Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Ay şu gün yumurtluyorum,bugün ateşim yüksek şu bu :) ay yine mi adet tarihiii..yine mi gebelik testi :) her ay aynı şey di mi?maalesef bende de öyle..Yeni bi aya başlıyoruz bakalım hayırlısı inşallah..

eh sizinki yine o yok ya benimki hergün öyle değil ben hergün okuldayım şimdi finallerimiz var bide yarınki sınavdan çok korkuyorum ya =) millet gülüyo zaten bu hamile halinle ne işin var diyolar xD

iyidr canım.nereyegidiyosun antalyadan mı gidiyosun yoksa.ben de taşıncam.tayinimiz çıkacak haftaya belli olcak geliyoruz o tarafa şükür olsun
yok canım sadece başka bi ewe taşınıyoruz..Bakalım hayırlı olur inşallah..Sölemesi ayıptır Allah ın izniyle pazar günü de tatile gidiyoruz,gitmeden toplaniyim de gelince taşınırız dedik.öyle işte :)

eh sizinki yine o yok ya benimki hergün öyle değil ben hergün okuldayım şimdi finallerimiz var bide yarınki sınavdan çok korkuyorum ya =) millet gülüyo zaten bu hamile halinle ne işin var diyolar xD

Allah zihin açıklığı versin canım :) biz senin çin takwimini hesaplamış mıydık?

tatil ilinin göbeğinde nireye gidiyon kız:)in işte hergün sahile yap tatilini:)git günü brlik kemere yap tatilini:)özledim antalyamı yaaaa

tatil ilinin göbeğinde nireye gidiyon kız:)in işte hergün sahile yap tatilini:)git günü brlik kemere yap tatilini:)özledim antalyamı yaaaa

Çok uzağa sorma :) Kumluca da Şah İnn war ya,oraya gidiyoruz inş.Fethiye,Demre fln gezelim biraz istiyoruz,2 senedir tatil yapamamıştık..Darısı sizin başınızaa..:Saruboceq:

Çok uzağa sorma :) Kumluca da Şah İnn war ya,oraya gidiyoruz inş.Fethiye,Demre fln gezelim biraz istiyoruz,2 senedir tatil yapamamıştık..Darısı sizin başınızaa..:Saruboceq:

oh oh ges ges bakalım:)inşallah ya biz de 15 temmuzda yıllık izne çıkıcaz ozaman şöyle 1 haftamızı ayırrırz inş kendimize

selamlar kızlar naber
kızkardeşime topiğimizi gezdiriyom neyse hadi iyi geceler ben gidiyim çaya bakıyım görüşürüz iyi sohbetler size

oh oh ges ges bakalım:)inşallah ya biz de 15 temmuzda yıllık izne çıkıcaz ozaman şöyle 1 haftamızı ayırrırz inş kendimize

İnşallah canımm..Ya ben de kapalıyım ya biz burlarda denize gircek bir yer bulamıyoruz,Şah İnn de bayanlara özel havuz fln war..Bayanlara özel disko bile war..Yılda 1 kez bizim de bu imkanlar..

İnşallah canımm..Ya ben de kapalıyım ya biz burlarda denize gircek bir yer bulamıyoruz,Şah İnn de bayanlara özel havuz fln war..Bayanlara özel disko bile war..Yılda 1 kez bizim de bu imkanlar..

tabiki eğlen kız fıstık.hem de çoook eğlen.yılda 1 kez olsun yeterki kaliteli vakit geçir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…