iyim aki no bebii karnin kasiklarim agriyo bugun 10 gun olmustu adet gelip biteli bizde sabah az calisma yaptik bakalim bu ay gelicekmi bizim nazli bebisimiz
:jeyyar: göbekli: dayımız vardı ondan biliyoruz tek tercih yaptık :jeyyar:
iyim aki no bebii karnin kasiklarim agriyo bugun 10 gun olmustu adet gelip biteli bizde sabah az calisma yaptik bakalim bu ay gelicekmi bizim nazli bebisimiz
Selam kıslaarrrkaydirigubbakcemile2 nasılsınız????
kızlar bu gebelik testi bana bakıyor ne yapacağım
oooooooo nediyelim sizin için uygunsa ok.Allah hakkında hayırlı eylesin batmanı o halde.doğu biraz sosyal aktivite olarak kısıtlı ama geçer yine de vakit.
Selam kıslaarrrkaydirigubbakcemile2 nasılsınız????
iiz cnm sen nasılsın =) h.g.
hehehehehehe kizim cok calisma bebeye zararli mis insallah olurum allah kabul edip bebeyimi gonderirse
İyiyim şükürrr...Napıyosunuz bakiim görüşmeyeli?
hemşo naber yaa görüşemiyoruz hiç ama.ben gündüzleri giremiyorum belki ondandır
ya doğuda az bi zaman kalırdık ama gırtlağa kadar borçtayız hesapta olmayan borçlar çıktı ancak toparlarız kendimizi maaşı bariz biliyorsun biz ayda1300 borç ödüyoruz iyi oldu batman birde lojman çıkarsa belimiz doğrulur:Saruboceq:
iyi hemşo be ben de giremiyorum çok,taşınıcam da toplanıyorum..İki girip bi bakıp çıkıyorum dewamlı.Napıyosun?nasılsın?
bildiğin gibi canım =))
erken giderseniz lojmanı kaparsınız.ama erken gitmek şart.millet gelmeden.hem en bakımlı lojmanı bile kaparsın.doğru buraların parası baya bi iyi.öğretmen için farketmiyor ama...emniyet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?