yaaa evlenmeden öncede bu kadının yediği haltlar varmış adam kadına falan bakmıyomuş kadının dedigine göre bu kadında 1 paket sigara ve 20 milyon para için onun bununla yatıyomus bu cocukcagız zaten sokakta orada borda cöpten yemek yiyerek büyüyomus ana baba ilgilenmiyo diye yine bu kadın komsusunda sevgilisiyle ilişkiye girerken cocuk görmüş 6 yasındaymış baskalarına anlatır diye korkutmak için döverken cocuk kafasını carpıp ölüyo bu pisliklerde cocugu bugday tarlasına atıyola cocuk bi kemikleri kalmıs ayyyyyyyyyyy vicdansız bunlar insan olamaz yaaaaa
bebis02, beryal+, hlymms+, iklimtuana+, iltercakir+, mercanayse+, neslihan165, osmaniye80+, pancuben+, RELAX, selra+, sevda_2073, süpriz_mucize
banada veriiiin misafirim gelecek giremiyom diye replerinizden mahrum etmeyiiiiinnnnn:dance:
ya kızlar beni duyan yok musenağlama
adetim bugün yarın bitecek cnm ikinci klomene başladık hayırlısıyla inşallahvildancım hg görüsemiyoruz nasılsın adet oldunmu yine
he ya valla öyle iflahım söküldükız maşallah evine gelen misafirlerin sayısı yokkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
1 çatlama iğnesi vurulduktan sonra ikinci aşama nedir doktora gidicem merak ediyorum lütfen benimle tecrübelerinizi parlaşın..mirmirmirmir
1 çatlama iğnesi vurulduktan sonra ikinci aşama nedir doktora gidicem merak ediyorum lütfen benimle tecrübelerinizi parlaşın..mirmirmirmir
adetim bugün yarın bitecek cnm ikinci klomene başladık hayırlısıyla inşallah
sen neler yapıyon canımŞeniz
he ya valla öyle iflahım söküldü
ama gelsinler misafir evin bereketi -tatlicadiarzu-
cnm ben fransız kaldım konuya yoksa cevap verirdim
geçmişi okuyacak hiç vaktım yok cnm
adetim bugün yarın bitecek cnm ikinci klomene başladık hayırlısıyla inşallah
sen neler yapıyon canımŞeniz
canım benim adetim 3 gün gecikti ama ben zaten düzenli adet olamıyorum bekliyorum herkez icin hayırlısı
ne sormustun sen canım a.s.
ben geldimmhihoyyyt
hg kankimm aa eşime sordum o buluşma işini hayır dedi eşlerde gelcek yan masada otururlar dedimm bakarız ne zamanmış falan dedii
ayyy yengem geldi beni çağırıyo gel pazara gidelim diye ben gidiyim yalnız gitmesin hadi öpüyom sizleri kendinize iyi bakın beni özleyin anacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?