kaydirigubbakcemile3kızlar spatulası olan varsa kayra yapışmış yetişin bacılar:roflol:
canım moralini bozma allah büyük bacım inşallah bu ay bebişin sana merhaba der ama olmazsada kendini strese sokma bacım
kız gel bende sana sarılayım bacım:1hug:Şeniz
anam dur seni sandalyeden kazıyalım bacım lülülülülülü:1ninca:
saolasın canım ebim allah hepinizden razı olsun canlarım benimok cnm sen iyi ol gerisi boş
yaz geldi malum herkeste iş güç
kışın yapacak bişey yok bizde çene yapıyoz
önümüz kış nasıl olsa yine toplaşırız sıcak sohbetleri yapmaya kaldığımız yerden devam ederiz cnm
olur cnm
allahım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelsin
nilüşümüz üzülmesin:Saruboceq:
ayy allah sağlık versin bebişinede sanada canım hep iyi olun
bağa bak hamile kalana kadar dua ediyoz birbirimize ama dualarımız hamile kalınca bitmiyo tabiki
9 ay sağlıklı olsun diye dua ediyoz
ondan sonrada akıllı uslu olsun annesini babasını üzmesin
hayatta başarılı insanlar olsun diye dua ediyoz
birbirimize ettiğimiz dualarımız hiç bitmiyo yanialkisalkisalkis
dur kız bende yardıma geleyim bizimki zamkla yapışmış sandalyeye elide yapışmış bu arada baksana klavyeyle mouseda geliyor bacım aha onuda çıkarmamız lazım anacımkaydirigubbakcemile3kızlar spatulası olan varsa kayra yapışmış yetişin bacılar:roflol:
anam inşallah hayırlı haberlerle gelir bizimki valla meraktan öldüm bacım bir hayılısıyla bebişini görse canım ya valla bak bebişimede dedim git niloşun karnına bebişini uyandır görünsün artık dedim oda gitti bizimki inşallah bugün görünecekmiş öyle demiş ay kızlar varya hayırlısıyla bir görünse valla halay çekicem ben buradaNE ŞAKASI KUZUM YA VİLDANADE DEİM HASTALANMADIM YA ÇENEME VURDU NAPİM HERGÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN NİLÜŞTE GELSİN YETİŞİRSEM SEN GÖR YETİŞEMEZSEM YARIN SABAH ORTALIK KARIŞICAK :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool:
kız bide gerçekten hamiş kalırız sonra bizi almaz haa söleyim yalancı çobana dönmesinkaydirigubbakcemile3
ama günüm var bugün hazırladım herşeyimi gidicemde gidemiyorum anam yapıştım buraya
elektrikli süpürgeyle canım kaydirigubbakcemile3ESCALES TOPLU ALINTI NASIL YAPILIYOOOOOO kötükedihüso
bağa bak kayra ağşamada böyle gel haa alkisalkisalkis
biz seni kardeşinin yanına çok neşeli gönderiyozkaydirigubbakcemile5
sakın haa ağşama ruh gibi geliyim deme:mymeka:
elektrikli süpürgeyle canım kaydirigubbakcemile3klava:şakalarıma kızmıyosunuz demi
güle güle cnm yine gelşimdiden hazırlıyorum kendimi escales yoksa üzülmeyecem diyorumda olmuyo malasef neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi muhabbetler herkes kendine iyi baksın
ESCALES TOPLU ALINTI NASIL YAPILIYOOOOOO kötükedihüso
hayırlısıyla bacım güxel haberlerle gelirsin inşallah canım bu arada kendine iyi bak görüşürüz canımşimdiden hazırlıyorum kendimi escales yoksa üzülmeyecem diyorumda olmuyo malasef neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi muhabbetler herkes kendine iyi baksın
bacı sen beni kazımıycan vinçle kaldıracaksın anca beni vinçle kaldıracaklar bacımHEEEEEE KAZI KAZI SENİN NOKTAN SAYESİNDE 1 TON OLURSAN BENDE SENİ KAZIYCAM :roflol: lülülülülülü
bacı almak istediğin alıntının yanında no var onu tıkla en son alıntı yapacağın yerdede alıntı yap canım çıkan cevap yerinede yazıyorsun bacım alkisalkisalkisESCALES TOPLU ALINTI NASIL YAPILIYOOOOOO kötükedihüso
ben yapılan şakalara kızmamki anlayışlıyımdır allahıma şükürler olsun bol bol bebişim olsun
elektrikli süpürgeyle canım kaydirigubbakcemile3klava:şakalarıma kızmıyosunuz demi[
sırnaşık şeysırnaşık şey
he valla vildoş katılıyom sana
kuzum mo mu yohsa nomu yohsa senmi karıştırdın :roflol:güle güle cnm yine gel
kim gittti
alıntı yaptığın yerin yanında mo var ona tıkla mesajları işaretle
en son mesajıda alıntı yap işaretlediklerinle birlikte açılsın
hayırlısıyla bacım güxel haberlerle gelirsin inşallah canım bu arada kendine iyi bak görüşürüz canım
güle güle
bacı sen beni kazımıycan vinçle kaldıracaksın anca beni vinçle kaldıracaklar bacım
vinçte yetmez anacım ya nepcez seni
bacı almak istediğin alıntının yanında no var onu tıkla en son alıntı yapacağın yerdede alıntı yap canım çıkan cevap yerinede yazıyorsun bacım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?