Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

osmaniyem canım benim sıkma tatlı canını değmez hiçbişey için ama ne dicem lütfen yanlış anlama bence bebek için bikaç ay daha bekle evliliğiniz otursun bi be gülüm tabi sen daha iyisini bilirsin ama ne bileyim daha çok yenisiniz

casnım benim eşimde beni çok eleştiriyor bir yere gideceğimizde kendi kıyafetlerinden önce benimkilere el atıyor ne giyeyim diye ama be altta kalmıyorum bende pat diye onun kusurlarını yüzüne vuruyorum yada oturuyorum güzellikle söyliyorum yada sesimi çıkarmıyorum hiç cevap bile vermiyorum muhatat bile almıyorum diye kafayı yiyor bence eşin seni sevdiğinden böyl yapıyor benimkisi seni sevdiğimden yapıyorum diyor seni düşündüğümden felan diyor erkekleri anlamak bizim için gerçekten ççok zor eğer eşini seviyorsan sende onu tenkit et yada kale bile alma bak ozaman yapmıyacaktır birdaha seni kızdırmak hoşuna gidiyordur tatlı kuşum

valla öyle canım Şeniz
yemek yapıyom napıyım birde baktım yine ne konulara dalmışsınız ah bu erkekler yokmu :mymeka:üzülme canım osmaniyecim o senin istediğin gibi olsun hiç ödün verme kendinden ama orta yoluda bulun derim konuşun bence öncelikle

Son düzenleme:

arkadaşım sen nerdesin şuanda ailen nerde yani şehir olarak.belki biraz uzak kalsan iyi olur..kıymetin bilinir

neden kızalım canım yaa :1hug: bende gurbetteyim kimsem yok burda arkadaşımda sınırlı sayıda görüştüklerim yok öyle işte bi sıkıntım olunca bende yazıyom

üzülme sende canınıda sıkma ama vazgeçmekte yok daha yeni evlisin en cici aylarınız
:1rolleyes:
ve evlilik birazda mücadele sabırla ilerliyor ve maalesef bu iş kadınlara düşüyo sende mücadele et sabret bakalım tabi bütün bu şartlar eşini seviyosan ondan vazgeçemiyosan

herkesin kusuru var her evlilikte ufak tefek sıkıntılar oluyo o çok cici görünen arkadaşlarınında vardır sıkıntıları ama nedir bilinmez dimi canım

bu arada çok fazlada üstüne düşme yani böyle peşinden koşuyomuş havası verme rahat ol çoğu erkek karısı biraz ilgilenince havalara giriyo yapman gerekeni yap ama abartma keyfine bak yani bide hemen giderim gelirim muhabbeti yapma ben hep aynı şeyi sölerim sürekli giderim demektense bi defa giderim ve dönmem derim eşimde bunu bilir

üzülme tamammı canım geçecek inş. :teselli:

kızlar facebookumda bi video var size nasıl izletcem onu süperya karnıma ağrılar girdiii:roflol::roflol:

ben ayın 7 sinde başladım günde 2 tane 13 de gel dedi 11 bitti ilaç gittim 13 de yumoşlar 16.5 olmuş ama ben umutlu değilim sanki kanallarım kapalı gibi hissediyorum çünkü ilişkiden sonra spermler hemen çıkıyo amuda kalksamdasenağlama

canım üzme kendini..malesef ki erkekler bizleden çok farklı..umarım yakında herşey yoluna girer..
kıslar kusura bakmayın komşum gelmişti kalkmak bilmedi
dr geç kalacam hemen çıkmam lazım
osmaniye gelince okurum cnm ne olursa olsun sıkma canını
güzelim merhaba hoşgeldin. ve güle güle.. güzel haberlerle gel olur mu..:CüvCüv:

evet canım bence cezalandırda aklı başına gelsin demiklava:
valla öyle canım Şeniz
yemek yapıyom napıyım birde baktım yine ne konulara dalmışsınız ah bu erkekler yokmu :mymeka:üzülme canım

valla sorma bu erkekler işte neden öle yaparlar anlamam ama çok şükür benimki iyi

osmaniyem canım senin derdin bizmde derdimiz kesinlikle öyle düşünme arkandayız canım

canım bugün dedim biz bu bebek konusu bi düsünelim evliligimiz rayına oturana kadar en azından yapamazsak cocuk arada kalmasın dedim gözümün içine baka kaldııııı

bende altta kalmıyom zaten canım bana biraz sussan bunlar olmayacak diyo

arkadaşım sen nerdesin şuanda ailen nerde yani şehir olarak.belki biraz uzak kalsan iyi olur..kıymetin bilinir

ben burdurdayım annemgil adanada gitmeyi düsünüyom zaten subatta babmı kaybettim o günden beri hiç gitmedim

allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol kabri geniş olsun arkadaşlar bi fatiha verelim başın sağ olsun:Saruboceq:

başın saolsun canım ya.valla gurbetlik zaten çok zor bide böyle olunca neden yada neyi çekeyimki diye sorar insan kendine.kimin için ailemden uzaktayımki der yani.Allah kolaylık versin.pekte bişey söylenemiyo karı koca konusunda aama haddim değil ama bencede çocuğu bi kere daha düşünün.

kızlar ben geldim ama güzel haberle gelemedimsenağlamasenağlama
bebeğim yok yine..kese güzel büyümüş ama bebek yok yok yok.........deliricem nerdeyse..gözükmüyor..
hafta sonu sonbikez bakılacak ama varsada gelişmezmiş artık...alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…