çitos nire kayboldun kız???-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hıı hıı bekliyom ben birazcık emzikle idare edeyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:gız gurban oluyum ben sağa veremiyom ecik daha dinleniyim döncem sağa tememmi
şişko yapacam ben seni ...doyuracam karnını okiş
heee tamam söz eğerki gelirsem bodruma kii gelmek çok istiyorum mutlaka uğruycam söz.senin nohun yerini ısıtırım .ısıcacık yaparım bennntamam kuşum o zaman mayısta gel hem kayananam gitmiş olur .
nisan sonu gibi bebişin cinsiyeti belli olsun anneme giidicem anneannesi bebişimin beşiğini alacak .odaya koyarıs sen onun yatağında yatarsın hem ısıt yatağını bebişimin teyzesi.nohutum doğunca üşümez sıcacık yatar. gelcen bak söz verdin .anlamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
heeee anne anne alacakmış bide babaanne alsın beşik birleştirip yatarım. hehehhehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs beryal sara biraz uzun gelir o beşiğe ama saranın ayaklarını katlayıp cebine koyarsanız sığar tahminimce :roflol:
ahh canım kıyamam:1hug:
keşke fırsatımız olsada hep beraber gezsek
cumartesi günü beypazarına gittim kocişimle,pazarda oyumuzu kullandık ankamall a gittik,bu arada belki bileniniz vardır atv de bizim evin halleri dizisinde ki rüzgar(cantuğ turay) var ya onu gördüm ankamall da,biz bi mağazaya girdik oda ordaydı,tabi benim kocişim hat safhada kıskanç olduğu için bi merhaba demeyi bile çok gördü:çok üzgünüm:
saracım bu arada çok iyiyim şükür,yeniden başladı çalışmalar
vallahi bizde bu işi çalışma olarak görüyoruz ya ne olucak sonumuz bilmiyorum
yaniiiii:roflol:
kusura bakmayın valla hep dinlendim canım ya tam mevsimi çok dikkat edin nezleye hamişken baya bi zor oluyo
sen napıyosun bebiş nasıl??
pek ıyı degılım cnm cok felaket gaz sancısı cekıyorum ıkı aksamdır uykumdan uyandı hıc bole olmamıstı dogum sancısı gıbı yaa cok berbat acaba klomen ve ıgneden olabılırmı senın bole sorunun oldumu
daha yok cnm adet olmazsam 8 nısanda test yapıcam
ıyı olmaya calısıyorum cnm sen ve kızın nasılsınız yaramazlık yapıyonu
burdayım okyanusum topikler arası dolaşıyom işteçitos nire kayboldun kız???-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gördüğün gibi bomba gibiyim şekerim sen nasılsın bakiiimsüprizzzzz
kafamçokkarıştı pres ütü dümdüz olurum ülee:bbo:
gördüğün gibi bomba gibiyim şekerim sen nasılsın bakiiimsüprizzzzz
iyiyim bende çok şükür az önce uyandım kahvaltı yapıcam şimdicokacimcoook
burdayım okyanusum topikler arası dolaşıyom işte
rufeydacım sende hoşgeldin fıstıgım nasılsın bakemŞeniz
ne kızı okyanusun kızımı olacaamış ben erkek dediydim ama :uhm:
canım geçmiş olsun geçen gün bende astaydım ama hergün bol bol su ve portakal suyu içtim atlattım şükür.dikkat et kendine canım.meyve ye bol portakal kivi
canım sen çatlatma iğnesi mi olmuştun .benim de hamile olduğumu öğrenmeme yakın ve öğrendikten sonra hep gaz sancım ve gazım oldu.ateş yapıyo kasıklarda sancı ve gece huzursuzluk uykusuzluk ay inşallah hamilesindir.
evet şekerim kızım oluyo hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar aranızda daha önce dogum kontrol hapı kullanan oldumu??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?