Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağol vildancım bende yeni gördüm sayende allah razı olsun bi tanede ben aldım inş. güzel haberlerinide duyarız hihoyyyt

sumos23 kızlar ben çıkıyorum

çıkışın suskun dönüşün muhteşem olsun tamammı canım dualarımızdasın unutma bide sni sevdiğimizi tanımasakta birbirimize yürekten dualar ettiğimizide :Saruboceq:

kendine iyi bak üzme grşrz a.s.

kıs sivasın en iyi doktoru
başarılarının haddi hesabı yok
herkes ona gidiyor
özel hastaneye geçti şimdi
bilmiyom valla neyse ben bugün hastaneye gidene kadar besmele çekiyim yüzüne üfleyim soruyum bakalım ne diycek

aslında diyaloğumuz çok iyi sanmamki ters tepki versin ama bikere ters tepki aldım detaycı dr dan çekiniyorum sormaya

sağol vildancım bende yeni gördüm sayende allah razı olsun bi tanede ben aldım inş. güzel haberlerinide duyarız hihoyyyt .
inşallah cnm
söz konusu bebek olunca bizde daha hassas ve duyarlı oluyoruz:1hug:

hoşbuldum canım benim iyiyim sen nasılsın sositososito

çok şükür iyiyim cnm bu gün yerimde duramıyorum hayırdır inşallahkaydirigubbakcemile2

yaa ben şu incir kürünü soracaktım bide soğan hangisine önce başlıycaz ben onları yapmaya kara verdimde gerçi buda pek sorulduda aradım bulamadım cokacimcoook hemen başlamam lazım kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim iyiyim çok hararetli şeyler konuşuyordunuz girmek istemedimm

vildan bekliyorum bana hadis yazacaktınklava:

birgün peygamber efendimizle (s.a.v) hz aişe biyere gideceklermiş
hz aişenin devesi huzursuzluk çıkarmış
hz aişede "lanet olsun senin gibi deveye "demiş

peygamber efendimiz(s.a.v) hemen
"ya aişe in o devenin üstünden ve onu serbest bırak "demiş

hz aişe hiçbişey anlamamış
"neden ya resulallah" demiş

peygamber efendimiz (s.a.v)
"lanet olsun senin gibi hayvana dedin
artık o hayvandan ne sana nede başkasına bi fayda gelmez bırak gitsin
birdahada lanet olsun deme"demiş

hz aişe tövbe istiğfar ettikten sonra deveyi azat etmiş ve birdahada ağzına lanet kelimesini almamış

Hic bir seyi takmamaya calisiyorum ama soru sordukca taktiriyorlar adama. Doktor stres yapma diyor, millet icine cikmicaksin ha stresten uzak olmak istiyorsan,,, eee noluyo evde daha cok siyiriyorsun?

ALLAHIM SEN BENIM NIYETIMI BILIYORSUN....HAYIRLISI ISE NASIP ET....HAYIRLI DEGILSE YÜREGIMI TESELLI ET SANA TESLIM OLUYORUM....SEN HERSEYI IYI BILENSIN....amin...

bende incirlereimi aldım regl oldum bitsin hemen başlıycam kocamada keçiboynuzu aldım:roflol:

Canım ıncır kÜrÜ adetın 1 gÜnÜ baŞlanıyo

ama Öncesınde 15 gÜn sumakla soĞan yemenız tavsıye edılıyo

bende incirlereimi aldım regl oldum bitsin hemen başlıycam kocamada keçiboynuzu aldım:roflol:

incirlere regl bitiminde başlanıyor yani CADIARZU soğanla beraber yapsak olurmuki ayrı ayrımı yapsak bilen varmııııııııı

zeyneple bize acil lazım kaydirigubbakcemile3 çalışmalara başlıycaz

benim doktorum çok soru sorduğumu biliyor zaten ilk gittiğimde bebek istediğimi ve çok soru sorduğumu söyledim benim için sorun yok dedim bana hgs yapalım dedi anlatacaktı ben o kadar araştırdım ki ben ona anlattım anestezi istemediğimi onun filmi çekmesini istedimne kadar sert olursa olsun cevaplamak hakkı kafanda sorun işareti olmasın ben neyim var neden olmuyor bak ovitrelle verdin diğer ineden neden vermedin diyiyorum hepsini cevaplıyor üstelik doktorum bayan bilirsin bayanları

amin cnm allah büyüktür yapacak başka neyimiz var teslim olduk hayırlısını bekliyoruz

selam kızlar ben geldim gene uyutmadılar ya sokakta birsürü gürültü off kafam ağrıyo vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…