Ay şu gün yumurtluyorum,bugün ateşim yüksek şu bu :) ay yine mi adet tarihiii..yine mi gebelik testi :) her ay aynı şey di mi?maalesef bende de öyle..Yeni bi aya başlıyoruz bakalım hayırlısı inşallah..
yok canım sadece başka bi ewe taşınıyoruz..Bakalım hayırlı olur inşallah..Sölemesi ayıptır Allah ın izniyle pazar günü de tatile gidiyoruz,gitmeden toplaniyim de gelince taşınırız dedik.öyle işte :)iyidr canım.nereyegidiyosun antalyadan mı gidiyosun yoksa.ben de taşıncam.tayinimiz çıkacak haftaya belli olcak geliyoruz o tarafa şükür olsun
hihoyyytsositososito:teytey:ay patik yapmayi ogrendim patik oruyom artik ev patik dolarkaydirigubbakcemile3
ay patik yapmayi ogrendim patik oruyom artik ev patik dolarkaydirigubbakcemile3
eh sizinki yine o yok ya benimki hergün öyle değil ben hergün okuldayım şimdi finallerimiz var bide yarınki sınavdan çok korkuyorum ya =) millet gülüyo zaten bu hamile halinle ne işin var diyolar xD
ay patik yapmayi ogrendim patik oruyom artik ev patik dolarkaydirigubbakcemile3
yok canım sadece başka bi ewe taşınıyoruz..Bakalım hayırlı olur inşallah..Sölemesi ayıptır Allah ın izniyle pazar günü de tatile gidiyoruz,gitmeden toplaniyim de gelince taşınırız dedik.öyle işte :)
tatil ilinin göbeğinde nireye gidiyon kız:)in işte hergün sahile yap tatilini:)git günü brlik kemere yap tatilini:)özledim antalyamı yaaaa
Çok uzağa sorma :) Kumluca da Şah İnn war ya,oraya gidiyoruz inş.Fethiye,Demre fln gezelim biraz istiyoruz,2 senedir tatil yapamamıştık..Darısı sizin başınızaa..:Saruboceq:
tatil ilinin göbeğinde nireye gidiyon kız:)in işte hergün sahile yap tatilini:)git günü brlik kemere yap tatilini:)özledim antalyamı yaaaa
oh oh ges ges bakalım:)inşallah ya biz de 15 temmuzda yıllık izne çıkıcaz ozaman şöyle 1 haftamızı ayırrırz inş kendimize
selamlar kızlar naber
kızkardeşime topiğimizi gezdiriyom neyse hadi iyi geceler ben gidiyim çaya bakıyım görüşürüz iyi sohbetler size
İnşallah canımm..Ya ben de kapalıyım ya biz burlarda denize gircek bir yer bulamıyoruz,Şah İnn de bayanlara özel havuz fln war..Bayanlara özel disko bile war..Yılda 1 kez bizim de bu imkanlar..
tabiki eğlen kız fıstık.hem de çoook eğlen.yılda 1 kez olsun yeterki kaliteli vakit geçir canım
İnşallah canım ya bakalım..hayırlısı..
neyse kızlar herkese iy geceler.öpüyorum hepinzi.byeeeeeeessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?