Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne kızı okyanusun kızımı olacaamış ben erkek dediydim ama :uhm:

hamıller sıze bısey sorcam k dr keseye ne zaman bakıyo yanı kac haftalık olunca kese gorunuyo

gız gurban oluyum ben sağa veremiyom ecik daha dinleniyim döncem sağa tememmi
şişko yapacam ben seni ...doyuracam karnını okiş
hıı hıı bekliyom ben birazcık emzikle idare edeyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
heee tamam söz eğerki gelirsem bodruma kii gelmek çok istiyorum mutlaka uğruycam söz.senin nohun yerini ısıtırım .ısıcacık yaparım bennnsırnaşık şeysırnaşık şeya.s
kıs beryal sara biraz uzun gelir o beşiğe ama saranın ayaklarını katlayıp cebine koyarsanız sığar tahminimce :roflol:
heeee anne anne alacakmış bide babaanne alsın beşik birleştirip yatarım. hehehhehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla uzun sürünce bebk işleri mecburen çalışma diyoruz artık.izledim ben o diziyi kıskanç koca nolcakÇok üzgünüm çoook .uzaktan el sallasaydın kız hee:lepi:

kusura bakmayın valla hep dinlendim canım ya tam mevsimi çok dikkat edin nezleye hamişken baya bi zor oluyo

sen napıyosun bebiş nasıl??

canım geçmiş olsun geçen gün bende astaydım ama hergün bol bol su ve portakal suyu içtim atlattım şükür.dikkat et kendine canım.meyve ye bol portakal kivi

canım sen çatlatma iğnesi mi olmuştun .benim de hamile olduğumu öğrenmeme yakın ve öğrendikten sonra hep gaz sancım ve gazım oldu.ateş yapıyo kasıklarda sancı ve gece huzursuzluk uykusuzluk ay inşallah hamilesindir.

ıyı olmaya calısıyorum cnm sen ve kızın nasılsınız yaramazlık yapıyonu

iyiyiz çok şükür kızımla oturuyos evde hiç yaramazlık yapmıyo şimdilik3-4 hafta snr içerde böle yapar herhalde

canım inşallah adet olmassın bize hamiş haberini verirsin:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bişey sorucaktım adet azalmasının hormansal bi sebi varmıdır normalde 7-8 gün süren adetim bu sefer 2-3 günde bitti ?başına böyle bişey gelen varmı dr a gitmeyi düşünüyorum :1no2:

yaaaaaaa ben yine bişey sorcamm özellikle hamilelere hamile kaldığınız ay döllenmeden sonra belinizde ağrı oldumu hafif adet olcak gibi

evet cnm ıgne vurundum ben 22 martta eger adet olmazsam 8 nısanda test yapıcam
ıns hamıleyımdır bende bu gaz sancısı falan olunca dedım heralde yıne olmucak beklemekten baska carem yok pekı nasıl atlattın bu gaz sancılarını cok kotu yaaa ıkı aksamdır felaket gunduzlar cok olmuyo ama aksamları cıldırıyo
sen nasıl atlattın

hlymms cnm kese 2 haftalıkken görünüyo benim bildiğim bende öyle olmuştu

ebrar42 cnm hormonlarla ne derece alakalı bilemiyom ama bu sefer bende az oldum normalde benimde 7-8 gün sürüyodu

sara ben hamile kaldım belimde çok şiddetli bi sancı oldu cnm çok değişikti adet sancısı gibi değildi

kızlar aranızda daha önce dogum kontrol hapı kullanan oldumu??????

iyiyim rıfeydecim sayfaları takip edemiyorum hızlı hızlı geçiyo
göbüş çıktı artık :teytey::teytey:
rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede :Saruboceq::Saruboceq:

canım ben ilk evlendiğimde 1 sene kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…