Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

SÜMOŞUM HEM BAK EBRARIN YAZISINA RABBıM OL DıYıNCE OLACAK SÜPER BıR SÖZ SENDE KAFANI SAKıN LEŞTıR AZCIK CANI VALLA HEPıMıZı ÜZÜYOSUN AMA:1hug:

YA ALLAH AŞKINA SUMOŞ EN KÖTÜ İHTİMALLAE TÜP BEBEKLE KALIRSIN BU NE KARAMSARLIK YA HADİ AÇILIN KILZAR HALAY BAŞLATIYORUUM:teytey::teytey::teytey: HADİ SİZDE KATILIN

ben ne aşılama ne tüp bebek onları yapsam bile tutmaz bende bu şans bu varsa hiç biri olmaz bak bu çatlatma iğnesi vuruldum çoğunun ilk ayda tutuyo benim tutmadı işte

sumoşcum senin bugün adetininde ilk günü ya onun sıkıntısı ağırlığıda var kesin bu kadar umutsuz olma rabbimden ümit kesilmez yerimseniben

bak ben senden büyüğüm sanırım gelirsem oraya ablan olarak saçlarını çekerim haaa kaydirigubbakcemile5

bigün seninde halayını çekecez bak gör sen

canım eşimede test yapıldı ondada yok bi sorun of ya artık hayata küstüm vallaha

ogünleri görbilecekmiyim hiç inanmıyorum hiç hemdesenağlama

bak benim çatlama iğne m de 2 .sini vuruldum

kızlar yaa çatlatma iğnesi dedinizde ben hayatımda tedavi için iki dr gittim
ikiside bayan
biri sivasın en iyisi kızım onun tedavisiyle olmuştu
tedavide sadece klomen çatlatma iğnesi falan yok vermedi hiç

diğer doktorum daha detaycıydı klomen + çatlatma iğnesi verdi ...tutmadı o ayrı mesele

neyse ben bu detaycı doktoru bıraktım daha doğrusu o beni bıraktı
bende eski dr gitmeye başladım
bu bana yine çatlatma iğnesi vermiyo
Acaba boşamı gidip geliyom yaa niye vermiyo hiç sormak aklıma gelmedi
sorsam tepki gösterir diye soramıyomda
senmi okudun uzmanlığı benmi derse ne derim:sm_confused:

inş senin tutar canım inş okadar istiyorumki hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın diye allaha dua ediyorum

kasıklarım ağrıyor hasta olcam biliyorum o lanet kafamada takmıyorum hem mregli olmak ta guzel bak vildan ne yazmış millet nelerle sınanıyor şükür yarabbi halimize:Saruboceq:

vildancım yasin için beni eklesin 1 tane okurum ben allah yardımcısı olsun:Saruboceq:senağlama
saol cnm allah razı olsun:1hug:
cnm sen o topiğe yazdır adını arkadaşım eklesin seni

kızlar sizden iyi olmasın melek gibi bi insan çok kalbi temiz
ilk göz ağrım o arkadaş
buraya ilk üye olunca onunla tanışmıştım :1hug:

kasıklarım ağrıyor hasta olcam biliyorum o lanet kafamada takmıyorum hem mregli olmak ta guzel bak vildan ne yazmış millet nelerle sınanıyor şükür yarabbi halimize:Saruboceq:
hıııı klava: lanet kelimesini ağzına alma
sana bununla ilgili bi hadis yazıyım bidaha asla ağzına almazsın
kızlar ben çıkıyorum
cnm güle güle lütfen kafana takma
rabbim ol derse olur
biz aciz kullar elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış
vermekle nimetlerinden eksilmez cnm layık görürse inşallah bizede verecek :1hug:
Bende okurum canım benİde ekleyİn

cnm o topiğe yazdır adını Şeniz saol ayrıca allah razı olsun:1hug:

seni aydınlatmayan doktorla işin ne benim doktorum seni biran önce hamiş yapalım dedi ve onları verdi inan doktorum sedyeye çıktı oltına krlent koydu ve nasıl duracağımı gösterdi benim unutkan olduğumu biliyor klomeni klanmam için telefon açıyor allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…