Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bizde 5 aydan beri cocuk istiyoruz ,,,pko var bende ama doktorum tedavıden önce bekleyelım dedı...beklıyoruz z bakalım allah hayırlısını verir inşallah bize ve bütün isteyenlere

ay cnm ya herkez su bu var diyoya bende korkuyorum biz da 2 ay olmadi deniyeli cocuk yapmak icin ama korkuyorum acaba nbende de bisi varmi diye dusunuyorum

adet olmadin mi da cnm uzuldum ah hep stresle oluyo hersey basimiza geliyo
sorma vallahi ne yapıcağımı şaşırdım ama inan stres yapmadım ne zaman olursa bekliyoruz bakalım ama eşim dedimya en büyük destekçim dr sonra ağlamaya başladım o sırada o arada teselli etti falan o olmasa ben naparım

bizde 5 aydan beri cocuk istiyoruz ,,,pko var bende ama doktorum tedavıden önce bekleyelım dedı...beklıyoruz z bakalım allah hayırlısını verir inşallah bize ve bütün isteyenlere

amin cnm inşallah rabbim meleğini sanada gönderir

yok gitmedim da da 1 ay oldu iste icinci aya baslicaz basladik korunmamaya adetim biteli bugun 10 gun du iste bugun sabah yine denedik olmasa bu ay oyle doktora gidicem cnm

bence başta muayene ol dr la konuş gerekli tetkikleri yapsın bak ben ona göre gittim 5 ayhdır deniyoruz evlendikten 2 ay sonra korunmamaya başladım dr anlattım ona göre yönlendirdi şimdi diyelim bu ay olmadı hemen tedavi ilk bi kaç ay sorun yoksa tedavi vermiyor

anladim canim ama benim icimden bisi bu adeten sonra olcak diyo obur ay adet olursam gidicem cnm bende doktora ama utaniyorum cok ya kadin da olsa ben

benim 4 yildir kali carpindi duzensizligim var uzuntu stres sinir yaramiyo ysakliyo doktor hap vardida evlendigimden beri icmiyorum iyim bazen carpiyoda o kadar ben hep yurt disinda doktora gitim tr gitmedim hic

[/COLOR]
anladim canim ama benim icimden bisi bu adeten sonra olcak diyo obur ay adet olursam gidicem cnm bende doktora ama utaniyorum cok ya kadin da olsa ben

hehe bend öle diyodum utanırım fvalan ama evlendiğim ilk hafta çatala yattım hem bu ayda rahimden baktı dr yine çatala çıktım utanıcak bişey yok mecburen gidiceksin ama genede sen bilirsin ama o dediğin seni üzmek istemem ama psikolojik cnm bendede oluyo her ay

esimle bugun anlastik zaten haziranin sonuna yakin adet olmasam gidicezz baska yolu yok bekle bekle olmuyo belki bir sorunum vardir tamam gideriz dedi esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…