Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende cevap olarak şey yazdım '' olsun gı gündüz yalnızız ama gün boyunca özleniyoruz gece gelince iyi oluyo sizce bana yazan erkek miydi geçmişi okuyup yzamış iyiki fazla bişey yazmadım

şüpheli aınıdamı hatırlamıyon kız

kız vildoş nerden buldun onu anm maşallah

canlarım selaaaam ve hoscakalın öğleden sonra gelicem hepinizi cok seviyorum kolay gelsin az kaynatın okuması zor oluyo sonra

abyosun+, bebis02, ESCALES+, gize, Hasret_Kaldim, huzeyfe, iltercakir, mercanayse+, osmaniye80+, vildangel+ kızlar uyumayın bakim canlanın

canlarım selaaaam ve hoscakalın öğleden sonra gelicem hepinizi cok seviyorum kolay gelsin az kaynatın okuması zor oluyo sonra
görüşürüz tatlım
abyosun+, bebis02, ESCALES+, gize, Hasret_Kaldim, huzeyfe, iltercakir, mercanayse+, osmaniye80+, vildangel+ kızlar uyumayın bakim canlanın

valla ykusuzum uyuklamam normal canımmirmirmirmirsırnaşık şey

şüpheli aınıdamı hatırlamıyon kız

kız vildoş nerden buldun onu anm maşallah

kızlar selam..ben geldim..nasılsınız bugün arkadaşlar..:)

hoş geldin canım napacağız ben hamiş umutlarımı regli daha olmadan yitirdim daha 8 günüm var kasık ağrılarım azdı bende gır gır yapıyorum inşallah arkadaşlar kırılmıyordur bana:1no2::bbo:

katılın anacım gelirim tabi iyiyim allaha şükür ya bugün moralim yerinde

kuzum mo mu yohsa nomu yohsa senmi karıştırdın :roflol:

oleyyy alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptım
gözün aydın bacım

sizin için derlediklerim escales tombul olana iyi bak senin noktanda öle olcek
bakıyorum bacım
kız anam ne bu sumo güreşçisi valla resmen maşallah bayağa sağlam beslemişler bunu valla

kız varya ömrün uzun olsun senin valla heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…