yarencim tebrikler canımmmmmmmmm:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısı başımızaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rufeyda evlilik yarihini nasıl yazdın o yazının altına ben yapamadım
iyiyim canım sen nasılsınnaber beryalcim
döndüm ya canikom sabhtan beri geçmişi okuyom size yetişemedimAnammm beryalİm dÖnmÜÜŞŞŞŞ topİĞİn nohutu nasıl bakalımm
ben daha çok ösledim sizi.hoşgeldin beryalcim nasılsın? bizde seni özledik a.s
hayırlısı olsun canım.aklına ruhuna kafana uygun doktor bulmana çok sevindim .zaten herşey burda başlıyo doktorun iyiyise ve sen ısındıysan sorun yarı yarıya çözülüyo.inşallah tedavin de olumlu olur bebiş haberlerini alırız.beryalcim nasılsın ne var ne yok? hoşgeldin senin adına çok sevindim. notumuz en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlığıyla bizimle olur inşallah...
ben de şimdi dr dan geldim,ne zamandır dr arayışındaydım.çamlıca medicana da hüseyin arık diye bir dr buldum. Ay bir dr bu kadar mükemmel olabilir mi yaa,çok şaşırdım. o kadar ilgilendi o kadar iyi dinleyip tatmin edici cevaplar verdi ki anlatamam. Hazır gelmişsek smear tahlili de yapalım dedi,baktı rahimde hiçbir sıkıntı yok,eşime spermiogram testi verdi. o da şuan yurtdışında,perşembe gelecek,o zaman yapılsın dedi :) bana da adetin 2.günü hormon testi yapacakmış. bakalım hayırlısı
hoşbulduk teyzesi.hoşgeldin beryalcim hastane bulduğuna sevindim nohutu yormamışsındır inşallah ay ben bi hamiş olayım samanlıkta doğurcam yeter ki olsunkaydirigubbakcemile3:roflol:
iyiyiz canım sen nasılsın .son adet tarihinin ilk gününü yazarmısın .mrb arkadaşlar nasılsınız
canım toprağım dçndüm evime .hastane özel karataş ve kocaman ege özel hastanesi var .ikiside çok iyi.tavsiye ederim .kocamanda ssk da geçiyo doktor bayan çok şeker .tvasiye ederim sana da.anam bana ver bacım bende isterim
varya bacım seni tanımak isterdim bacım valla
toprağım hoşgeldin valla bayhağa şeyler yapıp gelmişsin anam helal olsun sana canım bu arada benimde kafa karma karışık sen hangi hastaneye gittin bacım öğrenebilirmiyim benim herif daha şimdiden hastane aramaya başladı benimde gittiğim bir yer var ama özel hastane ssk lıyım bende o yüzden bir yer baklıyoruz hem başından sonuna kadar o dokotr baksın hemde doğumumada o doktor girsin diye kız bu arada nasıl bir şey beğendin beşik bebiş arabası merak ettim valla
ana kıyamam ben sana sen bayağa dolmuşsun bacım sıkma canını eğer olmadı eşini çek bir köşeye konuş olmadı sağlam dal bacım sana izin bazen o şekilden anlıyorlar anca
haklısın bacım hayır ne biçim insanlar var dünyada kadın ne yapsınm bakım desen bakım hani salıverse kendini eyvallah yok allahtan benim herifte ayrı bir şeydir saolsun yemeklerime oturur birlikte yaparız yeriz anam kilo aldım ki hemde çok bir kez olsun bana demedi ki kilo almışsın arada işte kıskançlığı tutuyor oda normal anam artıkın oda olsun artık hayır normal iş ortamında bile öyle anacım benim patronum erkek illa dediği olacak bağıracak sen susacaksın baktım olmuyor başlarında seslenmiyordum valla yırtıyorum bu sefer o söylüyor ben söylüyorum bu seferde bana gelmiş aynı benim kızım gibi hiç çenen durmuyor illa altta kalmıyacaksın diyor bende heralde diyorum evlilik değil yani dışarıdaki iş ortamıda böyle bacım erkeklerin genel özelliği işte
aferin kız iyi dedin anam yok allahtan benim herifte öyle değil her yere birlikte gideriz onu bırak yemek yapmam oturur kendine de tost yapar banada tost yapar oturur yeriz ya ne bileyim işte aslında evlilikte oluyor böyle kavgalar ama susmamak lazım olmuyor çünkü
kız allah iyiliğini versin seninki farketmemişmi peki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ekledim canım ama son adet tarihinini ilk gününü yazarsan eklim listeye.Arkadaşlar yeni gördüm hamileler listesine benide eklemişsiniz.çok teşekkürler.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına..
evet öğrendim hehe nohutum öpecek seni yakalayınca.hemde dudağındanberyalden ses seda çıkmıyo kız yoksa benim planlarımımı öğrendi
beryalcim ben masumum
beryal ne sezeryanı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzklava:
yarencim tebrikler canımmmmmmmmm:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısı başımızaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
slm kızlar nasılsınız yaren hamilemi öyleyse onu tebrik ediyorum...beryal nasılsın canım senin sezeryan yapıcağını okudm neden canım...bide izmirde hangi hastanede...
kızlar reglime daha 8 gün var idrar testini yapsam belli olur mu
canım yaa çok sağol.inanın her biriniz için dua ediyorum.inşallah sizlerdende teker teker hamileyim haberleri alıcaz..alkisalkisalkis
canım sezeryan diyo doktorlarım çünkü ben ameliyat oldum ya geçen yıl yumurtalıklarımda .sezeryan lı oldu .o yüzden aynı yerden kesip alıcaklar nohutumu.
bu arada hastane karataş ve kocaman ege özel hastanesini çok duydum gittim gördüm ikisede iyi.tavsiye ederim fiyatlarda uygun .
benimde 8 gün var tatlım bence bekle umutlanmak bile güzel hem çıkmaz daha üzülürsün sonra[/QUOThaklısın acaba ne kadar beklesemCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?