Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar oğlum olursa ismini kayra ya da eymen kurcam kız olursa ya ecrin yada beren livza kurcam isimlerden vazgeçemiyorum dördüzmü doğursam

HEEEEEE KAZI KAZI SENİN NOKTAN SAYESİNDE 1 TON OLURSAN BENDE SENİ KAZIYCAM :roflol: lülülülülülü

şimdiden hazırlıyorum kendimi escales yoksa üzülmeyecem diyorumda olmuyo malasef neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi muhabbetler herkes kendine iyi baksın

saolasın canım ebim allah hepinizden razı olsun canlarım benim
kaydirigubbakcemile3kızlar spatulası olan varsa kayra yapışmış yetişin bacılar:roflol:
dur kız bende yardıma geleyim bizimki zamkla yapışmış sandalyeye elide yapışmış bu arada baksana klavyeyle mouseda geliyor bacım aha onuda çıkarmamız lazım anacım
anam inşallah hayırlı haberlerle gelir bizimki valla meraktan öldüm bacım bir hayılısıyla bebişini görse canım ya valla bak bebişimede dedim git niloşun karnına bebişini uyandır görünsün artık dedim oda gitti bizimki inşallah bugün görünecekmiş öyle demiş ay kızlar varya hayırlısıyla bir görünse valla halay çekicem ben burada

kız bide gerçekten hamiş kalırız sonra bizi almaz haa söleyim yalancı çobana dönmesinkaydirigubbakcemile3

ama günüm var bugün hazırladım herşeyimi gidicemde gidemiyorum anam yapıştım buraya

bağa bak kayra ağşamada böyle gel haa alkisalkisalkis
biz seni kardeşinin yanına çok neşeli gönderiyozkaydirigubbakcemile5
sakın haa ağşama ruh gibi geliyim deme:mymeka:

şimdiden hazırlıyorum kendimi escales yoksa üzülmeyecem diyorumda olmuyo malasef neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi muhabbetler herkes kendine iyi baksın
güle güle cnm yine gel
ESCALES TOPLU ALINTI NASIL YAPILIYOOOOOO kötükedihüso

alıntı yaptığın yerin yanında mo var ona tıkla mesajları işaretle
en son mesajıda alıntı yap işaretlediklerinle birlikte açılsın

hayırlısıyla bacım güxel haberlerle gelirsin inşallah canım bu arada kendine iyi bak görüşürüz canım
HEEEEEE KAZI KAZI SENİN NOKTAN SAYESİNDE 1 TON OLURSAN BENDE SENİ KAZIYCAM :roflol: lülülülülülü
bacı sen beni kazımıycan vinçle kaldıracaksın anca beni vinçle kaldıracaklar bacım
ESCALES TOPLU ALINTI NASIL YAPILIYOOOOOO kötükedihüso
bacı almak istediğin alıntının yanında no var onu tıkla en son alıntı yapacağın yerdede alıntı yap canım çıkan cevap yerinede yazıyorsun bacım alkisalkisalkis

he valla vildoş katılıyom sana

katılın anacım gelirim tabi iyiyim allaha şükür ya bugün moralim yerinde

güle güle cnm yine gel

kim gittti

alıntı yaptığın yerin yanında mo var ona tıkla mesajları işaretle
en son mesajıda alıntı yap işaretlediklerinle birlikte açılsın
kuzum mo mu yohsa nomu yohsa senmi karıştırdın :roflol:

oleyyy alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…