Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

isyan etmiyorum sadece artık dayanamıyorum dayanamıyorum vallaha billaha dayanamıyorum

SUMOSUM TATLI KARDEŞıM LÜTFEN KENDıNı TOPLA BÖÇYLE OLMAZ AMA DAHA KÖTÜ SENıN ıÇıN BAK HEPıMıZ BEBıŞ ıSTıYORUZ AMA BIRAKMIYORUZ KENDıMıZı HAMıŞ OLANLARA SEVıNıP HASTA OLANLARA DUA EDıYORZ SENDE BÖYLE YAP ÇIK DIŞARI HAVA AL YA OLMASADA EŞıN VAR SENıN HAYATINDA ONUN ıÇıN HAYAT ÇOKKKK GÜZEL HADı ŞıMDı Bı GÜLÜCÜK YOLLA BAKAYIM KARDEŞıNE BEKLıYORUM:1hug:

o o o o o klava:ölme eşeğim yza gelsinkötükedihüso
cnm eşeğin ölmesini bekleme topikte önüne kim gelirse ver kaydirigubbakcemile3
hg vıldann nbr cnmmm benden ıyılık valla kalkıyım kocıs geldı öpüldunuzzzz
canım cok can cekilipte bulunmıcak bişey olmadııgndan yazdım yoksa yazmam..byeee
bendende iyilik cnm ne olsun
selam arkadaşlarhihoyyyt
hoşgeldin cnmŞeniz
yaa nasıl rep veriliyo ben kimseye vermedim
kötü içerik yazan yerin yanında gri renkli terazi ikonu var ona tıkla kime puan vermek istiyosan onun mesajının terazisine tıklıycan yani
ya kızlar bişey sorucam yeni evliyken evde tek başına kalınca korkanlarınız varmı aranızda
yok ben hiç korkmadım
çok mutsuzum malesef hasta oldum offfffffff yaa neden hep böyle oluyoo çok mutsuzum
cnm hayırlısı buymuş
ben hiç bi zaman anne olamayacam hep başkasının çocuklarını severek özlemimi giderecem heralde neden hep böyle oluyo okadar yıprandımki bittim tükendim senağlama
cnm hemen isyan etme allahtan ümit kesilmez
hem sende hiçbi sorun yok neden olmayasınki
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin ablacım nasılsınŞeniz
merhabalar nasılsınız kızlar
merhaba cnm hoşgeldinŞeniz
öenümüzdeki ay yokum memlekete gidecem temmuzdada hemen olmayacağına göre taaa seneye kaldı artık ne yapacam ben yaa

ney seneye kaldı anlamadım ben daha sene yarılamadı bile cnm önümüzde 7 ay var

artık ne gülebilirim ne başka bişey yapabilrim 2senedir hep bi umutla bekledim bu ay kesin dedim umutlandım yine ama malesef olmadı olmadı olmadı of çok kötüyüm yaaa

öenümüzdeki ay yokum memlekete gidecem temmuzdada hemen olmayacağına göre taaa seneye kaldı artık ne yapacam ben yaa

hastanede bir kadınla tanıştım kendisi istanbulda eşi denizlide daha 5 ay önce tanışmıştım 6 aylık hamileydi nasıl oldu dedim evlendiğimden beri 1 defa eşimle ilişkiye girdim o da ilk gece hariç ve eşi gitmiş kadın hamile bana temmuzu bahane etme morelini sıfırlarsan daha çok ağlayacaksın

vildan iki senede olmadı 7ay içindemi olacak ya olmuyo işte evet hiç bi sorun yok ona rağmen bekleyecem heralde dah çok sene

ben okadar şanslı değilim biz bir ayda hergün girsek bile olmuyo işte biliyorum olmayacağınıda öyle hissediyorum hiç bizaman olmayacak

ya 7 ay oldu hala evde korkuyorum sanki ben evdeyken hırsız gelecek yada kötü niyetli biri sanki arkamda biri dolaşıyo bazen napıcam bilmiyorum ve benim eşimde sabah gidip akşam geliyo
kıs korkacak ne var sen kuruntu yapmışsın kendine
korku filmi falan izleme cnm onlarında etkisinde kalırsın
isyan etmiyorum sadece artık dayanamıyorum dayanamıyorum vallaha billaha dayanamıyorum

artık ne gülebilirim ne başka bişey yapabilrim 2senedir hep bi umutla bekledim bu ay kesin dedim umutlandım yine ama malesef olmadı olmadı olmadı of çok kötüyüm yaaa

seni çok iyi anlayabiliyoruz sümoş
hepimizde ara ara böyle isyan derecesine geliyoruz
ilk anın şokunu atlat düzelirsin
allahtan gelene her zaman kapımız açık
yapacak başka neyimiz varki elden ne gelir dua edip istemekten başka

vildan iki senede olmadı 7ay içindemi olacak ya olmuyo işte evet hiç bi sorun yok ona rağmen bekleyecem heralde dah çok sene

cnm hiç belli olmaz bu işler
bak benbilirim yumurtlama günlerinde eşinden ayrıymış
sonra bu ay benden umut yok dedi ve o ay hamiş kaldı

ben 4 senedir bekliyorum canım daha uzun süre bekleyenlerde var ne zaman taktir edildiyse o zman gelecek bu kesin eşinede sıkıntı olur senin böyle ağlayan hallerin ve unutma canım hayat bi imtihan bak herkesn bi sıkıntısı var ve sende mutlu olmak için biraz senden kötü durumda olanları düşün bence ...düşünsene bi hastalığın olsa senin yada eşinin veya kötü huyları olsa ne bileyim binbir türlü dert var işte sen sabırlı ol canım yoksa rabbim daha büyüğüyle imtihan eder .... :1no2: allah korusun

Kendini toplamaya çalış bence bi karıncaya can veren rabbim sanada hiç ummadığın anda verecektir sen teslim ol yeter ....bide ağlama

tamam işte işin allaha kalmış ne güzel sadece senin için uygun zamanı bekliyor rabbim ya rahmin olmasaydı allah korusun yumurtlayacak yumoşun olmasaydı daha mı iyi olurdu sabır ablacım bak hamile kalmazsan gel yüzüme tükür rabbim kullarına hayırlısını verir

hiç umudum yok artık olmaycağını biliyorum canım herşeyi yaptık herşeyi neden böyle oluyo anlamıyorum başka ne yapmamız lazım

hayırlısını herzman istiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı sabredemiyorum senağlama

YA ALLAH AŞKINA SUMOŞ EN KÖTÜ ıHTıMALLAE TÜP BEBEKLE KALIRSIN BU NE KARAMSARLIK YA HADı AÇILIN KILZAR HALAY BAŞLATIYORUUM:teytey::teytey::teytey: HADı SıZDE KATILIN

slm kızlar nasılsınız a.s.
sumos niye bukadar takıyosun canım ya isyan bayraklarını çekmişsin :teselli:
tek sen değilsinki bu durumda olan hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz :1hug:

allahtan kork 2 yıl dayımlar 17 yıl bekledi ikizleri oldu ben onları model alıyorum rabbim sevdiği kullarını sınar acı verirmiş dua ve sabır bak akşam kocişin gelirse surat asmak yok sende sorun yok adam kendinden şüphelenir aman fazla yansıtma ben böyle bir eşeklik ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…