merhaba kızlar ben geldim..nasılsınız...bugün doktora gittim klomen verdi adetimin 5.günü başlıyacağım..yarında adetimin 3. günü testlerim olacak..kullanan arkadaşlar varmı..bilgi alabilirimiyim..
ya canım konustuk hatta bu yüzde bavulumu topladım annemi arayıp geliyorum oraya diyecektim yalvardı ben sensiz yasayamam gidersen bende arkandan gelirim ölsende bırakmam tama düzelecem diyo 2 gün duruyo 3 gün aynı diyomki özür dileyecegine yapma bunları ama yoooook aynı degişmiyoo:1no2:senağlamasenağlamasenağlama
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim Şeniz:dance: vallaha doktora koşa koşa gidesim var gerçekten içim içime sığmıyo allahım inşallah güzel haberlerle gelirim
yani kist mist olmaz inşallahalkisalkisalkisdelikafadulden
rica ederim cnm
bende 15-16 senedir biliyodum kullanmıyodum taki geçen güne kadar
biri için kullandım ama sonra pişman oldum
ne olursa olsun bile bile söylemeyecektim:1no2:
bence hepside cazgır
çünkü kompleks var kadınlarda
hepsinde değilsede bi çoğundasırnaşık şey
yazdım canikom yemek yapıyorumda zor takip ettim biraskimm benmi yok canım yanlış olamsın onların ustası dilnur canım benim fazla bilgim yok
diloşum aydınlat arkadaşları bak kür falan diolarŞeniz
Ay canım benim ya üzülme her dediğinide yapma yaparsan böyle oluyo işte sonra kendilerini bişey sanıyolar böyle :mymeka:saolun kızlar yaaa kilo aldın diye eleştirip duruyodu rejime girdim tırnakların uzun dedi tırnaklarımı kısaltım boyum 1.71 kilom 74 elimden geldiğince bakımlı olmaya calısyorum bunlar ufak örnekler hergün bi bahane hergün bi tartısma bıktım artık yaa bigün yemegimi begenmez bi gün baska bişe bikerede taktir et bi kere hergün süslenir püslenir güleryüzlü karsılarım ama hiç kıymet bilmiyo valla elimden geleni yapıyorum anlamıyo zaten gurbetteyim hiç kimsem yıok kendide böyle yapınca daynamıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
hoşgeldin bitanem Şenizcanlarım ben geldim nasılsınız bakalım .
ben evime döndüm bugün .
özledim hepinizi .geçmişi okuyup gelicem .listeyi güncelledim .inşallah kaçırdığım bir şey yoktur.halay çektinizmi hiç.anlatın bakalım neler oldu ya.
aklım hep sizdeydi.
ben hastane buldum kendime.güzel temiz bir yer inşallah memnun kalırım .izmirde olucak doğumum kısmet olursa .şimdiden erken ama ben hazır olsun istedim .içim ve kafam rahat etsin diye.doktorumla tanıştım .hayırlısıyla olsun inşallah .sezeryan olacağım için eylül sonu yada ekim ilk hafta olabilirmiş...nohutuma yatak ve bebek arabası beğendim ama renkleri yokmuş benim istediğim gibi sipariş verdik getirecekler 1 ay sonraki kontrole gidince alıcaz inşallah.
benden bu kadar sizde ne var ne yok bakalım .
en iyisini yapmışsın canım böyle yapacanki kıymet bilsinler :lepi:üzüldüm benim eşimde öyle yemek yaparım tavuklar gibi didikler hiç yemez kalkar dışarda yemiştim der selülütlerin var der şişko der bende bigün yemek yapmadım ve neden yapmadığımı sordu nasıl öolsa dışarda yiyosun dedim ya sen dedi bende dışarda yedim dedim kavga dövüş geçmişte açılınca kılınç kalkan havada valizi topladığım gibi yallah hava alanına istediğn yere git diye bağırdı sonra ciddi olduğumu anlayınca nereye dedi valla dedim hani şu beni isteyen dayı oğlu var ya onu kapmadan ben kapayım dedi inan ın şimdi kul köpek söyledim eğer hayatında biri varsa yazık sana masraf ıolur eve getir birlikte yer içeriz dedim saçmalama dedi şimdi akıllandı kuzu kuzu gelip yemeğini sünnetliyor
başla canım inşallah faydasını görürsün bende tekrar soğana başlıcam :içelim::1hug: üzülmee
dilnurcum çok teşekkür ederim canım ben bugün başlayım inş..:teselli:
benim aşkımda öyle Allah razı olsun :asigim: benimde çenem susmaz sen gibi ama yalandan canım içimde bişey yok Şenizya benim kocikoyla biz 14 yıldır beraberiz ve ben kiloluyum bikere olsun bana sen kliolusun demedi doğru dürüst yemek yapamam bi makarna yapsam ellerimi öper aşkım süper olmuş diye ve ben böyleyken bile çemkiriyom ona aşkım yaaa yazk ama bence erkeklere taviz vermien arkadaş
hoşgeldin canım a.s.merhaba kızlar ben geldim..nasılsınız...bugün doktora gittim klomen verdi adetimin 5.günü başlıyacağım..yarında adetimin 3. günü testlerim olacak..kullanan arkadaşlar varmı..bilgi alabilirimiyim..
doktor da sadece 5 tanesini kullandıracak ilk etapta ondan sonrada yumurtalık takibine başlayaak..sanırım gün aşırı gideceğim..bakalım benim yumoşlar ne kadar büyüyecek..inşallah güzelim sende hamilesindir..:Saruboceq:canım klomeni ben 2 defa kullandım ve ardından ovitrelle iğne vurdurdum bugün hamiş olacağım kanda belli olacak ama ben baktırmıyorum reglimi bekleyeceğim klomen yumoşları büyütüyor benimki 16.5 di inşallah hamiş olursun canım:Saruboceq:
anam bana ver bacım bende isterimRep verebİlİyom garİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
rep İsteyennn
varya bacım seni tanımak isterdim bacım vallaüzüldüm benim eşimde öyle yemek yaparım tavuklar gibi didikler hiç yemez kalkar dışarda yemiştim der selülütlerin var der şişko der bende bigün yemek yapmadım ve neden yapmadığımı sordu nasıl öolsa dışarda yiyosun dedim ya sen dedi bende dışarda yedim dedim kavga dövüş geçmişte açılınca kılınç kalkan havada valizi topladığım gibi yallah hava alanına istediğn yere git diye bağırdı sonra ciddi olduğumu anlayınca nereye dedi valla dedim hani şu beni isteyen dayı oğlu var ya onu kapmadan ben kapayım dedi inan ın şimdi kul köpek söyledim eğer hayatında biri varsa yazık sana masraf ıolur eve getir birlikte yer içeriz dedim saçmalama dedi şimdi akıllandı kuzu kuzu gelip yemeğini sünnetliyor
toprağım hoşgeldin valla bayhağa şeyler yapıp gelmişsin anam helal olsun sana canım bu arada benimde kafa karma karışık sen hangi hastaneye gittin bacım öğrenebilirmiyim benim herif daha şimdiden hastane aramaya başladı benimde gittiğim bir yer var ama özel hastane ssk lıyım bende o yüzden bir yer baklıyoruz hem başından sonuna kadar o dokotr baksın hemde doğumumada o doktor girsin diye kız bu arada nasıl bir şey beğendin beşik bebiş arabası merak ettim vallacanlarım ben geldim nasılsınız bakalım .
ben evime döndüm bugün .
özledim hepinizi .geçmişi okuyup gelicem .listeyi güncelledim .inşallah kaçırdığım bir şey yoktur.halay çektinizmi hiç.anlatın bakalım neler oldu ya.
aklım hep sizdeydi.
ben hastane buldum kendime.güzel temiz bir yer inşallah memnun kalırım .izmirde olucak doğumum kısmet olursa .şimdiden erken ama ben hazır olsun istedim .içim ve kafam rahat etsin diye.doktorumla tanıştım .hayırlısıyla olsun inşallah .sezeryan olacağım için eylül sonu yada ekim ilk hafta olabilirmiş...nohutuma yatak ve bebek arabası beğendim ama renkleri yokmuş benim istediğim gibi sipariş verdik getirecekler 1 ay sonraki kontrole gidince alıcaz inşallah.
benden bu kadar sizde ne var ne yok bakalım .
ana kıyamam ben sana sen bayağa dolmuşsun bacım sıkma canını eğer olmadı eşini çek bir köşeye konuş olmadı sağlam dal bacım sana izin bazen o şekilden anlıyorlar ancasaolun kızlar yaaa kilo aldın diye eleştirip duruyodu rejime girdim tırnakların uzun dedi tırnaklarımı kısaltım boyum 1.71 kilom 74 elimden geldiğince bakımlı olmaya calısyorum bunlar ufak örnekler hergün bi bahane hergün bi tartısma bıktım artık yaa bigün yemegimi begenmez bi gün baska bişe bikerede taktir et bi kere hergün süslenir püslenir güleryüzlü karsılarım ama hiç kıymet bilmiyo valla elimden geleni yapıyorum anlamıyo zaten gurbetteyim hiç kimsem yıok kendide böyle yapınca daynamıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
haklısın bacım hayır ne biçim insanlar var dünyada kadın ne yapsınm bakım desen bakım hani salıverse kendini eyvallah yok allahtan benim herifte ayrı bir şeydir saolsun yemeklerime oturur birlikte yaparız yeriz anam kilo aldım ki hemde çok bir kez olsun bana demedi ki kilo almışsın arada işte kıskançlığı tutuyor oda normal anam artıkın oda olsun artık hayır normal iş ortamında bile öyle anacım benim patronum erkek illa dediği olacak bağıracak sen susacaksın baktım olmuyor başlarında seslenmiyordum valla yırtıyorum bu sefer o söylüyor ben söylüyorum bu seferde bana gelmiş aynı benim kızım gibi hiç çenen durmuyor illa altta kalmıyacaksın diyor bende heralde diyorum evlilik değil yani dışarıdaki iş ortamıda böyle bacım erkeklerin genel özelliği işteya harbi şaka maka çok kötü bi durum ay içim sıkıldı böle adamları evire çevire dövüp kafalarını tutup aynaya yaklaştırıp işte sen busun busun busun diye çarpmak lazım:enbuyukkk:klava::mymeka:kafamçokkarıştıkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
aferin kız iyi dedin anam yok allahtan benim herifte öyle değil her yere birlikte gideriz onu bırak yemek yapmam oturur kendine de tost yapar banada tost yapar oturur yeriz ya ne bileyim işte aslında evlilikte oluyor böyle kavgalar ama susmamak lazım olmuyor çünküya benim kocikoyla biz 14 yıldır beraberiz ve ben kiloluyum bikere olsun bana sen kliolusun demedi doğru dürüst yemek yapamam bi makarna yapsam ellerimi öper aşkım süper olmuş diye ve ben böyleyken bile çemkiriyom ona aşkım yaaa yazk ama bence erkeklere taviz vermien arkadaş
kız allah iyiliğini versin seninki farketmemişmi peki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:çamaşırları topladım demek ki eşimin çamaşırlarına brnimkide girmişsabah işe geç kalmıştı aceleyel don çekmecesine koştu tabi uykulu neyse donu giyindi ben hayırlı olsun dönme bi kocam var dedim ne sçmalıyosun deyince aynaya bak dedim benimki pembe dantelli don giyinmiş kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:
senağlamaneyse kızlar benim yüzümde konu baska yere saptı yeni arkadaslar geldi soruları var ben dah fazla mesgul etmeyeyim bana kızmayın ne olur mesgul ettim diye sizden baska anlatacak kimsem yoooooooksenağlamasenağlamasenağlama
hem cok seviyorum hemdeeeee cok kızıyorum kimseye derdimide anlatmıyorum annaeme desem ayrı bi üzülecek gecen kayınvalidemi aradım şikayet ettim o bi güzel oğluna kızdı ama yok yine aynı degişmicem diye inat ediyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?