- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
merhaba arkadaşım çok sıkıntılı gibisin stres yapma bence kafana da takma çünki bende senin gibiyim ama stres yapmamaya çalışıyorum çünki çocuk olmasını etkiliyormuş
merhaba canım hg..
şüöyle kimseyle görüşmeyecegimiz (yani bizi strese sokan kişilerle) bir yer olsada gitsek ne güzel olurdu dimihihoyyyt
kimle mesela rüfeydacım seni kim strese sokuyo bu kadar
ya evli degilmiyiz işte kaynana görümce bazen kocakafamçokkarıştı
çok güzel olurdu ama maalesef onlarla yaşıyoruz ki sabretmeyi öğreniyoruz başka çaremiz varmı çevremizde o kadar çok insan varki istemediğimiz en başta eşimin ailesi demi:1hug:kaydirigubbakcemile3
rüfeyda cım sen ne kadarlık evlisin yeni evlisin galiba çünki zamanla onlarada alışıyorsun onlarıda öle kabullenmek zorunda kalıyorsun
eşimin ailesini istemiyorum degil ama eşimi onlarla paylaşamıyorum bensenağlama
hımm bu çok kötü kıskançlık mı var neden oluo peki tatlım düşündünmü bunu hiç yani eşin senle az onlarla çok mu ilgilenio
İlk zaamanlar hep biraradaydık gibi her haftasonu mutlaka görüşüyorduk
ya diyorum ya saçma sapan şeyler yok ben zayıfmışım grümcem kaynanam biraz kilolu onu kıskanırlar ne giysem yakışırmış omu kıskanırlar ne allsam aynısını almaya çalışırlar beni delirtmeye çalışıyorlar yani
son zamanda bide yok onun çocugu varsenağlamasenağlamamış yok bunun varmış bizim neden yokmuş oooooof ofkafamçokkarıştı
anladım tatlım ama boş ver ya bunları sen ne düşündükleri hiç önemli değil benim hiç öle sorunlarım olmadı vede hiç öle sölediklerini takmam sende takma cnm senden kıymetli kimse yok boşverr
rüfeyde cim aynı şeyler bende var ama allah var çocuk konusuna bişey demiyorlar sende daha düşünmüyoruz biraz duracaz dersin konuyu kapatırsın ama bizimkinin ailelerinde benden başka zayıf yok ona karışıyorlar işte ama takmamaya çalışıcan başka çaren varmı tedavi falan oluyormusun
takmasam keşke ama haftada 1 hatta 2 kez görüşüyoruz eşimin ısrarıyla yoksa biz sorun yaşıyoruz 2 gün unutuyorum 3. gözümün önündeler dayanamıyorum artık çok üzülüyorum ama kendiime yapıyorum kimse ye degil iştesenağlama
ama sen bu şekilde çok üzülürsen evliliğinize de zarar verirsin eşinle kötü olursun eşini seviyorsan onlara katlanmak zorundasın bizimkide öleydi çünki baktım olacak gibi değil eşimle kötü oluyorum o yüzden takmamaya çalıştım ama bi yere kadar sabretmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?