hoş geldin tatlı kuşummBEN GELDİİİMMMM :dance:
benimkide çok anlayışı bana hep diyor allah nezaman ol derse ozaman olacak sıkma kendini bukadar diyor hep teselli ediyor ama ben önceden çok üzülüyordum şimdi üzülmüyorum üzülmememşn sebebide yine eşimdir o unu tesellisi hep yaniaynı kociş bendede var...çocuk hastası resmen.. Ama bir okadarda bana karşı ii sorun bende olduğu halde önce senin sağlığın diyor..önce bir düzenli adet ol gerisi gelir diyo..sağolsun kocişimm anlayışlı...
inşallah canım bende çok isterim seninle tanışmayı doruğumu görmeyi gerçekten yaa herzaman kapım acık yani[
inşallah gelmeyi çok istiyorum .kısmet olursa gelicem nohutumla.
kız hadi hayırlısı hamilesin sanırım teyzemi oluyorum neeeevalla canım beklemedeyim şuan aynı ama sabah midem bulandı çok normalde olmaz :dance:
yaptırma bence bekle bir kaç günya kızlar yarın regl olmam lazım muhtemelen bugün kan tahlili yaptırıyım mı sizce yoksa bir kaç gün geçmesini bekliyim mi ne dersiniz.
verdikten sonra 20 kişiye vermen gerekiyor canım bol bol dağıt yanıiklimm ilter ben rep veremiyorum size neden ki anlayamadımm ????
merhaba hoş geldin iyiyiz sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız?
nedemek sorma bile katıl hemen sohbete anlat kendini hoş geldin topiğimizeselam kızlar.beni de alırmısınız aranıza
devam sakın bırakma en az 20 gün iç.unutma sakın .şifa niyetine de yuvarla gitsin bende içmiştim hamile kalmadan önce .bende iyiyim dün şu soğan suyunu içtim baya zor oldu ama delikafadulden
devam edicez bakalım :lepi: görev kutsaldır
bekleyenlerdenim malesef.
KIZLARRR.....SANIRIM ADET OLUCAM....BELİM AĞRIYO....İNŞ. ADET OLURUM...BEKLİYORUM....kaydirigubbakcemile2
kimler geliyo burdan da gelen varmı bizim kızlardan .ilter de gelcek dimi.hoşgeldin melikecim nasılsın
beryal gel tabi arkadaşlar şu an organize ediyoalar haber vecem burdan
hoş geldin tatlı kuşumm
benimkide çok anlayışı bana hep diyor allah nezaman ol derse ozaman olacak sıkma kendini bukadar diyor hep teselli ediyor ama ben önceden çok üzülüyordum şimdi üzülmüyorum üzülmememşn sebebide yine eşimdir o unu tesellisi hep yani
inşallah canım bende çok isterim seninle tanışmayı doruğumu görmeyi gerçekten yaa herzaman kapım acık yani
kız hadi hayırlısı hamilesin sanırım teyzemi oluyorum neeee
yaptırma bence bekle bir kaç gün
verdikten sonra 20 kişiye vermen gerekiyor canım bol bol dağıt yanı
merhaba hoş geldin iyiyiz sen nasılsın
nedemek sorma bile katıl hemen sohbete anlat kendini hoş geldin topiğimize
kendimi tanıtayım biraz
evliliğimizde 4.yıla girdik 14 mayısta.15 aydır bebiş için uğraşıyoruz.ama gelmek istemiyo.eşimde problem var.6 aydır tedavi görüyo.düzelme var biraz .aşılama olucaktı bu ay.ama ben biraz daha denemek istedim.normal olsun istiyorum.inşallah en kısa zaman da gelir.29 yaşındayım eşim 27.
daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum artık
bende iyiyim dün şu soğan suyunu içtim baya zor oldu ama delikafadulden
devam edicez bakalım :lepi: Görev kutsaldır
cnaım inşallah olursun çok seviniriz.
beci hemen hemen aynı sorunlarımız var yanlız bizde problem yok keyfi olmadığındna gelmiyo kerata:)
gülüm şükür iyiyim saolsun bir sürü mal geldi onlarla uğraşıyorum valla canımescales hiç sesin çıkmıyor nasılsın bakimmm hihoyyyt
gülüm ben burdayım vallahg canım bildiğim kadarıyla gelişme yok bugün cnm
ayyy inşalllaahhhh cnm herkeze inşallahhh
hoşgeldin canım nerelerdesin bakim sen
anacım deme gitsin bende aynı durumdayım bacımya ne gğzel kalabalık ama ben yokumm
bekle canım bekleaslında dr pazartesi yap dedi ama ben bi hafta durmak istiyorumm bari bi hafta geçsin
he aferin anacım bende adama demedim canım valla boşver herşeyide bilmesinler anacımdavem ediyoruz canım tam gaz hemde benim adam garibim yeter artık diyecek hiç rahat bırakmıyorum adamı ama o bilmiyor benim yumurtla günün felan olduğunu söylemedim yine kafaya takıyorum sanar diye hiç birşey demiyecem bu ay
amin canım amin inşallah bırakın terbiyeszileri kendi haline
evet sende bırak artık şu işleri kenarada gel cene yapalım burda yerlere yatıyorum ben gülmekten bak ben çalışıyormuyum sezon başlasında görürrüm seni dee otl tabi boş bizim ben cene yapıyorum dolsun ozaman ne yaparım bilmiyorum -tatlicadiarzu-
vallahi yazdık ben sana dedim bırak geçmişi gel dedim gelece bak yazalım ne güzel dedim dinlemedin -tatlicadiarzu-
ya kızlar yarın regl olmam lazım muhtemelen bugün kan tahlili yaptırıyım mı sizce yoksa bir kaç gün geçmesini bekliyim mi ne dersiniz.
valla kaızlar işte yeri tarihi tam belli değil ondan bişe diyemiyorum ama daha önce olmuş aydında şimdi yapcaklarmış yine çevre illerdende gelen olmuş çok güzel olur ya inşallah benim burdan kkdan aydından çok arkadaşım var ama bu topikte değiller onlarında bebek hasreti çekenleri de varallahım herkese versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?