Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

internettede bir sorun var yazdığımı gönderemiyorum hemen. hatlarda mı sorun var anlamadım.

okyanus canım dün topiğe uğramışssın ama görüşemedik. ana kız oturun bakalım canım senin adınada çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

beryalcim sağol canım biz iyiyiz siz nasılsınız? bodrumda da havalar güzel bol bol gez canım ama kendinide fazla yorma.
citos canım sen nasılsın? bebişin nasıl? ayın 6 sında mı gideceksin doktora?

vildan,dilnur,nilüfer,sera,selra,huzeyfe,tatlibebek,bircan,interhat,sultan,merve85,merveburc,sessizdeniz,suprizmucize,rufeyde,papatya,pinkrose,merveburc,belenay,yasemennnn,sanalem,triyandafil,smhsmh,alin,mona rosa,ceyda veeeeeeeee adını sayamadığım diğer kızlar sizler nasılsınız?

günaydın kızlarr..bugün hava nekadar güzell değilmi içim kıpır kıpır bööyle bi heyecan var bendee...yaz geliyorrr çok şükürrr ya şöyle havalara bayılıyorum havalar ısınsada artık kendimize gelsek ))))))))
hakca canımın içi beni sormuşsun çok iyiyiiimm valla böyle bi sevinçtir gidiyoo nazer değmesin))))
sen nasılsın nevar neyokk??????????????

günaydın kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile5
sanada ayrıca günaydın hakcam nasılsın tatlım özledik valla seni kaç günlerdir gelmiyon topiğe doğru düzgün görüşemedik bebişinle sen iyisiniz dimi tatlım ewet cnm bizde 6sında gitcez kontrole testler yapılacak ikili test bakalım hayırlı haberle dönerim inşaalah cnmŞeniz

günaydın vildoşum hg canısı nasılsın tatlımŞeniz
escalesim sanada günaydın tatlım sende iyisin dimiŞeniz

günaydın kızlarr..bugün hava nekadar güzell değilmi içim kıpır kıpır bööyle bi heyecan var bendee...yaz geliyorrr çok şükürrr ya şöyle havalara bayılıyorum havalar ısınsada artık kendimize gelsek ))))))))
hakca canımın içi beni sormuşsun çok iyiyiiimm valla böyle bi sevinçtir gidiyoo nazer değmesin))))
sen nasılsın nevar neyokk??????????????

canım sağol bizde iyiyiz aman Allah nazarlardan korusun sevincin daim olsun:1hug:

günaydın cnm öğleden sonra yokum bende biraz erken kalktım girdim
şimcik kahvaltı hazırlıyom...beslemem gereken bi civcikim var:ecrin_bebek:

günaydın canım..hayırdır ne sancısı adetmi olacan yoğsam
ya bilsem sancım var olmadı ve çıldırtacak beni bir olsam artık ya iş yerindede çekilmiyor evde olsam uzanırım hiç değilse birazda olsa rahatlarım ama şuan oda yok ha bire masada otur.
günaydın vildoşum hg canısı nasılsın tatlımŞeniz
escalesim sanada günaydın tatlım sende iyisin dimiŞeniz

çitosum günaydın bende iyiyim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile5
sanada ayrıca günaydın hakcam nasılsın tatlım özledik valla seni kaç günlerdir gelmiyon topiğe doğru düzgün görüşemedik bebişinle sen iyisiniz dimi tatlım ewet cnm bizde 6sında gitcez kontrole testler yapılacak ikili test bakalım hayırlı haberle dönerim inşaalah cnmŞeniz

citosum bende özledim canım. hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin bebişini sağlıkla görürsün:emir_bebek::Saruboceq: bizde iyiyiz çok şükür:nazar:

Back
X