kızlar ara ara bu linki topiğe ekliycem duymayanlar varsa bi baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var.html
sumos23 kızlar ben çıkıyorum
hoşgeldin canım hihoyyytŞeniz
naber nasılsın diloş
kızlar ara ara bu linki topiğe ekliycem duymayanlar varsa bi baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var.html
seni aydınlatmayan doktorla işin ne benim doktorum seni biran önce hamiş yapalım dedi ve onları verdi inan doktorum sedyeye çıktı oltına krlent koydu ve nasıl duracağımı gösterdi benim unutkan olduğumu biliyor klomeni klanmam için telefon açıyor allah razı olsun
inşallah cnmsağol vildancım bende yeni gördüm sayende allah razı olsun bi tanede ben aldım inş. güzel haberlerinide duyarız hihoyyyt .
hoşbuldum canım benim iyiyim sen nasılsın sositososito
arkadaşlar nasılsınız
canişim sen oraya yazdır adını arkadaşım kendi listesini kendi düzenliyo karışıklık olmasın:1hug:
arkadaşlar nasılsınız
vildan bekliyorum bana hadis yazacaktınklava:
teşekkür ederim iyiyim çok hararetli şeyler konuşuyordunuz girmek istemedimm
bende incirlereimi aldım regl oldum bitsin hemen başlıycam kocamada keçiboynuzu aldım:roflol:
kıs sivasın en iyi doktoru
başarılarının haddi hesabı yok
herkes ona gidiyor
özel hastaneye geçti şimdi
bilmiyom valla neyse ben bugün hastaneye gidene kadar besmele çekiyim yüzüne üfleyim soruyum bakalım ne diycek
aslında diyaloğumuz çok iyi sanmamki ters tepki versin ama bikere ters tepki aldım detaycı dr dan çekiniyorum sormaya
Hic bir seyi takmamaya calisiyorum ama soru sordukca taktiriyorlar adama. Doktor stres yapma diyor, millet icine cikmicaksin ha stresten uzak olmak istiyorsan,,, eee noluyo evde daha cok siyiriyorsun?
ALLAHIM SEN BENIM NIYETIMI BILIYORSUN....HAYIRLISI ISE NASIP ET....HAYIRLI DEGILSE YÜREGIMI TESELLI ET SANA TESLIM OLUYORUM....SEN HERSEYI IYI BILENSIN....amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?