YA ALLAH AŞKINA SUMOŞ EN KÖTÜ İHTİMALLAE TÜP BEBEKLE KALIRSIN BU NE KARAMSARLIK YA HADİ AÇILIN KILZAR HALAY BAŞLATIYORUUM:teytey::teytey::teytey: HADİ SİZDE KATILIN
slm kızlar nasılsınız a.s.
sumos niye bukadar takıyosun canım ya isyan bayraklarını çekmişsin :teselli:
tek sen değilsinki bu durumda olan hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz :1hug:
allahtan kork 2 yıl dayımlar 17 yıl bekledi ikizleri oldu ben onları model alıyorum rabbim sevdiği kullarını sınar acı verirmiş dua ve sabır bak akşam kocişin gelirse surat asmak yok sende sorun yok adam kendinden şüphelenir aman fazla yansıtma ben böyle bir eşeklik ettim
ben ne aşılama ne tüp bebek onları yapsam bile tutmaz bende bu şans bu varsa hiç biri olmaz bak bu çatlatma iğnesi vuruldum çoğunun ilk ayda tutuyo benim tutmadı işte
sumoşcum senin bugün adetininde ilk günü ya onun sıkıntısı ağırlığıda var kesin bu kadar umutsuz olma rabbimden ümit kesilmez yerimseniben
bak ben senden büyüğüm sanırım gelirsem oraya ablan olarak saçlarını çekerim haaa kaydirigubbakcemile5
bigün seninde halayını çekecez bak gör sen
bak benim çatlama iğne m de 2 .sini vuruldum
hoşgeldin canım hihoyyytŞeniz
naber nasılsın diloş
kızlar ara ara bu linki topiğe ekliycem duymayanlar varsa bi baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var.html
bak benim çatlama iğne m de 2 .sini vuruldum
inş senin tutar canım inş okadar istiyorumki hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın diye allaha dua ediyorum
saol cnm allah razı olsun:1hug:vildancım yasin için beni eklesin 1 tane okurum ben allah yardımcısı olsun:Saruboceq:senağlama
hııııkasıklarım ağrıyor hasta olcam biliyorum o lanet kafamada takmıyorum hem mregli olmak ta guzel bak vildan ne yazmış millet nelerle sınanıyor şükür yarabbi halimize:Saruboceq:
cnm güle güle lütfen kafana takmakızlar ben çıkıyorum
Bende okurum canım benİde ekleyİn
kızlar yaa çatlatma iğnesi dedinizde ben hayatımda tedavi için iki dr gittim
ikiside bayan
biri sivasın en iyisi kızım onun tedavisiyle olmuştu
tedavide sadece klomen çatlatma iğnesi falan yok vermedi hiç
diğer doktorum daha detaycıydı klomen + çatlatma iğnesi verdi ...tutmadı o ayrı mesele
neyse ben bu detaycı doktoru bıraktım daha doğrusu o beni bıraktı
bende eski dr gitmeye başladım
bu bana yine çatlatma iğnesi vermiyo
Acaba boşamı gidip geliyom yaa niye vermiyo hiç sormak aklıma gelmedi
sorsam tepki gösterir diye soramıyomda
senmi okudun uzmanlığı benmi derse ne derim:sm_confused:
Vİldancım ben ve kayınvaldem 1er yasİn okuruz ekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?