Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyim aki no bebii karnin kasiklarim agriyo bugun 10 gun olmustu adet gelip biteli bizde sabah az calisma yaptik bakalim bu ay gelicekmi bizim nazli bebisimiz

hmm anladım canım inşallah hamilesindirrrrrrr =)) ya bana çalışma deme bak yine aklıma getirdin yaa uff bende istiyorum ( anam ben iyice zıvanadan çıktım )

hehehehehehe kizim cok calisma bebeye zararli mis insallah olurum allah kabul edip bebeyimi gonderirse

oooooooo nediyelim sizin için uygunsa ok.Allah hakkında hayırlı eylesin batmanı o halde.doğu biraz sosyal aktivite olarak kısıtlı ama geçer yine de vakit.

ya doğuda az bi zaman kalırdık ama gırtlağa kadar borçtayız hesapta olmayan borçlar çıktı ancak toparlarız kendimizi maaşı bariz biliyorsun biz ayda1300 borç ödüyoruz iyi oldu batman birde lojman çıkarsa belimiz doğrulur:Saruboceq:

erken giderseniz lojmanı kaparsınız.ama erken gitmek şart.millet gelmeden.hem en bakımlı lojmanı bile kaparsın.doğru buraların parası baya bi iyi.öğretmen için farketmiyor ama...emniyet iyi

iyi hemşo be ben de giremiyorum çok,taşınıcam da toplanıyorum..İki girip bi bakıp çıkıyorum dewamlı.Napıyosun?nasılsın?

iyidr canım.nereyegidiyosun antalyadan mı gidiyosun yoksa.ben de taşıncam.tayinimiz çıkacak haftaya belli olcak geliyoruz o tarafa şükür olsun

erken giderseniz lojmanı kaparsınız.ama erken gitmek şart.millet gelmeden.hem en bakımlı lojmanı bile kaparsın.doğru buraların parası baya bi iyi.öğretmen için farketmiyor ama...emniyet iyi

birde ek görevlerin parasını verseler zavallım eve zor geliyor geldim mide kanepede kıvrılmış uyuyo buluyorum:1no2:valla eşek gibi çalışıyorlar hakklarını vermiyorlarklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…