Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba kızlar nasılsınız benim adet tarihim dündü ben bile test yapmak icin 5 gün bekleyecegim.sizde en azından adet tarihini bekleyin.sonra insan baya üzülüyor

arkadaslar biz diken ustunde aydeti bekliyoruz cinsel birlesmeden sonra ay acaba hamilemiyim diye piskolojik yapiyoruz sonuc olmuyo rahat birakin kendinizi olursa zaten oreniceksiniz bende siz gibiyim ama bence isin puf noktasi dusunmemek kurcalamamk adeti beklemek

selra sen yap ama cıkar kesınnnn bes gun beklemene gerek yokkk cunkı ben adete 1gun kala yaptımmm ilk etapta tek çizği sabah teste baktımkı siliiiiiikk 2,var ama ona ınanmayın derler ben ınandım birde adet gunum2gun gecınce yaptım hemencık 2,çizği cıktı.sen bence yap yanı boşa bekleme
rufeyda bebkte ıyıdır herhalde teysesı 5temmuzda dr a gidcez test varmısss ıns ıyı cıkar cok streslı bir süreç hamilelık

kızlar 2 yıldır bacagımda bir agrı vardı bugün doktor diz emarı istedi .hic aranızda diz emarı cektiren varmı.bende kapalılık korkusu var acaba diz emarı cekilirken beyin emarı cekildigi gibi degilde tam tersimi giriliyor o fırın gibi seye

cnım hamişlik şüpesi varsa çektiremezsinki:1shok:

canım ya ben pko hastasıyım 6 aydır hep yaptım sonuc hüsran.nedense bu sefer merakta etmiyorum nasıl olsa hamile degilimdir diye.cünkü ikiay üst üste catlatma ignesi yapıldı hamile kalamdım doktor asılama yapalım dedi.ben bir kac ay bekleyecegim dedim.buda son bekleme ayımdı.temmuz sonu asılama yaptırım diye düsünüyorum.

cnım hamişlik şüpesi varsa çektiremezsinki:1shok:
zaten bir sürü doktora gittim beni tıp fakültesine sevk ettiler emar tarihimde 19 temmuz hamile kalırsam cektirmem.degilsem o ay korunurum diye düsünüyorum.menüsküs yırtılması olabilirmis.haziranın 4 tatile gidecegim adetimde gec olursa yandım.hamileysem cifte mutluk olur valla.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selra kusum ıns gerek kalmazzzz cnmmm.bu ay hamiş kalırsın ınankı beklemedıgın zamanlrda oluyor.

insallah canım bu konuda tecrübem var kızımdada aynı seyler oldu.ama bakalım hayırlısı pko hastası oldugum icin adetim gecikebiliyor ki su sıralar adet düzenleyici hicbir ilac kullanmadım.sanki yumurtlama tarihlerimide kacırdım bu yüzden pek fazla ümidim yok.valla hem emardan korkuyorum hem rahim filminden eger hamileysem ikisindede yırttım.tabi emardan bir süreligine:1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…