Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:roflol:kadınlarda da suç var anam yok seksi çamaşırlar yok hzırlıklar adam bi soyunuyo altında pamuklu don neden onlarda bizim için özenmiyokiklava::roflol::roflol:

kız dolduruşa gelmesin kocişin telene gizlice bak ben öyle yapardım yabancı numara görünce arardım ama hep emniyet çıkıyo gerçi polislere güven olmaz

:roflol:kadınlarda da suç var anam yok seksi çamaşırlar yok hzırlıklar adam bi soyunuyo altında pamuklu don neden onlarda bizim için özenmiyokiklava::roflol::roflol:

aglarken güldürdün beni allah iyiliğini versiin kızlaaaaaaar su söze cok inanıyorum kimse annnneeeeeeeeeeee kadar sevemezki onu üzdügüm için bazı zamanlarda kendimi cok kızıyorum o beni jer halimi seviyo ve üzmezken biz hiç kıymet bilmiyoruz simdi el oglu öyle bi üzüyokiiiiiiiiiisenağlamasenağlama

ya harbi şaka maka çok kötü bi durum ay içim sıkıldı böle adamları evire çevire dövüp kafalarını tutup aynaya yaklaştırıp işte sen busun busun busun diye çarpmak lazım:enbuyukkk:klava::mymeka:kafamçokkarıştıkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

canımsınn üzlme noluuurrr:teselli:

sırnaşık şeysırnaşık şey
kız dolduruşa gelmesin kocişin telene gizlice bak ben öyle yapardım yabancı numara görünce arardım ama hep emniyet çıkıyo gerçi polislere güven olmaz

ya aslında evliliğin temeli güvene bağlı deyilmi kızlar yaa-tatlicadiarzu-

ya benim kocikoyla biz 14 yıldır beraberiz ve ben kiloluyum bikere olsun bana sen kliolusun demedi doğru dürüst yemek yapamam bi makarna yapsam ellerimi öper aşkım süper olmuş diye ve ben böyleyken bile çemkiriyom ona aşkım yaaa yazk ama bence erkeklere taviz vermien arkadaş

çamaşırları topladım demek ki eşimin çamaşırlarına brnimkide girmişsabah işe geç kalmıştı aceleyel don çekmecesine koştu tabi uykulu neyse donu giyindi ben hayırlı olsun dönme bi kocam var dedim ne sçmalıyosun deyince aynaya bak dedim benimki pembe dantelli don giyinmiş kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:

kızlar şarjım bitti kapandı pc nese şimdide çıkmak zorundayım eşimle pazara gidecez bide arkadaşı pc istiyo bi kaç günlüğüne ben vermek istemiyom ama mejburda vericem anlıcanız sizden bi kaç gün uzak kalıcam yine dönddüğümde inşallah sevinmiş haberlerlerinizle karşılaşırım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın allaha emanet olun canlarrrrrrrrrrrr

benimkide astsubayyyyyy bakıyom teline mesajlarına yaaa bide bensiz haytta bi iş yapmaz dısarı cıkarken bile beni yanında götürür ama beni cok üzüyo coooooooookkkkkkksenağlamasenağlamasenağlama

osmaniyecim sen eşini al karşına oturt derdin ne diye sor bu yaptıklarını sa ben yapsan nasıl olurdu de bakalım belki insafa gelir utanır yaptıklarından

ya canım diyemedimde benimde aklıma o geldi inan zaman çok kötü maalesef kocana güvensende etraf kaynıyo valla bi kontrol etsin bebişin dediği gibi telini filan

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:

güle güle canım
benimkide astsubayyyyyy bakıyom teline mesajlarına yaaa bide bensiz haytta bi iş yapmaz dısarı cıkarken bile beni yanında götürür ama beni cok üzüyo coooooooookkkkkkksenağlamasenağlamasenağlama
üzülme yaa inşlah düzelir

yaaaa arkadaslarım eşlerine okadar özeniyomkii hele biri cok kilolu yemekte bilmiyo karımın ben herhalini seviyom der bide utanmasa içine girecek bizlerin yanında benimkide bana kapılarındaki köpek gibi davranıyosenağlamasenağlama

kavga etmeden sakin bi şekilde konuş derdin ne de biz fatihimle bazen çok sinirli olduğumuzda evin içinde mektup yazarız çünkü konuşunca ben çok tepki veriyorum mektupla herşey yazılıyo yüzüne söyleyemediklerin bile ben yatak odasında o salaonda kalır birbirimize kapının altından veririz inan sonu mutlu bitiyor

bencede canım bi konuş hatta ağzını başlaki tam dinlesin seni cevp veremesinalkisalkisalkis

cnım askerlerde genelde oluyo o otorişter üste çıkma sevdası üstüne alınma bence ama konuş yinede

merhaba kızlar ben geldim..nasılsınız...bugün doktora gittim klomen verdi adetimin 5.günü başlıyacağım..yarında adetimin 3. günü testlerim olacak..kullanan arkadaşlar varmı..bilgi alabilirimiyim..

osmaniyecim sen eşini al karşına oturt derdin ne diye sor bu yaptıklarını sa ben yapsan nasıl olurdu de bakalım belki insafa gelir utanır yaptıklarından

ya canım konustuk hatta bu yüzde bavulumu topladım annemi arayıp geliyorum oraya diyecektim yalvardı ben sensiz yasayamam gidersen bende arkandan gelirim ölsende bırakmam tama düzelecem diyo 2 gün duruyo 3 gün aynı diyomki özür dileyecegine yapma bunları ama yoooook aynı degişmiyoo:1no2:senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…