ ANCAK BU KURBAĞA BELİRLERMİŞ O ZENCİDE AMCAMIN OĞLU KIZLAR :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
escalescim bundan sonra öle yaparım tatlım ama şu yukarı ka konusunda hala fransızım yaff hem niye beryal uyuyunca
iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl akıllı duruyomu annesi:1hug:
Hehe ben her fırsatta burda alıyom soluğu artık görüşürüz inşallah sık sık:1hug:
şeniz epeydir gelmiyodun cnm bizi unuttun sandım :1hug:
O ne laaa:1shok: Sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hımmm anladım canım olur varım ama kız şok olur yaaa bilmemki hem o geçmişi okur ya görür yaniumut listesinden hamiş listesine canım var mısınızkaydirigubbakcemile3
AYY BEN KOPTUM GÜLMEKTEN VALLA ÇENELERİM AĞRIDI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vildan o kurbağa benim kaderim alın yazım herşeyim yanındakide amcamın oğlu kurbağa testi yapıcam gebelik için özel getirdi bana
escalescim bundan sonra öle yaparım tatlım ama şu yukarı ka konusunda hala fransızım yaff hem niye beryal uyuyunca
amma besili kurbağaymış
damızlıktır kesin
canım listeyi hazırlayan beryal geçen yalvar yakar yukarı çıkmak istiyorum dedim karnını şişir sonra gel dedi e bende diyorum ki pasaportumuz yok e napalım kaç girelimkaydirigubbakcemile3
amma besili kurbağaymış...damızlıktır kesin
amcağın oğlunun kurbağa çiftliğimi var :roflol:
herkese günaydın arkadaşlarr nasılsınız
bacım ilk başında bende anlamadım bende sandım ki evine gidip basalım korkutalım falan anladım bende nohutumuzu korkutmayalım diye yazdım bacım ama bizimki başka planlar kuruyormuş vallaescalescim bundan sonra öle yaparım tatlım ama şu yukarı ka konusunda hala fransızım yaff hem niye beryal uyuyunca
duruyor gülüm şükür sıkıntım yok bir kaç ufak tefekler hariç tabi ama oda olsun artıkiyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl akıllı duruyomu annesi:1hug:
hehe ben her fırsatta burda alıyom soluğu artık görüşürüz inşallah sık sık:1hug:
Şeniz epeydir gelmiyodun cnm bizi unuttun sandım :1hug:
o ne laaa:1shok: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kız varya kırıldım ben sana bugün bacım arayı arayı bunumu budlun anam ne bu kurbağa kız allah iyiliğini versin seninvildan o kurbağa benim kaderim alın yazım herşeyim yanındakide amcamın oğlu kurbağa testi yapıcam gebelik için özel getirdi bana
valla resmen canavar ben ilk defa bu kadar kocamanını gördüm valla bu bizide yer vallaamma besili kurbağaymış...damızlıktır kesin
amcağın oğlunun kurbağa çiftliğimi var :roflol:
bazım bizimki hemen çakar valla eğer çakmıyacağını düşünüyorsan yap bacım kaydirigubbakcemilecanım listeyi hazırlayan beryal geçen yalvar yakar yukarı çıkmak istiyorum dedim karnını şişir sonra gel dedi e bende diyorum ki pasaportumuz yok e napalım kaç girelimkaydirigubbakcemile3
haklısın vildoşum epeydir giremedim ama unutmak konusunda aynı şeyi söyleyemicem fırsatım oldukca geçmişi okuyodum ama yazamıyodum artık herkese sizden bahsediyom hatta bu sabah eşimede bi hamile haberi daha aldım yuppi seviniyorum malum bahar geldi köylere felan gidiyoruz ekin ekme işleriyle uğraşıyoruz gece yorgun geliyoz o yüzden fırsatım olup yazamıyorum canlarıııııııııımmmmmmmmmm hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorummmmmmm
Neyse ben kaÇar kıslar gÖrÜŞÜrÜz sonra İyİ bakın kendİnİze nİlÜfer gelİnce banada bİldİr vİldan olurmu ÖpÜldÜnÜz hepİnİz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?