kötükedihüso saçmasapan konuşma isyana gidiyosun rabbim sabrını ölçüyor senin sınavın da bebiş dir hepimiz aynı durumdayız biliyorum beklediğimize deyecek dünyanın en helel evlatları bizlerin olacak
cnm eşeğin ölmesini bekleme topikte önüne kim gelirse ver kaydirigubbakcemile3o o o o oklava:ölme eşeğim yza gelsinkötükedihüso
bendende iyilik cnm ne olsunhg vıldann nbr cnmmm benden ıyılık valla kalkıyım kocıs geldı öpüldunuzzzz
canım cok can cekilipte bulunmıcak bişey olmadııgndan yazdım yoksa yazmam..byeee
hoşgeldin cnmŞenizselam arkadaşlarhihoyyyt
kötü içerik yazan yerin yanında gri renkli terazi ikonu var ona tıkla kime puan vermek istiyosan onun mesajının terazisine tıklıycan yaniyaa nasıl rep veriliyo ben kimseye vermedim
yok ben hiç korkmadımya kızlar bişey sorucam yeni evliyken evde tek başına kalınca korkanlarınız varmı aranızda
cnm hayırlısı buymuşçok mutsuzum malesef hasta oldum offfffffff yaa neden hep böyle oluyoo çok mutsuzum
cnm hemen isyan etme allahtan ümit kesilmezben hiç bi zaman anne olamayacam hep başkasının çocuklarını severek özlemimi giderecem heralde neden hep böyle oluyo okadar yıprandımki bittim tükendim senağlama
hoşgeldin ablacım nasılsınŞenizmerhaba kızlar nasılsınız bakalım
merhaba cnm hoşgeldinŞenizmerhabalar nasılsınız kızlar
öenümüzdeki ay yokum memlekete gidecem temmuzdada hemen olmayacağına göre taaa seneye kaldı artık ne yapacam ben yaa
evet sumoşcum bebiş02 haklı zamanı değilmiş diye düşün ve şer görünen şeyin ardında hayrı görmeye çalışalım biliyorum çok zor ama sabredersek rabbim vercektir inş. hem allah sevdiği kullara sıkıntı verirmiş canım benim :teselli: kendinide yıpratma sonra yeğenimiz geldiğinde sıkıntılı hasta bi annesi olur :ecrin_bebek: şimdi gülümse kendinide bizide üzme tamam
öenümüzdeki ay yokum memlekete gidecem temmuzdada hemen olmayacağına göre taaa seneye kaldı artık ne yapacam ben yaa
teşekkür ederim canım gördüm ve ilk senin yazını değerlendirdim kaydirigubbakcemile2
Yenİ gelen bacılar hoŞgeldİnİzzz
hastanede bir kadınla tanıştım kendisi istanbulda eşi denizlide daha 5 ay önce tanışmıştım 6 aylık hamileydi nasıl oldu dedim evlendiğimden beri 1 defa eşimle ilişkiye girdim o da ilk gece hariç ve eşi gitmiş kadın hamile bana temmuzu bahane etme morelini sıfırlarsan daha çok ağlayacaksın
vildan iki senede olmadı 7ay içindemi olacak ya olmuyo işte evet hiç bi sorun yok ona rağmen bekleyecem heralde dah çok sene
kıs korkacak ne var sen kuruntu yapmışsın kendineya 7 ay oldu hala evde korkuyorum sanki ben evdeyken hırsız gelecek yada kötü niyetli biri sanki arkamda biri dolaşıyo bazen napıcam bilmiyorum ve benim eşimde sabah gidip akşam geliyo
isyan etmiyorum sadece artık dayanamıyorum dayanamıyorum vallaha billaha dayanamıyorum
artık ne gülebilirim ne başka bişey yapabilrim 2senedir hep bi umutla bekledim bu ay kesin dedim umutlandım yine ama malesef olmadı olmadı olmadı of çok kötüyüm yaaa
vildan iki senede olmadı 7ay içindemi olacak ya olmuyo işte evet hiç bi sorun yok ona rağmen bekleyecem heralde dah çok sene
canım hgs çektirdin mi
CADIARZU
artık ne gülebilirim ne başka bişey yapabilrim 2senedir hep bi umutla bekledim bu ay kesin dedim umutlandım yine ama malesef olmadı olmadı olmadı of çok kötüyüm yaaa
ben 4 senedir bekliyorum canım daha uzun süre bekleyenlerde var ne zaman taktir edildiyse o zman gelecek bu kesin eşinede sıkıntı olur senin böyle ağlayan hallerin ve unutma canım hayat bi imtihan bak herkesn bi sıkıntısı var ve sende mutlu olmak için biraz senden kötü durumda olanları düşün bence ...düşünsene bi hastalığın olsa senin yada eşinin veya kötü huyları olsa ne bileyim binbir türlü dert var işte sen sabırlı ol canım yoksa rabbim daha büyüğüyle imtihan eder .... :1no2: allah korusun
Kendini toplamaya çalış bence bi karıncaya can veren rabbim sanada hiç ummadığın anda verecektir sen teslim ol yeter ....bide ağlama
tamam işte işin allaha kalmış ne güzel sadece senin için uygun zamanı bekliyor rabbim ya rahmin olmasaydı allah korusun yumurtlayacak yumoşun olmasaydı daha mı iyi olurdu sabır ablacım bak hamile kalmazsan gel yüzüme tükür rabbim kullarına hayırlısını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?