Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

offfffff offfffffffffffff....hic bir sey degilde su insanlarin sorulari beni deli ediyor ve strese sokuyor!

aaaaaa 4 sene oldu hala bebek yokmu , olurmu öyle sey canim, gec kalma bukadar, genc anne olmakta güzel.

bizde biliyoruz canim....ama merak etme siparis verdim bekliyorum...gümrüge takilmis gelemedi...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.herkes sizin gibi pit pit kolay doguramiyor iste napalim, sormayin iste sormayinnnnnnnnn. Yeter!

canım geçen banada oldu ben im cavabım kavgayla bitti kadının 9 cocuğu var bana kısır demeye getirdi bende fiziğim bozulmasın taşıyıcı anne arıyoruz sen tecrübelisin taşıyıcı annemiz sen ol dedimklava:kötükedihüso

aahhhh be canım bende 3 yıldır bıktım ama napçann yoksa herkezle kavga etmek gerekk

takma kız trafı ohoooo bizdede var onlardan aldırış etmiyom zamanı deyil deyip geçiyom tek tek det anlatamam yffff
bende veribantı hatası diyo bazen hep b.sayarı yeniden başlatıyorumklava:

he canım banada dio aynısından

ooohhhhhihoyyyt çok iyi demişinn

akşam naptın gıı:jeyyar::jeyyar:

bencede bi ağırlaştı
sen varya kız oda vardıda:jeyyar: uykum kaçtı yaff düşüncelerden uyuyamadım işte

iyi yapmışın kız aferin valla

abyosun, bebis02, ESCALES, gize, iltercakir, mercanayse
merhaba kızlar nasılsınız bugün?

geçmişi okudumda bana da aynı şeyi soruyolar 4 yıldır bende her seferinde kısaca hayırlısı ya bakalım diyorum artık kimse sormuyo çünkü ben ne kızıyorum nede meraklarını giderecek cevaplar veriyorum baktılar benden tık yok onlar vazgeçti sormaktan kaydirigubbakcemile3

giyinip dışarı çıkıyorum komşular sanki beni takip ediyor nereye doktora mı tüp bebek mi yapacaksın hadi sus onuda geçtim bu 2 hafta şu iğneyi vurulduğumdan beri kabızlık ve yoğun bir ğazla savaşıyorum haliyle karnım 3 aylık gözüküyo dışarı çıkmayı verim aa hamilesin bizden gizliyorsun inanın markete gittim koca adam karnıma baktı hayırlı olsun yenge bende şaşırdım tayin için dedi zannett,m sonra demesin allah analı babalı büyütsün gıkım çıkmadı eve geldi birkaç bardak kırdım eşime bağırdım rahatladım iyiki tayinim iz çıktı

canını sıkma canım yaa insanlara kalsan ohoo hepsi bişey söyler sen moralinide bozma hayırlısı olsun :teselli: rabbim muhakkabigün bizede tatıracaktır anneliği :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…