Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar nasılsınız yaren hamilemi öyleyse onu tebrik ediyorum...beryal nasılsın canım senin sezeryan yapıcağını okudm neden canım...bide izmirde hangi hastanede...

iyiyim canım sen nasılsın
Anammm beryalİm dÖnmÜÜŞŞŞŞ topİĞİn nohutu nasıl bakalımm
döndüm ya canikom sabhtan beri geçmişi okuyom size yetişemedim
hoşgeldin beryalcim nasılsın? bizde seni özledik a.s
ben daha çok ösledim sizi.
nohutum da ösledi teyzesiii
hayırlısı olsun canım.aklına ruhuna kafana uygun doktor bulmana çok sevindim .zaten herşey burda başlıyo doktorun iyiyise ve sen ısındıysan sorun yarı yarıya çözülüyo.inşallah tedavin de olumlu olur bebiş haberlerini alırız.
bakalım eşinin gelsin test yapılsın inşallah önemli bir şey yoktur tatlım .allah yardımcın olsun .öpüyorum .
hoşgeldin beryalcim hastane bulduğuna sevindim nohutu yormamışsındır inşallah ay ben bi hamiş olayım samanlıkta doğurcam yeter ki olsunkaydirigubbakcemile3:roflol:
hoşbulduk teyzesi.
yok yormadı nohut ama hava çok sıcak ya ağırlaşmaya da başladım artık yavaştan hareket etmek bile zorlaşıyo.hastane bulduk içime de sindi.inşallah iyi ve hayırlı olur bizim için .
mrb arkadaşlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın .son adet tarihinin ilk gününü yazarmısın .
canım toprağım dçndüm evime .hastane özel karataş ve kocaman ege özel hastanesi var .ikiside çok iyi.tavsiye ederim .kocamanda ssk da geçiyo doktor bayan çok şeker .tvasiye ederim sana da.
yatak kraft alıcaz .oyun parkı gibi olandan . 250 yatak.iç yatak 100.150 de uyku seti toplam 500 yatak ...bebek arabası chicco dan ayırttım .siyah turuncu renkli. oda içinde ana kucağı gibi pusetiyle beraber hem araba koltuğuğ gibi de kullanılıyo o da 650 tl.kemer altında salepçi oğlu çarşısında baktım ayırttım.bir dahaki ay alıcaz.çünkü renkleri yoktu benim istediğim gibi.
Arkadaşlar yeni gördüm hamileler listesine benide eklemişsiniz.çok teşekkürler.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına..
ekledim canım ama son adet tarihinini ilk gününü yazarsan eklim listeye.
beryalden ses seda çıkmıyo kız yoksa benim planlarımımı öğrendi
evet öğrendim hehe nohutum öpecek seni yakalayınca.hemde dudağından
beryalcim ben masumum

bilmem walla nohutuma anlat derdini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yarencim tebrikler canımmmmmmmmm:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
darısı başımızaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım yaa çok sağol.inanın her biriniz için dua ediyorum.inşallah sizlerdende teker teker hamileyim haberleri alıcaz..alkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız yaren hamilemi öyleyse onu tebrik ediyorum...beryal nasılsın canım senin sezeryan yapıcağını okudm neden canım...bide izmirde hangi hastanede...

canım sezeryan diyo doktorlarım çünkü ben ameliyat oldum ya geçen yıl yumurtalıklarımda .sezeryan lı oldu .o yüzden aynı yerden kesip alıcaklar nohutumu.
bu arada hastane karataş ve kocaman ege özel hastanesini çok duydum gittim gördüm ikisede iyi.tavsiye ederim fiyatlarda uygun .

tmm şekerım sağlık sebebiyse ol elbette.ama keyfı sandım kzıdım sana.kız senınkı kaç aylıkkı herbişeycıgı almıssın .oda takımı bende alıcam ya tatın cıkıyor ama sürekli bizim napıyım buda hayatta 1 kez oluyor..bılıyorum millet alma dıcek ama bundan fedakarlık etmek istemıyorum.ekımde tayınımız cıkıcak saten suankı evımızde cocuk odası olucak yerde yok..ekımde ıns yenı evde yapıcam bir odayı bebişime

canım yaa çok sağol.inanın her biriniz için dua ediyorum.inşallah sizlerdende teker teker hamileyim haberleri alıcaz..alkisalkisalkis

yarennnnnnnnnnnnnnnnnnnn35
bu 5 oldu yazıyom kızzz
yazmıycam bi daha .
son adet tarihini istedim özeline de mesaj yazdım kaç kez yazmadın .son adetinini ilk günü ne?

canım hayrllısı olsun ya tabiki normal dogum en iyiysi ama nasip
nohutcum nasılsın tatlım üzüyonmu anneyi heee

arkadaşlar çok sağolun ben zaten çoktan demiştim hamileyim diyede listeye yeni yazılınca ismim yeni haberiniz ldu.çok saolun herkese teşekkür ederim.darısı başınıza.8+0 hamileyim bugün yine gittim ultrasona girdim minicik kalbi nası atıyo inanamazsınız.Allahım hepinize nasip etsin. Bu arada BERYALcim kusura bakma görmemişim yeni oldugum için anca.SAT:31 MART TEŞEKKÜRLER HERKESE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…