hem cok seviyorum hemdeeeee cok kızıyorum kimseye derdimide anlatmıyorum annaeme desem ayrı bi üzülecek gecen kayınvalidemi aradım şikayet ettim o bi güzel oğluna kızdı ama yok yine aynı degişmicem diye inat ediyoooooo
casnım benim eşimde beni çok eleştiriyor bir yere gideceğimizde kendi kıyafetlerinden önce benimkilere el atıyor ne giyeyim diye ama be altta kalmıyorum bende pat diye onun kusurlarını yüzüne vuruyorum yada oturuyorum güzellikle söyliyorum yada sesimi çıkarmıyorum hiç cevap bile vermiyorum muhatat bile almıyorum diye kafayı yiyor bence eşin seni sevdiğinden böyl yapıyor benimkisi seni sevdiğimden yapıyorum diyor seni düşündüğümden felan diyor erkekleri anlamak bizim için gerçekten ççok zor eğer eşini seviyorsan sende onu tenkit et yada kale bile alma bak ozaman yapmıyacaktır birdaha seni kızdırmak hoşuna gidiyordur tatlı kuşumsenağlamaneyse kızlar benim yüzümde konu baska yere saptı yeni arkadaslar geldi soruları var ben dah fazla mesgul etmeyeyim bana kızmayın ne olur mesgul ettim diye sizden baska anlatacak kimsem yoooooooksenağlamasenağlamasenağlama
yok canım ne meşgulu yardımcı olabildiysek ne mutlu bize demi kızlar sen üzülme dua et allah ıslah etsin aklı başına çabuk gelsin:Saruboceq:
diloş valla klb kabe karşı hehe yazmıyon dedim sen yazdın
kıslar kusura bakmayın komşum gelmişti kalkmak bilmedi
dr geç kalacam hemen çıkmam lazım
osmaniye gelince okurum cnm ne olursa olsun sıkma canını
cok üzgünüm coook saolun kızlar bugün hiç konusmayacagım ne hali varsa görsün iki hafta annemgilin oraya giitim hiç arayıp sormadım o zaman delirdi simdide gidecem hemde hiç izin bile almadım benim anam babam kendi üzsün diye büyütmedi benisenağlamasenağlamasenağlama
senağlamaneyse kızlar benim yüzümde konu baska yere saptı yeni arkadaslar geldi soruları var ben dah fazla mesgul etmeyeyim bana kızmayın ne olur mesgul ettim diye sizden baska anlatacak kimsem yoooooooksenağlamasenağlamasenağlama
doktor da sadece 5 tanesini kullandıracak ilk etapta ondan sonrada yumurtalık takibine başlayaak..sanırım gün aşırı gideceğim..bakalım benim yumoşlar ne kadar büyüyecek..inşallah güzelim sende hamilesindir..:Saruboceq:
canım üzme kendini..malesef ki erkekler bizleden çok farklı..umarım yakında herşey yoluna girer..cok üzgünüm coook saolun kızlar bugün hiç konusmayacagım ne hali varsa görsün iki hafta annemgilin oraya giitim hiç arayıp sormadım o zaman delirdi simdide gidecem hemde hiç izin bile almadım benim anam babam kendi üzsün diye büyütmedi benisenağlamasenağlamasenağlama
güzelim merhaba hoşgeldin. ve güle güle.. güzel haberlerle gel olur mu..:CüvCüv:kıslar kusura bakmayın komşum gelmişti kalkmak bilmedi
dr geç kalacam hemen çıkmam lazım
osmaniye gelince okurum cnm ne olursa olsun sıkma canını
evet canım bence cezalandırda aklı başına gelsin demicok üzgünüm coook saolun kızlar bugün hiç konusmayacagım ne hali varsa görsün iki hafta annemgilin oraya giitim hiç arayıp sormadım o zaman delirdi simdide gidecem hemde hiç izin bile almadım benim anam babam kendi üzsün diye büyütmedi benisenağlamasenağlamasenağlama
valla öyle canım Şeniz
yemek yapıyom napıyım birde baktım yine ne konulara dalmışsınız ah bu erkekler yokmu :mymeka:üzülme canım
osmaniyem canım benim sıkma tatlı canını değmez hiçbişey için ama ne dicem lütfen yanlış anlama bence bebek için bikaç ay daha bekle evliliğiniz otursun bi be gülüm tabi sen daha iyisini bilirsin ama ne bileyim daha çok yenisiniz
casnım benim eşimde beni çok eleştiriyor bir yere gideceğimizde kendi kıyafetlerinden önce benimkilere el atıyor ne giyeyim diye ama be altta kalmıyorum bende pat diye onun kusurlarını yüzüne vuruyorum yada oturuyorum güzellikle söyliyorum yada sesimi çıkarmıyorum hiç cevap bile vermiyorum muhatat bile almıyorum diye kafayı yiyor bence eşin seni sevdiğinden böyl yapıyor benimkisi seni sevdiğimden yapıyorum diyor seni düşündüğümden felan diyor erkekleri anlamak bizim için gerçekten ççok zor eğer eşini seviyorsan sende onu tenkit et yada kale bile alma bak ozaman yapmıyacaktır birdaha seni kızdırmak hoşuna gidiyordur tatlı kuşum
arkadaşım sen nerdesin şuanda ailen nerde yani şehir olarak.belki biraz uzak kalsan iyi olur..kıymetin bilinir
canım bugün dedim biz bu bebek konusu bi düsünelim evliligimiz rayına oturana kadar en azından yapamazsak cocuk arada kalmasın dedim gözümün içine baka kaldııııı
bende altta kalmıyom zaten canım bana biraz sussan bunlar olmayacak diyo
ben burdurdayım annemgil adanada gitmeyi düsünüyom zaten subatta babmı kaybettim o günden beri hiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?