selam canım hoşgeldinmerhaba kızlar günaydınlar
evet canım benim baya büyüdü göbeğim dur bak resmimi yükleyim profilime bakarsın .ayy ne guzel gobekte buyumustur ne guzel benımkı daha cok az bellı belırsız oda dısarıdan hıcbellı degıl
çıkacak 4 aylıktan sonra birdn fırlıyo.gobeğim ne zaman cıkacak dıye sabırsızlıkla beklıyorum
merhaba canım nerelerdesin görüşemez olduk.merhaba kızlarrr
etmeyiz canikom ama ben dün vermiştim bugün veremiyorum sana.bebis02, beryal+, hlymms+, iklimtuana+, iltercakir+, mercanayse+, neslihan165, osmaniye80+, pancuben+, RELAX, selra+, sevda_2073, süpriz_mucize
banada veriiiin misafirim gelecek giremiyom diye replerinizden mahrum etmeyiiiiinnnnn:dance:
ya kızlar beni duyan yok musenağlama
ben cıktıııım byyyyyyyyy
kızlar bende çıkıyorum belki tekrar giremiyebilirm eşime yemek yapıcam çünkü akşama düzceye gidicem annemlere babam alcak bu akşam.Gidersem 3-5 gün falan olmam buralarda kendinize iyi bakın umarım döndüğümde güzel güzel haberler duyarım.
tekrar selam bende bugn bi giriyrum bi çıkıyorum ha oturup yazmak kısmet olmadı gamyoncuiremsu
kızlar profilime resimlerimi ekledim pazar günü izmirde çekildim .nohutum da göbişimden el sallıyo size.
kızlar merhaba ben geldim..naslsınız ..3-4 gündür internette problem vardı..özledim sizleri..güzel haberler var mı bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?