Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız benimkide benim beyaz kelebek nakışlı donumu giymiş işyerinde tuvalette farketmiş ne gülmüştüm yaaalülülülülülü

ama daha bir yıl lmuş yaa olamz ki ble canım yaa böle şey olurmu yaa onun senin kapında köle olması lazım nedemek kapıdaki köpek yfff

merhaba kızlar ben geldim..nasılsınız...bugün doktora gittim klomen verdi adetimin 5.günü başlıyacağım..yarında adetimin 3. günü testlerim olacak..kullanan arkadaşlar varmı..bilgi alabilirimiyim..

canım klomeni ben 2 defa kullandım ve ardından ovitrelle iğne vurdurdum bugün hamiş olacağım kanda belli olacak ama ben baktırmıyorum reglimi bekleyeceğim klomen yumoşları büyütüyor benimki 16.5 di inşallah hamiş olursun canım:Saruboceq:

hem cok seviyorum hemdeeeee cok kızıyorum kimseye derdimide anlatmıyorum annaeme desem ayrı bi üzülecek gecen kayınvalidemi aradım şikayet ettim o bi güzel oğluna kızdı ama yok yine aynı degişmicem diye inat ediyoooooo

canım en iyisini sen bilirsin ben ne diyimki artık:sm_confused:umarım düzelir

valla dünden bugüne neler yazılmış bakıyodum güzel güzel okudum ama sonuna gelince üzüldüm.osmaniye80 benimde eşm astsubay ama ben daha gülden agır laf işitmedim.allah ondan razı olsun.2.5 senelikte evliyim.bence askerlikle falan alakası yok.içten gelen bişey karakter meselesi bence.takma kafana.herşey düzelir inşallah..

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim Şeniz

kimm benmi yok canım yanlış olamsın onların ustası dilnur canım benim fazla bilgim yok
diloşum aydınlat arkadaşları bak kür falan diolarŞeniz
yazdım canikom yemek yapıyorumda zor takip ettim biras

Ay canım benim ya üzülme her dediğinide yapma yaparsan böyle oluyo işte sonra kendilerini bişey sanıyolar böyle :mymeka:

hoşgeldin bitanem Şeniz

en iyisini yapmışsın canım böyle yapacanki kıymet bilsinler :lepi:

:1hug: üzülmee

dilnurcum çok teşekkür ederim canım ben bugün başlayım inş..:teselli:
başla canım inşallah faydasını görürsün bende tekrar soğana başlıcam :içelim:

benim aşkımda öyle Allah razı olsun :asigim: benimde çenem susmaz sen gibi ama yalandan canım içimde bişey yok Şeniz

merhaba kızlar ben geldim..nasılsınız...bugün doktora gittim klomen verdi adetimin 5.günü başlıyacağım..yarında adetimin 3. günü testlerim olacak..kullanan arkadaşlar varmı..bilgi alabilirimiyim..
hoşgeldin canım a.s.

senağlamaneyse kızlar benim yüzümde konu baska yere saptı yeni arkadaslar geldi soruları var ben dah fazla mesgul etmeyeyim bana kızmayın ne olur mesgul ettim diye sizden baska anlatacak kimsem yoooooooksenağlamasenağlamasenağlama

doktor da sadece 5 tanesini kullandıracak ilk etapta ondan sonrada yumurtalık takibine başlayaak..sanırım gün aşırı gideceğim..bakalım benim yumoşlar ne kadar büyüyecek..inşallah güzelim sende hamilesindir..:Saruboceq:

Rep verebİlİyom garİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

rep İsteyennn
anam bana ver bacım bende isterim
varya bacım seni tanımak isterdim bacım valla

toprağım hoşgeldin valla bayhağa şeyler yapıp gelmişsin anam helal olsun sana canım bu arada benimde kafa karma karışık sen hangi hastaneye gittin bacım öğrenebilirmiyim benim herif daha şimdiden hastane aramaya başladı benimde gittiğim bir yer var ama özel hastane ssk lıyım bende o yüzden bir yer baklıyoruz hem başından sonuna kadar o dokotr baksın hemde doğumumada o doktor girsin diye kız bu arada nasıl bir şey beğendin beşik bebiş arabası merak ettim valla

ana kıyamam ben sana sen bayağa dolmuşsun bacım sıkma canını eğer olmadı eşini çek bir köşeye konuş olmadı sağlam dal bacım sana izin bazen o şekilden anlıyorlar anca

haklısın bacım hayır ne biçim insanlar var dünyada kadın ne yapsınm bakım desen bakım hani salıverse kendini eyvallah yok allahtan benim herifte ayrı bir şeydir saolsun yemeklerime oturur birlikte yaparız yeriz anam kilo aldım ki hemde çok bir kez olsun bana demedi ki kilo almışsın arada işte kıskançlığı tutuyor oda normal anam artıkın oda olsun artık hayır normal iş ortamında bile öyle anacım benim patronum erkek illa dediği olacak bağıracak sen susacaksın baktım olmuyor başlarında seslenmiyordum valla yırtıyorum bu sefer o söylüyor ben söylüyorum bu seferde bana gelmiş aynı benim kızım gibi hiç çenen durmuyor illa altta kalmıyacaksın diyor bende heralde diyorum evlilik değil yani dışarıdaki iş ortamıda böyle bacım erkeklerin genel özelliği işte
aferin kız iyi dedin anam yok allahtan benim herifte öyle değil her yere birlikte gideriz onu bırak yemek yapmam oturur kendine de tost yapar banada tost yapar oturur yeriz ya ne bileyim işte aslında evlilikte oluyor böyle kavgalar ama susmamak lazım olmuyor çünkü
kız allah iyiliğini versin seninki farketmemişmi peki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

osmaniye80 neresin görev yeriniz...konuyu değiştirelim en iyisi.tayinciyiz bizde.tekirdaga gidiyoz nasipse

yok canım ne meşgulu yardımcı olabildiysek ne mutlu bize demi kızlar sen üzülme dua et allah ıslah etsin aklı başına çabuk gelsin:Saruboceq:

diloş valla klb kabe karşı hehe yazmıyon dedim sen yazdın

ya kardeşim bukalemon herif seninkisi benimkiyle akrabalığımı var ne kardeş söyle bak kociş de böyle yürümez bende insanım duygularım var memnun değilmisin benden eyvallah sen yoluna ben yoluma bak de hazırda bebişte yok uzatmadan bitsin sana kadın çok bana erkek çok bi kızı 50 kişi ister 1 kişi alır sen gittin 49 kişi kaldı çekemem ağır geldiniz sen yatmiyo gurbet o da yetmiyo bebiş kilomu aştı de ben razıyım var git yoluna de
şimdi niye bunları söyledim benim eşim akrabada bir kız la çıkıyordu eskiden baktım evliyiz mesaj gekiyor bu konuyu konuştum aynen yukardaki gibi sonra birgün telde konuşmasını duydum bırak yakamı diyordu kıza neyse ailesine haber verdik ses çıkmadı daha unutma kaçan kovalanır ama çok da kaç maklava:

kıslar kusura bakmayın komşum gelmişti kalkmak bilmedi
dr geç kalacam hemen çıkmam lazım
osmaniye gelince okurum cnm ne olursa olsun sıkma canını

cok üzgünüm coook saolun kızlar bugün hiç konusmayacagım ne hali varsa görsün iki hafta annemgilin oraya giitim hiç arayıp sormadım o zaman delirdi simdide gidecem hemde hiç izin bile almadım benim anam babam kendi üzsün diye büyütmedi benisenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…