evlendiğimiz ilk iki ay o kadar güzeldiki anlatama simdi sürekli beni eleştiriyo kızlar valla övünmek için söylemiyorum bigün dedimki bi arkadasıma ben cokmu cirkinim tipim falan dedim yaaa sacmalama bebek gibisin bakımnlısın giyimin kusamın benim esim hep seni örnek gösterir bana diye söyledi cok bakımsız olsam biryerde haklı diyecem ama cooooooooooooook canııııııııııım sıkılıyooooooooooooooooooo cooooooooooooooooksenağlamasenağlamasenağlama
:roflol:kadınlarda da suç var anam yok seksi çamaşırlar yok hzırlıklar adam bi soyunuyo altında pamuklu don neden onlarda bizim için özenmiyokiklava::roflol::roflol:
aglarken güldürdün beni allah iyiliğini versiin kızlaaaaaaar su söze cok inanıyorum kimse annnneeeeeeeeeeee kadar sevemezki onu üzdügüm için bazı zamanlarda kendimi cok kızıyorum o beni jer halimi seviyo ve üzmezken biz hiç kıymet bilmiyoruz simdi el oglu öyle bi üzüyokiiiiiiiiiisenağlamasenağlama
sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:kadınlarda da suç var anam yok seksi çamaşırlar yok hzırlıklar adam bi soyunuyo altında pamuklu don neden onlarda bizim için özenmiyokiklava::roflol::roflol:
kız dolduruşa gelmesin kocişin telene gizlice bak ben öyle yapardım yabancı numara görünce arardım ama hep emniyet çıkıyo gerçi polislere güven olmaz
:roflol:kadınlarda da suç var anam yok seksi çamaşırlar yok hzırlıklar adam bi soyunuyo altında pamuklu don neden onlarda bizim için özenmiyokiklava::roflol::roflol:
kız dolduruşa gelmesin kocişin telene gizlice bak ben öyle yapardım yabancı numara görünce arardım ama hep emniyet çıkıyo gerçi polislere güven olmaz
bebis02 Alıntı:
osmaniye80 kullanıcısından alıntı
evlendiğimiz ilk iki ay o kadar güzeldiki anlatama simdi sürekli beni eleştiriyo kızlar valla övünmek için söylemiyorum bigün dedimki bi arkadasıma ben cokmu cirkinim tipim falan dedim yaaa sacmalama bebek gibisin bakımnlısın giyimin kusamın benim esim hep seni örnek gösterir bana diye söyledi cok bakımsız olsam biryerde haklı diyecem ama cooooooooooooook canııııııııııım sıkılıyooooooooooooooooooo cooooooooooooooook
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:çamaşırları topladım demek ki eşimin çamaşırlarına brnimkide girmişsabah işe geç kalmıştı aceleyel don çekmecesine koştu tabi uykulu neyse donu giyindi ben hayırlı olsun dönme bi kocam var dedim ne sçmalıyosun deyince aynaya bak dedim benimki pembe dantelli don giyinmiş kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
güle güle canımkızlar şarjım bitti kapandı pc nese şimdide çıkmak zorundayım eşimle pazara gidecez bide arkadaşı pc istiyo bi kaç günlüğüne ben vermek istemiyom ama mejburda vericem anlıcanız sizden bi kaç gün uzak kalıcam yine dönddüğümde inşallah sevinmiş haberlerlerinizle karşılaşırım hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın allaha emanet olun canlarrrrrrrrrrrr
üzülme yaa inşlah düzelirbenimkide astsubayyyyyy bakıyom teline mesajlarına yaaa bide bensiz haytta bi iş yapmaz dısarı cıkarken bile beni yanında götürür ama beni cok üzüyo coooooooookkkkkkksenağlamasenağlamasenağlama
benimkide astsubayyyyyy bakıyom teline mesajlarına yaaa bide bensiz haytta bi iş yapmaz dısarı cıkarken bile beni yanında götürür ama beni cok üzüyo coooooooookkkkkkksenağlamasenağlamasenağlama
osmaniyecim sen eşini al karşına oturt derdin ne diye sor bu yaptıklarını sa ben yapsan nasıl olurdu de bakalım belki insafa gelir utanır yaptıklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?