Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm canım hoşgeldin nasılsın bakalım
iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl akıllı duruyomu annesi:1hug:
hehe ben her fırsatta burda alıyom soluğu artık görüşürüz inşallah sık sık:1hug:
hoşgördük vildoşum gel bide ben seni öpem canım çekti napem Şeniz :1rolleyes: :sm_cool:
Şeniz epeydir gelmiyodun cnm bizi unuttun sandım :1hug:

BENİM GEBELİĞİMİ ANCAK BU KURBAĞA BELİRLERMİŞ O ZENCİDE AMCAMIN OĞLU KIZLAR :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

o ne laaa:1shok: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

vildan o kurbağa benim kaderim alın yazım herşeyim yanındakide amcamın oğlu kurbağa testi yapıcam gebelik için özel getirdi bana

escalescim bundan sonra öle yaparım tatlım ama şu yukarı ka konusunda hala fransızım yaff hem niye beryal uyuyunca

canım listeyi hazırlayan beryal geçen yalvar yakar yukarı çıkmak istiyorum dedim karnını şişir sonra gel dedi e bende diyorum ki pasaportumuz yok e napalım kaç girelimkaydirigubbakcemile3

canım listeyi hazırlayan beryal geçen yalvar yakar yukarı çıkmak istiyorum dedim karnını şişir sonra gel dedi e bende diyorum ki pasaportumuz yok e napalım kaç girelimkaydirigubbakcemile3

hehe kaçak girsen ne olucak bi süre sonra sınır dışı olcan valla yoksa hiç doğurmicanmı kkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın vildoşum epeydir giremedim ama unutmak konusunda aynı şeyi söyleyemicem fırsatım oldukca geçmişi okuyodum ama yazamıyodum artık herkese sizden bahsediyom hatta bu sabah eşimede bi hamile haberi daha aldım yuppi seviniyorum malum bahar geldi köylere felan gidiyoruz ekin ekme işleriyle uğraşıyoruz gece yorgun geliyoz o yüzden fırsatım olup yazamıyorum canlarıııııııııımmmmmmmmmm hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorummmmmmm

Neyse ben kaÇar kıslar gÖrÜŞÜrÜz sonra ıyı bakın kendınıze nılÜfer gelınce banada bıldır vıldan olurmu ÖpÜldÜnÜz hepınız

hoşbulduk kızlar amannn ne mutlusunuz öyle bugün maşşallah en kötü gününüz böyle olsuın inşallah

escalescim bundan sonra öle yaparım tatlım ama şu yukarı ka konusunda hala fransızım yaff hem niye beryal uyuyunca
bacım ilk başında bende anlamadım bende sandım ki evine gidip basalım korkutalım falan anladım bende nohutumuzu korkutmayalım diye yazdım bacım ama bizimki başka planlar kuruyormuş valla
duruyor gülüm şükür sıkıntım yok bir kaç ufak tefekler hariç tabi ama oda olsun artık
vildan o kurbağa benim kaderim alın yazım herşeyim yanındakide amcamın oğlu kurbağa testi yapıcam gebelik için özel getirdi bana
kız varya kırıldım ben sana bugün bacım arayı arayı bunumu budlun anam ne bu kurbağa kız allah iyiliğini versin senin
amma besili kurbağaymış...damızlıktır kesin
amcağın oğlunun kurbağa çiftliğimi var :roflol:
valla resmen canavar ben ilk defa bu kadar kocamanını gördüm valla bu bizide yer valla
bazım bizimki hemen çakar valla eğer çakmıyacağını düşünüyorsan yap bacım kaydirigubbakcemile

canım yaa kıyamam sana bide seni seviyoruz canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…