Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hg vıldann nbr cnmmm benden ıyılık valla kalkıyım kocıs geldı öpüldunuzzzz
canım cok can cekilipte bulunmıcak bişey olmadııgndan yazdım yoksa yazmam..byeee

ya kızlar bişey sorucam yeni evliyken evde tek başına kalınca korkanlarınız varmı aranızda

ben çok korkuyordum üstelik eşim polis geceleri de gidiyordu kabus dolu gunlerdi bi ses duyunca telefona sarılır eve gel korkuyorum diye ağlardım neyse amiri yerini değiştirdi memur gibi sabah gidiyo akşam geliyo

ben hiç bi zaman anne olamayacam hep başkasının çocuklarını severek özlemimi giderecem heralde neden hep böyle oluyo okadar yıprandımki bittim tükendim senağlama

Rengarenk nasıl korkmak anlamadım ıÇının Ürpermesı gıbımı yoksa bırısının korkutmasımı

ya kızlar bişey sorucam yeni evliyken evde tek başına kalınca korkanlarınız varmı aranızda

yeni evliyken değil ben hala korkarım yanlız kalınca kaydirigubbakcemile3,

çok mutsuzum malesef hasta oldum offfffffff yaa neden hep böyle oluyoo çok mutsuzum

üzülme canım yaa sabır bakalım gelecektir meleğin :Saruboceq:

merhabalar nasılsınız kızlar

sabrım kalmadıki neye sabrediyim artık bittim hiç bir şey istemiyorum ne yapacam ben şimdi off yaaaa

ben çok korkuyordum üstelik eşim polis geceleri de gidiyordu kabus dolu gunlerdi bi ses duyunca telefona sarılır eve gel korkuyorum diye ağlardım neyse amiri yerini değiştirdi memur gibi sabah gidiyo akşam geliyo

ya 7 ay oldu hala evde korkuyorum sanki ben evdeyken hırsız gelecek yada kötü niyetli biri sanki arkamda biri dolaşıyo bazen napıcam bilmiyorum ve benim eşimde sabah gidip akşam geliyo

sumoş lütfen sakın üzülme bu ay demek ki zamanı değil miş inşallah önümüzdeki ay hamiş müjdeni alırız :Saruboceq:

öenümüzdeki ay yokum memlekete gidecem temmuzdada hemen olmayacağına göre taaa seneye kaldı artık ne yapacam ben yaa

ben hiç bi zaman anne olamayacam hep başkasının çocuklarını severek özlemimi giderecem heralde neden hep böyle oluyo okadar yıprandımki bittim tükendim senağlama

kötükedihüso saçmasapan konuşma isyana gidiyosun rabbim sabrını ölçüyor senin sınavın da bebiş dir hepimiz aynı durumdayız biliyorum beklediğimize deyecek dünyanın en helel evlatları bizlerin olacak

evet sumoşcum bebiş02 haklı zamanı değilmiş diye düşün ve şer görünen şeyin ardında hayrı görmeye çalışalım biliyorum çok zor ama sabredersek rabbim vercektir inş. hem allah sevdiği kullara sıkıntı verirmiş canım benim :teselli: kendinide yıpratma sonra yeğenimiz geldiğinde sıkıntılı hasta bi annesi olur :ecrin_bebek: şimdi gülümse kendinide bizide üzme tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…