ebrarcım ii oluyor onlara demi yaa
bebeiş nıye tayın ne iş yapıyorsunuz? aman takma cnm milletı nereye gidiyrsunuz
gize hb cnmm
bebiş kaç gundur mıdem den mutfaga gıremıyorum dedımkı ,üşenmıyım dolma yapıyım .tüp bitti eşim gelsınde değişsin ben bilmıyorum..ev işinide yapsam bugunde evı hale yola koyayım dıye staja gitmedım tık yokk cok tembel oldum kızzz
abyosun+, bebis02, ESCALES+, gize, huzeyfe, iklimtuana+, iltercakir+ NABER FISTIKLARRR
alkisalkisalkis :içelim: :hooray: :hooray: :hooray:sen burdamıydınkafamçokkarıştı gıı hadi hoşçakall
gize hb cnmm
bebiş kaç gundur mıdem den mutfaga gıremıyorum dedımkı ,üşenmıyım dolma yapıyım .tüp bitti eşim gelsınde değişsin ben bilmıyorum..ev işinide yapsam bugunde evı hale yola koyayım dıye staja gitmedım tık yokk cok tembel oldum kızzz
ahh canım..ne tuaf şu insanlar..iyiki tayininiz çıkmış..giyinip dışarı çıkıyorum komşular sanki beni takip ediyor nereye doktora mı tüp bebek mi yapacaksın hadi sus onuda geçtim bu 2 hafta şu iğneyi vurulduğumdan beri kabızlık ve yoğun bir ğazla savaşıyorum haliyle karnım 3 aylık gözüküyo dışarı çıkmayı verim aa hamilesin bizden gizliyorsun inanın markete gittim koca adam karnıma baktı hayırlı olsun yenge bende şaşırdım tayin için dedi zannett,m sonra demesin allah analı babalı büyütsün gıkım çıkmadı eve geldi birkaç bardak kırdım eşime bağırdım rahatladım iyiki tayinim iz çıktı
çevremizdeki insanlar delirtecek bizi birgün..abyosun, bebis02, ESCALES, gize, iltercakir, mercanayse
merhaba kızlar nasılsınız bugün?
merhaba güzelim..iyiyiyiz..sen nasılsın..
geçmişi okudumda bana da aynı şeyi soruyolar 4 yıldır bende her seferinde kısaca hayırlısı ya bakalım diyorum artık kimse sormuyo çünkü ben ne kızıyorum nede meraklarını giderecek cevaplar veriyorum baktılar benden tık yok onlar vazgeçti sormaktan kaydirigubbakcemile3
sen oyna bakalım ..ama özletme kendini..ben biraz oyun oynuyumm bıkınca gelirimm bb
canım vildan sana rep verdim ama diğerlerine verince uyarı geliyor neden anlamadım
hoşbulduk güzelim..hoşgeldin canım
diğerlerine daha önce vermişsin demek oluyo cnm :))
mesela en son bana verdinya
tekrar bana verebilmen için 20 kişiye vermen gerekki bana sıra gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?