Slm kızlar nasılsınızz bugÜnn
selam kızlar naberler görüşmeyelii...??????????*havadis varmı kızlarr ben koptum hepten vallaa...
ben aynen incir suyuna devam içiyorum çok şükür alıştım sanki .....şifa niyetine götürüyorum her alşam bie bardakk...sabahta bal tarcın öğleden sonra adaçayıı ha gayret....))))
bide rejime girdim..bugün bişi yemiyince 1 kilo düşük çıktım)))) demek vücüdüm şişmiş su içtim wc derken şişlik gitti...
4-5 kilo ver demişti doktor daha kolay hamiş kalırsın diyerekten çabalıyormmm kızlarrrr bu ayy işallahh olcek azimliyimmmmm
canım bende kilo verdim ve hamile kaldım tabi tedavi de gördüm ama kilo vermek çok faydalı yumurtalıklaraselam kızlar naberler görüşmeyelii...??????????*havadis varmı kızlarr ben koptum hepten vallaa...
ben aynen incir suyuna devam içiyorum çok şükür alıştım sanki .....şifa niyetine götürüyorum her alşam bie bardakk...sabahta bal tarcın öğleden sonra adaçayıı ha gayret....))))
bide rejime girdim..bugün bişi yemiyince 1 kilo düşük çıktım)))) demek vücüdüm şişmiş su içtim wc derken şişlik gitti...
4-5 kilo ver demişti doktor daha kolay hamiş kalırsın diyerekten çabalıyormmm kızlarrrr bu ayy işallahh olcek azimliyimmmmm
beryal bende bu ay iki yumurta vardı ama bu ayda mutlu haberi alamıcam galiba adet arılarım başladı göğüslerimde acıyo her an gelebilir offf offffffff
şişştt nilüfer kızz nerdesin
medical ahmetyılmaz....sen hangisine gidiyosun????
bide jimerde jale gürler var onuda denemeyi düşünüyorum...hamiş kalırsam ikisinden birine gidicem
Bende medical park' a gidiyorum canımcım sendemi?
kızzz geldinmi anacım seni bekliyordum vallaaa aklım sende nezaman gelidn???
nasıl sonuçlar ne dedi doktorr bebeişinsenlemi ve doğru yerdemiii kuşummmm:CüvCüv:
baksana ne dicem kızz o doktora biraz gel git akıllı diyolar..bi çokkk iyi bazende soğuk davranıyormuşş....sencenasıl öylemii.ben ondan tereddüt ediyorum böyle gel gitleri varmıydı sana...bende gidim olmazsa...ne dersıinnnjale hanım bursada meşhur çok iyi bir doktor tavsiye edrim bende bir iki ay daha gidicem bu doktora olmazsa bende düşünüyorum tekrar gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?