gecmisemi bakiyosunuz kizlar
utu yapiyorumö ama bir parca utuluyom yine bakiyom yazan varmi bir utuluyom yine bakiyorumkaydirigubbakcemile3
benimde kasiklarim belim agriyo cnm ya sorma bugun 10 gun tam oldu adet biti falan bugun yola atik yolcu bakalim gelcek mi CADIARZU
inşallah canımtmm şekerım sağlık sebebiyse ol elbette.ama keyfı sandım kzıdım sana.kız senınkı kaç aylıkkı herbişeycıgı almıssın .oda takımı bende alıcam ya tatın cıkıyor ama sürekli bizim napıyım buda hayatta 1 kez oluyor..bılıyorum millet alma dıcek ama bundan fedakarlık etmek istemıyorum.ekımde tayınımız cıkıcak saten suankı evımızde cocuk odası olucak yerde yok..ekımde ıns yenı evde yapıcam bir odayı bebişime
üzmüyom teyzoşum sen nasılsın bakalım .ösledim seni.canım hayrllısı olsun ya tabiki normal dogum en iyiysi ama nasip
nohutcum nasılsın tatlım üzüyonmu anneyi heee
canım adet tarihini 3 gün geçsin öle test yap bence.benimde 8 gün var tatlım bence bekle umutlanmak bile güzel hem çıkmaz daha üzülürsün sonra[/QUOThaklısın acaba ne kadar beklesemCADIARZU
hayırlı olsu tekrar canım .arkadaşlar çok sağolun ben zaten çoktan demiştim hamileyim diyede listeye yeni yazılınca ismim yeni haberiniz ldu.çok saolun herkese teşekkür ederim.darısı başınıza.8+0 hamileyim bugün yine gittim ultrasona girdim minicik kalbi nası atıyo inanamazsınız.Allahım hepinize nasip etsin. Bu arada BERYALcim kusura bakma görmemişim yeni oldugum için anca.SAT:31 MART TEŞEKKÜRLER HERKESE....
teşekkür ederim hemen eklim
hoşgeldin tatlım nasılsın .selamlar ben geldimmm
canım adet tarihini 3 gün geçsin öle yap testi sbah ilk idrarınla ve aç karnına yap.benim 3 haziran adet tarihim olmazsam inşallah o gün yapıcam hihoyyyt
bence adet gününde yap ama sen bilirsin
evet canım en iyisi bence de 5 gün beklemekmerhaba kızlar nasılsınız benim adet tarihim dündü ben bile test yapmak icin 5 gün bekleyecegim.sizde en azından adet tarihini bekleyin.sonra insan baya üzülüyor
iyiyim tatlım sen nasılsın .beryal cnm naber nasilsin
nohutum seni ösledi teyzesi.
beni de ilave edin umut listesine kızlar lütfen...
hemen ekliyorum tatlım hoşgeldin .:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?