Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bayanlar çok cazgır oluyolar
valla napalım bu gün bikaç soruda ben yöneltiyim kendisine:bbo:

selam kızlar ben geldim gene uyutmadılar ya sokakta birsürü gürültü off kafam ağrıyo vala

hehe ben uyumak isteyim hemen uyurum
kafamda davulda çalsalar uyanmam
bebeğe nasıl bakacam acep -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

inşallah cnm
söz konusu bebek olunca bizde daha hassas ve duyarlı oluyoruz:1hug:

çok şükür iyiyim cnm bu gün yerimde duramıyorum hayırdır inşallahkaydirigubbakcemile2
hadi ya kıs bende öyle biliyonmu hayırdır inşallah enerji fazlası var galiba sırnaşık şey

yaa ben şu incir kürünü soracaktım bide soğan hangisine önce başlıycaz ben onları yapmaya kara verdimde gerçi buda pek sorulduda aradım bulamadım cokacimcoook hemen başlamam lazım kaydirigubbakcemile3
ben ikisinide biliyom canım :içelim:

bana yazamısın canım hangisine önce başlamak lazım bide hangi günlerde uygulanıyor dün tahlil sonuçlarını aldıkta çok değil ama hormanlarda düşüklül var yumurtlamam ağır oluyomuş b daha gidene kadar şu kürleri uygulayım dedim kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba rahim filmi çektirdim yeni geldim çok kötü bi duyguydu ya bide rahim şeklim bozuk çıktı ayrıcada sanırım tüplerde tıkanıklık varmış yurtdışındayım die bişe anlayamadım yarın sonuçları alcam bakçam sözlükten moralim bozuldu((

merhaba arkadaşlar özellikle buldum bu umut listesini sumoş için dün bana kırıldı sanırım ama bunu görmesini istedim çok nadir ilk demede tutuyor bak o insanlarda kaç kere çatlatma iynesi olmuşlar allah hünüz nasip etmemiş demek ki canım

hehe ben uyumak isteyim hemen uyurum
kafamda davulda çalsalar uyanmam
bebeğe nasıl bakacam acep -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

heeee şimdi öle bebek gelsinde çalar saate dönersin valla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hadi ya kıs bende öyle biliyonmu hayırdır inşallah enerji fazlası var galiba sırnaşık şey

:dance: vallaha doktora koşa koşa gidesim var gerçekten içim içime sığmıyo allahım inşallah güzel haberlerle gelirim
yani kist mist olmaz inşallahalkisalkisalkisdelikafadulden
beni aydınlattığın için teşekkürler canımsenağlama
rica ederim cnm
bende 15-16 senedir biliyodum kullanmıyodum taki geçen güne kadar
biri için kullandım ama sonra pişman oldum
ne olursa olsun bile bile söylemeyecektim:1no2:
bayanlar hepmi cazgır olur vilodş yaa

bence hepside cazgır
çünkü kompleks var kadınlarda
hepsinde değilsede bi çoğundasırnaşık şey

Kızlar sıze bı numara vercem adı ayŞe Özturan baharatÇı kendısı benıÖm Çok yakın arkadaŞım ablacım olur 0256 585 42 38 - 0546 549 54 08 05332324844 baharatlarla ılgılı sorulr sorabılırsınız Şımdı kendısıule gÖrÜŞtÜm arayabılırler dedı

hadi hayırlısı kız iyi haber ver bize bakalım bize ne denk gelecek cazgırmı sakinmi?:uhm:

cnm sıkma canını tedavisi vardır eminim :teselli:
hmm CADIARZU listede çok süslüymüş cnm bizimkide öyle olsun :lepi:
heeee şimdi öle bebek gelsinde çalar saate dönersin valla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yapcek başka bişey yok malesef kocik emzirecek değilya ben kalkacam mecbursırnaşık şey

Valla canım benım bıldıĞım Önce her akŞam 1 soĞan 2 tatlı kaŞıĞı sumak dÖkÜp yemeklerden Önce 15 gÜn sonra adetın 1 gÜnÜde ıncır kÜrÜne baŞlıyosun

senağlamakızlaaaaaaaaaaaar canım sıkkın eşimle kavga ettim sinir ediyo beni yaaaa katlanamıyorum artııııııksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…