Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyy kızlar ben gidiyom yoksa size gözüm kapalı rüyamda gördüklerimi yazacamm yff

ebrarcım ii oluyor onlara demi yaa

kesinlikle canım
yok millet laf arıyo yani yok kimdeymiş de sıkıntı eşimdemiymiş bendemiymiş hani sormak var sormak var bi teselli olarak bişeyler söylersin bide ayyy duydunmu bilmme şunun gelini kaç yıldır evli hala çocuğu yok kusurda kimdeyse filan diye dedikodu malzemesi yapıyolar yok bilsen sanane çözüm mü olacan deli ediyolar neyse takmıyorum cevapta vermem sizde takmayın hihoyyyt

bebeiş nıye tayın ne iş yapıyorsunuz? aman takma cnm milletı nereye gidiyrsunuz

tayini batman istedik aslında zaten şark istedik sonra dktrmnda tayini batman çıktı bi dayı bulduk bizde batmana istedik ve çıktı haziran 2 haftası gidiyoruz benim için iyi oldu dktr değiştirmeme gerek kalmadı rahim filmimi batmanda çektircam

gize hb cnmm
bebiş kaç gundur mıdem den mutfaga gıremıyorum dedımkı ,üşenmıyım dolma yapıyım .tüp bitti eşim gelsınde değişsin ben bilmıyorum..ev işinide yapsam bugunde evı hale yola koyayım dıye staja gitmedım tık yokk cok tembel oldum kızzz

hayırlısı olsun bebbbişcim ben kaçtım kızlar duraıcam bye hepinizi öptüm

valla şu an sohbet ediyorum bu bana tatlı geliyo evi temizleyecektim vaz caydım akşam eşim gelsin o süpürsün ben sileyimdelikafadulden:roflol:

abyosun+, bebis02, ESCALES+, gize, huzeyfe, iklimtuana+, iltercakir+ NABER FISTIKLARRR

bebiş ıyı sanslısınnn drda aynı yeereee cıkmıs hayırlısı cnm
ay kızlarr takmayın dedıkoducu cadıalrı.ben de 3yıllık evliyim ama düşünmedım önce işim olsund edım.sınvalara hazırlandım vs.banada baktım bu yıl soruyrlar baktımkı bunalr benım cocuk olmuyor sanıyor ayy nasıl üzüldum strese girdım hele bir ark var msnde görsun naptın cocouk işini bu soruya ne yanıt verilir!!! ben hamiş kldım kımseye demedım neyse dun gene bunu gördum aklında cocuugu varya böle anlattı anlattı ee sen naptın dedı cocuk işini:)) dedım bende hamileyımmmm ohhhh içimin yagları erıdı cok sevındı saolsun

ben bilirim boşver tembelleş biraz canım iki canlısın sonuçta
ay kızlar ben gidemicem heralde hadi bu son byeeeee kaçtım

sen burdamıydınkafamçokkarıştı gıı hadi hoşçakall
alkisalkisalkis :içelim: :hooray: :hooray: :hooray:
bu mesajın numarasına bayıldım
kıslar pamuk eller replere hadi bu mesajın numarasına verin repleri 44444:hooray:

yemek yazmayın kıslar beryal bu konuda titiz tatsızlık çıkmasın

bu arada hoşgeldin hemşom naber

ahh canım..ne tuaf şu insanlar..iyiki tayininiz çıkmış..
çevremizdeki insanlar delirtecek bizi birgün..
ben biraz oyun oynuyumm bıkınca gelirimm bb
sen oyna bakalım ..ama özletme kendini..

canım vildan sana rep verdim ama diğerlerine verince uyarı geliyor neden anlamadım

diğerlerine daha önce vermişsin demek oluyo cnm :))
mesela en son bana verdinya
tekrar bana verebilmen için 20 kişiye vermen gerekki bana sıra gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…