Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ooooo ben ne yaapyım bi dag bulup atayım o zaman kendimi benimde 2 buçuk yıl oldu öleyimmi yani hayırlısı ne zamansa o zaman olacak beklemekten başka çare yokki

ayyy valla bende bi hata yaptım millet soruyodu düşünüyoz bakalım dedim şimdi daha çok soruylar deli olmaya başladım...olursa ilk sana haber veririm de ...valla öyle deyince böyle bi dumur oluyolar bidaha sormazlar hayatımmmm

kızlar ben çıkıyorum sizi seviyorum çoook öptüm tatlışlar....
kızlar bol bol dua edin ALLAHIM HEPıMıZı GÖRSÜN ıŞALLAHHH...
ııGECELERRR

tavsiyene uyucam canım başka yolu yok galiba

klomen kullandın mı sen canım

kullandım geçen yıl mart nisan mayıs 3 ay tedavi gördüm
1. ay yumurtlamam gecikti ve kist vardı eridi çok şükür
2. ay yumurta oluşmadı
3. ayda yumurtam oluştu ama hamile kalamadım
bekledik kasımda hsg çekildi birazdaha bekledik
geçen ay tekrar gittim dr adetin 3. günü 24mm yumurta vrdı o kiste dönşmesin diye dogum kontrol hapı verdi dr bakaılm adet olunca klomen tedavisine bşlıcaz tekrardan olmazsa aşılama olcak hayırlısı olur inşallah....

hayırlısı olsun inşallah bende adet olursam adetin 3 cü günü gel tüplerine bakalım dedi dr

inşallah canım dr bende daha ikinci kez yumurta gördü bide kilo ver diyo bana vermiyorum aç duramam ben canım hep bişeyler yemek istiyo göbeimde sadece yağ varmış

hoşbulduk canım
topigin adı bursalılar topigi olacak bu gidişle dimi :)))))))))))))))))))))))

evet yaw ne güzel olurdu dimisırnaşık şey

topiği boş bırakmamak lazım kızlar bursalılar hep burda toplanıp organize oluyolar ona göreÇok üzgünüm çoook

kızlar ben çıkıyorum sizi seviyorum çoook öptüm tatlışlar....
kızlar bol bol dua edin ALLAHIM HEPİMİZİ GÖRSÜN İŞALLAHHH...
İİGECELERRR

gece oldumuki yaw:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…