benimde 8 gün var tatlım bence bekle umutlanmak bile güzel hem çıkmaz daha üzülürsün sonra[/QUOThaklısın acaba ne kadar beklesemCADIARZU
benim 3 haziran adet tarihim olmazsam inşallah o gün yapıcam hihoyyyt
bence adet gününde yap ama sen bilirsin
selamlar ben geldimmm
selamlar ben geldimmm
iyiyim canım gün sayıyom sen nasılsın bebiş nasılrufeyda nbr tatlım
adet tarıhıne 2 gun kala flnda cıkıyor sen 1hazıranda yap rufişşş
kızlar 2 yıldır bacagımda bir agrı vardı bugün doktor diz emarı istedi .hic aranızda diz emarı cektiren varmı.bende kapalılık korkusu var acaba diz emarı cekilirken beyin emarı cekildigi gibi degilde tam tersimi giriliyor o fırın gibi seye
selra sen yap ama cıkar kesınnnn bes gun beklemene gerek yokkk cunkı ben adete 1gun kala yaptımmm ilk etapta tek çizği sabah teste baktımkı siliiiiiikk 2,var ama ona ınanmayın derler ben ınandım birde adet gunum2gun gecınce yaptım hemencık 2,çizği cıktı.sen bence yap yanı boşa bekleme
rufeyda bebkte ıyıdır herhalde teysesı 5temmuzda dr a gidcez test varmısss ıns ıyı cıkar cok streslı bir süreç hamilelık
zaten bir sürü doktora gittim beni tıp fakültesine sevk ettiler emar tarihimde 19 temmuz hamile kalırsam cektirmem.degilsem o ay korunurum diye düsünüyorum.menüsküs yırtılması olabilirmis.haziranın 4 tatile gidecegim adetimde gec olursa yandım.hamileysem cifte mutluk olur valla.alkisalkisalkisalkisalkisalkiscnım hamişlik şüpesi varsa çektiremezsinki:1shok:
selra kusum ıns gerek kalmazzzz cnmmm.bu ay hamiş kalırsın ınankı beklemedıgın zamanlrda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?