Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım yaa valla isteyerek çıkmıyom yarın devam ederik inşallah:lepi:[/QUOTE]

ok o zaman görüşürüz canım senağlama

beryal bende bu ay iki yumurta vardı ama bu ayda mutlu haberi alamıcam galiba adet arılarım başladı göğüslerimde acıyo her an gelebilir offf offffffff

selam kızlar naberler görüşmeyelii...??????????*havadis varmı kızlarr ben koptum hepten vallaa...
ben aynen incir suyuna devam içiyorum çok şükür alıştım sanki .....şifa niyetine götürüyorum her alşam bie bardakk...sabahta bal tarcın öğleden sonra adaçayıı ha gayret....))))
bide rejime girdim..bugün bişi yemiyince 1 kilo düşük çıktım)))) demek vücüdüm şişmiş su içtim wc derken şişlik gitti...
4-5 kilo ver demişti doktor daha kolay hamiş kalırsın diyerekten çabalıyormmm kızlarrrr bu ayy işallahh olcek azimliyimmmmm

meraba nilüfer bende bursada oturuyorum hangi doktora gidiyosun sen

canım bende kilo verdim ve hamile kaldım tabi tedavi de gördüm ama kilo vermek çok faydalı yumurtalıklara

beryal bende bu ay iki yumurta vardı ama bu ayda mutlu haberi alamıcam galiba adet arılarım başladı göğüslerimde acıyo her an gelebilir offf offffffff

canım adet ve hamilelik belirtileri aynı imşallah adet olmazsın da hamilesindir.

medical ahmetyılmaz....sen hangisine gidiyosun????
bide jimerde jale gürler var onuda denemeyi düşünüyorum...hamiş kalırsam ikisinden birine gidicem

şişştt nilüfer kızz nerdesin

burdayım tatlışım...bugün iş çıktı devamlı havalar güzelleşiyor ya biraz harektlenme başlıyor galiba yazın hele ben pek gelemem sanırım aklım hep sizde kalır beni unutmayın heee valla küserimm...gelcem yine arara araa.s.

ben jale hanıma ilk tedaviye başladığımda 1 kere gitmiştim sonra gidemedim yani tedaviye başlamadan bbazı sorunlar vardı ailede şimdi şevket yılmazın doktoruna gidiyorum yalçın gürel çok iyi bi doktor özeline gidiyorum

ay bu jale hanımada gitmeyen kalmamış valla bütün bursanın kadınları uğramış illaa)))))))kızz sende gitmişin bende eksikk kalmıyım bi gideyim diyorum merakta ettim bu kadını heee ...nasıl iyimiydi???
ben ahmet yılmazıda sevdim aslında...jale nasıll???kadın kadını daha iyi anlar belkim diye düşündüm..gideyimmiii sence

kızzz geldinmi anacım seni bekliyordum vallaaa aklım sende nezaman gelidn???
nasıl sonuçlar ne dedi doktorr bebeişinsenlemi ve doğru yerdemiii kuşummmm:CüvCüv:

kız valla şimdi geldim eve :) bebiş çok şükür doğru yerde :)))) kan testi yaptırdm sonra doktora gösterdim normal bi gebelik dedi.. Kan değeri c.tesi 2314 tü bugün 4275 olmuş. Doktor çok normal dedi sırnaşık şey moralim yerine geldi ya..

jale hanım bursada meşhur çok iyi bir doktor tavsiye edrim bende bir iki ay daha gidicem bu doktora olmazsa bende düşünüyorum tekrar gitmeyi

)))))))))))))ohhhh gördünmü canımm bak ben sana yazdım okumuşsundur belki...yani dgerin 2-3 haftada 1000 in üstüne çıkması normalll...kızım ben de iyice öğrendim hee şaka maka...))))
yani o değer hergün 2 katı artıyor hatım...sen öteki kadını ara söyle hasta yaratık..ne biçim doktorlar var yaaaa.(((((((((((((

jale hanım bursada meşhur çok iyi bir doktor tavsiye edrim bende bir iki ay daha gidicem bu doktora olmazsa bende düşünüyorum tekrar gitmeyi
baksana ne dicem kızz o doktora biraz gel git akıllı diyolar..bi çokkk iyi bazende soğuk davranıyormuşş....sencenasıl öylemii.ben ondan tereddüt ediyorum böyle gel gitleri varmıydı sana...bende gidim olmazsa...ne dersıinnn

denemekte yarar var benim duyduklarım hep olumlu öyle bişey duymadım ben hem jale hanımın arkadşı eşime tavsiye etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…