Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaaa benimde dahaaaa 12-13 gün var ama belim ağrıyo sanki bide adet olcam gibi ağrısı belimin enteresan

hb iyiyim sizlerde iyisinizdir umarım
beryalcım bebiş nasıl sen nasılsın yaramazlık yapıyormu
yapmıyo teyzesi çok akıllı maşallah.biz iyiyis sen nasılsın bakalım .

yok escacım bende yeni öğrendim puan veriliyomuş mesajın yanında terazi işareti varya oradan ,sen napıyon bakim nerde testler söle bakiyim hee:mymeka::mymeka:
kızlar bana da verin rep bir benim için bir de nohutum için bak yoksa bebişim döver sizi haaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
yaptım şekerim beryal erken yapmışsın dedi ya değilsemde bira olsamda rahatlasam elliyemiyorum bu aralar
evet canım adet olman gereken günde yaptın bekle bakalım 1 hafta kadar halen adet olmadıysan o zaman yap.inşallah güzel haberler getirirsin bize tatlı toprağım .

kılzar ben bir yemeğe giip geleyim şekerim

güle güle toprak teyzemiz :a015:

hg sessizdeniz cnm naber
iyiyim çok şükür vildancım sen nasılsın?
ya şöyle bi kaç sayfaya baktım da rep falan demişsiniz biz puan verebiliyomuyuz ya da bize puanı siz mi veriyosunuz yoksa site yönetimimi...vallahi ben
anlamadım:uhm:
hoşgeldin şekerim bir tek akino arkadaşımız onun bir problemi var onu konuşuyorduk başka bir haberimiz yok valla şekerim

hamile ve bebeği aldırmak mı istiyo?yoksa başka problemlerimi var?
eğer öyleyse inşallah aldırmaz bebişini yaaa..
nasıl kıyarlar anlamam ya.tabi büyük problemler varsa ortada belki o tartışılır ama n olursa olsun asla taraftar değilimmmmklava:

nisanın 6 sına randevu aldık o gün gidicem inşaalah sanada geçmiş olsun cnm bende topişe gelmeyince öle sandıydım

abovvv az kalmış hadi bakalım belki cinsiyeti belli olur aman zaten ya kız olcek ya erkek ikiside başımızın tacı demi kıss:hooray::hooray:

vildanım bu arada seni repledim ama sende gözüküyomu ben göremedimmirmirmirmirmirmirmirmir

ah canımmm saracım inş öyledir canım ama normal adet kanaması gibi olması yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum ama dr merk edilecek bir şey yok dedi bende zaten rahatladım ama işte acaba bu dönemde yumurtalıklaar boşamı çıkıyo diye endişelendim onu sormayı unuttum dr

evet arkadaşlar ilk hedefimiz hamile kalmak:CüvCüv: ikincisi rep dağıtmak oldu süprizzzzz
yokmu arttıran alıyorum alıyorum her rep kabulümsırnaşık şeysırnaşık şey

çok haklısın kuşum biz ne yapalım 3 aydır ilk defa gezmeye çıktık .yazık bize ben evde sen işte .
bu arada gel bak ciddiyim kaynanatörle aynı odaya vercem sizi .hatta aynı yatakta yatırtcam sizi sarılıp yatın .zaten kaynanatör 150 kilo yorgan istemezsin sarılırsın ona. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

haa okyanus dün belenay girdi akşam saatlerinde
kanaması başlamış yine düşük tehlikesi varmış
dualarımızı eksik etmeyelim
inşallah rabbim bebeğini bağışlar ona

valla mı çok üzüldüm ya bi ara özelden yazmıştı iyiyiz diyeee

of ya rabbim bağışlasın evladını yaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sessizim denizim herkes verebiliyo kendine hariç
kötü içerik butonunun yanındaki teraziye tıklıycam kime vermek istiyosan onun mesajının terazisine haa

geldi okyanusum geldi teşekkürŞeniz

ewet cnm sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil
yavrım sen verdin repi değil aldığın repleri kullanıcı paneli var üst sayfada ordan bakıver :1rolleyes:

sumoşcum eğer yumurtanını çatlattılarsa kanama yapabiliyormuş normal bazı kişilerde yumurta çatlayıncada kanama olabiliyomuş .ama yumurta çatladığında kanama varsa ilişki olsun diolar doktorlar sakın boş geçmeyin ben bi doktorun yazısını okudum çatlayınca kanama olabilir o vakiti değerlendirin dio

valla bende pek konuyu bilmiyorum canım ama öyle problemi varmış bende pek anlamadım ama inşallah aldırmaz

ayyyyyyyyyy sıcacık sarılırım ,hiii sarılırken o beni boğmasın valla ezilirim ben. nohutun odasında yatsam o gelince kalkarım hıı

valla mı çok üzüldüm ya bi ara özelden yazmıştı iyiyiz diyeee

of ya rabbim bağışlasın evladını yaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cadı okyanus nerdesin sen haaaa
meraktan niye çatlatıyon bizi hıııı :mymeka::mymeka::mymeka:

hg rufeyde cnm saol

kıs beryal anam senin kaygana dan yorgan olmaz döşek olur
pufidik pufidik kaynatan yatıyodur o döşekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…