tamam canım hadi git karnını doyunda gelkısslaaar ben yemeğe gidiyomm 20dk sonra gelicem ayrılmayın biryereee kaydirigubbakcemile5
evet hayıt tohumu gerçekten mucuze gibi bütün hormanlara fayzdası var dengelide olmasını sağlıyor kızlar şifa niyetine bence kullanın zaten kullanmaya başladığınızdan 1 hafta sonra çok az bir kanama oluyor merak etmeyin yaniii buda işe yaradığını gösteriyor ama en önemlidi düzenli kullanmakcanım öncelikle geçmiş olsun inan senin yaşadıklarıı yaşayan binlerce kadın var hepimiz ynı şeylerden dert yanıyoruz sana bir tavsiye adet olmak istiyorsan hayıt tohumu kullan düzenli olarak kullanırsan işe yarıyor canıma.s.
KIZLARRR.....SANIRIM ADET OLUCAM....BELİM AĞRIYO....İNŞ. ADET OLURUM...BEKLİYORUM....kaydirigubbakcemile2
Kızlar kİmse benİ gÖrmÜyormu sİz benİ sevmİyornuz mu heeee ben bu ara duygusal takılıyorumzaten
kuşum ben senin her mesajına cevap yazıyorum arkadan geliyorsun işlerin var diye çok üztelemiyorum sevmezmiyiz canım yaa herkez snei çok seviyor tabiki senle birlikte karpuz çekirdeğinide ŞenizŞenizŞenizKızlar kİmse benİ gÖrmÜyormu sİz benİ sevmİyornuz mu heeee ben bu ara duygusal takılıyorumzaten
geçen ay tam yumurtlama günüm biliyordu acayip kötü kavga etmiştik o ay çatlatma iynesi vuruldum akşammına birbirimizi yedik sabah kalktık iş yaptık küs küs bebekmi olur olmaz tabi ondan bu ay hiç birşey söyledim haberi yokHERALDE BEN GEÇEN AY DEMEDİM BEBİŞ OLUNCA DEDİM EVELKİ AY DİYİNCE İNANMIYORDU BANA SONRADA BANA KEŞKE SÖYLESEYDİN O ARA ÇALIŞMA YAPARDIK FALAN DEDİ BENDE GÜLDÜM SEN GEÇEN AY BENLE DALGA GEÇTİN DEDİM :ecrin_bebek:
aydınta toplanılacakmış canım sende gelsene nerdesin bilmiyorum ama ben giiderim sanırımkızlar bu arada nereye gidiyorsunuz bakim cümbür cemaat beryalcim aydındamı buluşuyorsunuz geçmişi okumadım fransız kaldım yazılanlara aydınlatılmak istiyorum
Kızlar kİmse benİ gÖrmÜyormu sİz benİ sevmİyornuz mu heeee ben bu ara duygusal takılıyorumzaten
her sabah uyandığımda göbişime elleyip olmayan bebeişimle konuşuyorum gel annene diye
her gece yatarken göbişime sarılıp allahım bana bir can daha diye yalvarıyorum offf offff :1no2:
canım aydında buluşma olacakmış diğer kızlar hazırlıyolarmış sen ve escaleste hatta hakca da gelebilir.olursa bende gelirim süper olur .kızlar bu arada nereye gidiyorsunuz bakim cümbür cemaat beryalcim aydındamı buluşuyorsunuz geçmişi okumadım fransız kaldım yazılanlara aydınlatılmak istiyorum
ekleriz ne demek şekerim .kızlar umut listesine benide eklermisiniz?
bu arada bende doktorun verdigi ilaçlrın yanında adaçayı içmiştim sürekli..14ay adet olmamıştım ama şimdi düzenli belki onunda etkisi olmuştur...
ekledim canım hayırlı olsun .beryal
ekle bakalım.içimde ki ses temmuz annesi olucaksın diyo.
gerçi aylardır bu ay hamilesin dedi ama birtürlü çıkmadı.görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?