kızlar kaç kişiyiz bakalım hamile olmayan aramızdan ayrılanlar var onlar hamileliğe terfi ettiler biz daha acemi birliğindeyiz liste yapalım bakalım kimler kalmış kimler gitmiş başlıyorum
1.belenay
bende varım arkadaşlar bebek isteyen 1,5 yıldır istiyoruz
slm orays hb sende hg cnm yenımısın ?
bircan süprüz muczie slm
vildoşum saram ve çitosum canlarım beni sormuşsunuz ben iyiyim allaha şükür yani ishalim kesildi ama şimdide göğüslerim çok acıyo.sızlıyo.doktora sordum normal dedi.bu dönem olur sızlama dedi.ama ara ara çok sızı yapıyo.bunun dışında iyiyim. bugün çarşıya çıktım az önce geldim eve kendime iç çamaşırı aldım .kızlar kom marka hamilelik sütyeni çok rahat tavsiye ederim.birde doğumda giyerim diye gecelik ve sabahlık takımı aldım.şimdi çok erken ama sezon sonu diye indirime girmiş dayanamadım aldım .gecelik alınca sabahlık bedavaya geldi.bir alana bir bedavaydı.iyi oldu attım kenara.bu arada kaynanatör gidiyo artık müjde verim sizenisan ayında gidiyo kaydirigubbakcemile3çok üzülüyorum.heheeee
vildangel:canım annen nasıl oldu? çok geçmiş olsun dilleklerimizi söyle ve benim için öp anneşini
sara : tatlım güzel haberlerini bekliyoruz:teselli:
çitos : yafrum naber nasıl geçti günün ? bebiş nasıl?
öpüyorum hepinizi sevgi pıtırcıklarım
Arkadaşlar herkese selam biliyorum bugün kimse yok ben yinede paylaşayım maalesef regl oldum geçtiğimiz aylardaki gibi üzülmedim,ama yinede bi burukluk var :1no2: inşallah mart, olmadı nisan, daha olmadı mayıs, haziran garanti daa..gülelim yapcak bişey yook.. haydi buda üzüntü halayı delirdim birzacıkda kusura bakmayın artık.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
saracım kaç günün geçmişti
cnm hayırlısı olsun, ne kadar zamandır deniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?