Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım yaaa nasıl teselli etsem şaşırdım valla acaba kendi dört dörtlükmüki:teselli:

Rep verebılıyom garııııııııııııııııııııııııııı

rep ısteyennn

oh oh oh oh negüzel haberler bunlar yaa bizde özledik valla beryalim nohutuda tabiiiŞeniz

yaaaaaaa sürekli eleştiriyo yok annem söyle böyle hergün bi üzüntü insan biraz destek olur bebgim olmuyo diye hiç yanında aglamadım annemleri özledim günlerce agladım belli etmedim sırf suradakimsemiz yok diye ayakta tutmaya calışıyorum ama olmuyo tek taraflı 1 sene oldu daha yeni ama yoruldum kızlarrr cabalamaktan artık evlilik böyle bişe oldugunu bilsem hiç evlenmezdim

yaa osmaniyecim özel olacak ama eşinin bu söyledikleri yeni yenimi oldu evlendiğiniz günden beri mi var yemekleri beğenmemeler filan

senağlama bende gurbetteyim ve burda hiç akrabam yok seni anlayabiliyorum

üzüldüm benim eşimde öyle yemek yaparım tavuklar gibi didikler hiç yemez kalkar dışarda yemiştim der selülütlerin var der şişko der bende bigün yemek yapmadım ve neden yapmadığımı sordu nasıl öolsa dışarda yiyosun dedim ya sen dedi bende dışarda yedim dedim kavga dövüş geçmişte açılınca kılınç kalkan havada valizi topladığım gibi yallah hava alanına istediğn yere git diye bağırdı sonra ciddi olduğumu anlayınca nereye dedi valla dedim hani şu beni isteyen dayı oğlu var ya onu kapmadan ben kapayım dedi inan ın şimdi kul köpek söyledim eğer hayatında biri varsa yazık sana masraf ıolur eve getir birlikte yer içeriz dedim saçmalama dedi şimdi akıllandı kuzu kuzu gelip yemeğini sünnetliyor

beryalcim nasılsın ne var ne yok? hoşgeldin senin adına çok sevindim. notumuz en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlığıyla bizimle olur inşallah...
ben de şimdi dr dan geldim,ne zamandır dr arayışındaydım.çamlıca medicana da hüseyin arık diye bir dr buldum. Ay bir dr bu kadar mükemmel olabilir mi yaa,çok şaşırdım. o kadar ilgilendi o kadar iyi dinleyip tatmin edici cevaplar verdi ki anlatamam. Hazır gelmişsek smear tahlili de yapalım dedi,baktı rahimde hiçbir sıkıntı yok,eşime spermiogram testi verdi. o da şuan yurtdışında,perşembe gelecek,o zaman yapılsın dedi :) bana da adetin 2.günü hormon testi yapacakmış. bakalım hayırlısı

SOĞAN KÜRÜ
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
başlangıç kürünün nezaman başlanıldığı önemli değil yap ve 15 güne tamamla adet bile olsan kürü kesme daha sonra 4 veya 5 kez adetine 10 gün kala 10 gün şeklinde her ay kürü devam ettir

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

4-5 ay bu kürü kullandıktan sonra incir kürünü kullan

İNCİR KÜRÜ
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

biraz geş oldu canım k.bakma mutfaktaydımda

CANLARIM ÇOK ÜZÜLDÜM YA BU ADAMLARI ANLAMIYORUM NASIL ÖYLE DAVRANIYOLAR Kı NASIL KIYIYOLAR SıZE bence sizde onları takayın arkadaşlar şişko diyomulş kendisi mankenmiymiş yok tırnaklarını kes diyomuş onaneeee ayy sinir oldum ya allahım sabır versin size

hoşgeldin beryalcim hastane bulduğuna sevindim nohutu yormamışsındır inşallah ay ben bi hamiş olayım samanlıkta doğurcam yeter ki olsunkaydirigubbakcemile3:roflol:

allah sabır versin kızlar en iyisini sen bilirsin osmaniyecim şimdi ben ne desemki bilmem

evlendiğimiz ilk iki ay o kadar güzeldiki anlatama simdi sürekli beni eleştiriyo kızlar valla övünmek için söylemiyorum bigün dedimki bi arkadasıma ben cokmu cirkinim tipim falan dedim yaaa sacmalama bebek gibisin bakımnlısın giyimin kusamın benim esim hep seni örnek gösterir bana diye söyledi cok bakımsız olsam biryerde haklı diyecem ama cooooooooooooook canııııııııııım sıkılıyooooooooooooooooooo cooooooooooooooooksenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…