benim doktorum çok soru sorduğumu biliyor zaten ilk gittiğimde bebek istediğimi ve çok soru sorduğumu söyledim benim için sorun yok dedim bana hgs yapalım dedi anlatacaktı ben o kadar araştırdım ki ben ona anlattım anestezi istemediğimi onun filmi çekmesini istedimne kadar sert olursa olsun cevaplamak hakkı kafanda sorun işareti olmasın ben neyim var neden olmuyor bak ovitrelle verdin diğer ineden neden vermedin diyiyorum hepsini cevaplıyor üstelik doktorum bayan bilirsin bayanları
Canım İncİr kÜrÜ adetİn 1 gÜnÜ baŞlanıyo
ama Öncesİnde 15 gÜn sumakla soĞan yemenİz tavsİye edİlİyo
Canım İncİr kÜrÜ adetİn 1 gÜnÜ baŞlanıyo
ama Öncesİnde 15 gÜn sumakla soĞan yemenİz tavsİye edİlİyo
selam kızlar ben geldim gene uyutmadılar ya sokakta birsürü gürültü off kafam ağrıyo vala
hadi ya kıs bende öyle biliyonmu hayırdır inşallah enerji fazlası var galiba sırnaşık şeyinşallah cnm
söz konusu bebek olunca bizde daha hassas ve duyarlı oluyoruz:1hug:
çok şükür iyiyim cnm bu gün yerimde duramıyorum hayırdır inşallahkaydirigubbakcemile2
ben ikisinide biliyom canım :içelim:yaa ben şu incir kürünü soracaktım bide soğan hangisine önce başlıycaz ben onları yapmaya kara verdimde gerçi buda pek sorulduda aradım bulamadım cokacimcoook hemen başlamam lazım kaydirigubbakcemile3
amin cnm allah büyüktür yapacak başka neyimiz var teslim olduk hayırlısını bekliyoruz
ben ikisinide biliyom canım :içelim:
merhaba arkadaşlar özellikle buldum bu umut listesini sumoş için dün bana kırıldı sanırım ama bunu görmesini istedim çok nadir ilk demede tutuyor bak o insanlarda kaç kere çatlatma iynesi olmuşlar allah hünüz nasip etmemiş demek ki canım[/URL][/IMG]
hehe ben uyumak isteyim hemen uyurum
kafamda davulda çalsalar uyanmam
bebeğe nasıl bakacam acep -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
:dance: vallaha doktora koşa koşa gidesim var gerçekten içim içime sığmıyo allahım inşallah güzel haberlerle gelirimhadi ya kıs bende öyle biliyonmu hayırdır inşallah enerji fazlası var galiba sırnaşık şey
ben ikisinide biliyom canım :içelim:
rica ederim cnmbeni aydınlattığın için teşekkürler canımsenağlama
bayanlar hepmi cazgır olur vilodş yaa
:dance: vallaha doktora koşa koşa gidesim var gerçekten içim içime sığmıyo allahım inşallah güzel haberlerle gelirim
yani kist mist olmaz inşallahalkisalkisalkisdelikafadulden
rica ederim cnm
bende 15-16 senedir biliyodum kullanmıyodum taki geçen güne kadar
biri için kullandım ama sonra pişman oldum
ne olursa olsun bile bile söylemeyecektim:1no2:
bence hepside cazgır
çünkü kompleks var kadınlarda
hepsinde değilsede bi çoğundasırnaşık şey
cnm sıkma canını tedavisi vardır eminim :teselli:kızlar merhaba rahim filmi çektirdim yeni geldim çok kötü bi duyguydu ya bide rahim şeklim bozuk çıktı ayrıcada sanırım tüplerde tıkanıklık varmış yurtdışındayım die bişe anlayamadım yarın sonuçları alcam bakçam sözlükten moralim bozuldu((
hmm CADIARZU listede çok süslüymüş cnm bizimkide öyle olsun :lepi:merhaba arkadaşlar özellikle buldum bu umut listesini sumoş için dün bana kırıldı sanırım ama bunu görmesini istedim çok nadir ilk demede tutuyor bak o insanlarda kaç kere çatlatma iynesi olmuşlar allah hünüz nasip etmemiş demek ki canım
heeee şimdi öle bebek gelsinde çalar saate dönersin valla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?