Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım citosum nereye gideceksin...
bende yavaş yavaş çıkıyorum kızlar izninizle,görüşmek üzere...
ablamlar gelicek hakcam oturmaya oyüzden topişe giremiycem yarın görüşürük canım benim sanada güle güle tatlım seni ve bebişini çok öptümŞenizŞenizŞeniz

canım evet insanın memleketi gibi yok ama sağlık olsun,yakın Allahtan istediğimiz zaman gidiyoruz.

ben aslen izmirli değilim adanalıyım ama 16 seneden beri burdayım size yemin ederim ben izmirden vazgeçemiyorum 2 sene başka bir yerde bulundum gelince nerdeyse toprağını öpecektim o kadar çok seviyorum anlıyacağınız

hainler sizi bizi terketmek için uğraşıyorsunuz ha bak döverim sizi :oklava::oklava::oklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknanikyakalayamassınki lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

canım citosum biz çaktık meseleyikaydirigubbakcemile3 size iyi eğlenceler vildanla:sm_cool: şaka bir yana ne güzel olurdu buluşsak oturup muhabbet etsek bütün kızlar

REP VERDE GİT NOLUUUN:a015:
güle güle cnm görüşürük:a015:

canım citosum biz çaktık meseleyikaydirigubbakcemile3 size iyi eğlenceler vildanla:sm_cool: şaka bir yana ne güzel olurdu buluşsak oturup muhabbet etsek bütün kızlar
yaaa ewet ne güzel olurdu valla ben size pastalar börekler yapardım diycem ama siz yapar getirdiniz bende afiyetle yerdimkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

vildannnnn sana rep vericem ama vildangel mesajını değerlendirmek için başka kullanıcılarında mesajını değerlendirmeniz gerekiyor diyor. ben diğer arkadaşlarada bugün rep verdim,sanada dün vermiştim ya birdaha nezaman vericem zamanı mı varkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknanikyakalayamassınki lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bak seni zincire vururum dünki izlediğim filmin etkisinde kaldım zaten kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:oklava::oklava::oklava:

yaaa ewet ne güzel olurdu valla ben size pastalar börekler yapardım diycem ama siz yapar getirdiniz bende afiyetle yerdimkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

yapardık canım ne demek.sende bebişine iyi bak. öpüyoruz siziŞeniznaniknanik görüşürüz...

hanım efendi işinide biliyor ama olsun kız sen bebişe dikkat et valla öyle yaparız anam bende geleyimmi bu arada :utangac::utangac:

bak seni zincire vururum dünki izlediğim filmin etkisinde kaldım zaten kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:oklava::oklava::oklava:
ayyy çokkk korktum senden:1ninca::1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şey

vildannnnn sana rep vericem ama vildangel mesajını değerlendirmek için başka kullanıcılarında mesajını değerlendirmeniz gerekiyor diyor. ben diğer arkadaşlarada bugün rep verdim,sanada dün vermiştim ya birdaha nezaman vericem zamanı mı varkaydirigubbakcemile3

her zaman dene canım boş bırakma
hadi sen çık yoksa laf lafı açacak zor gidersin :roflol::roflol:

:mymeka:kıss sende rep manyağı oldun iyicene ben ağşam verdim ya sana doymadınmı sırnaşık şey

napıyım sefiyom:çok üzgünüm: biriktiriyom kötü günler için kenara az yeşil yeşil dolar atsak fenamı olur:roflol:

kimin filmiydi:delphin:
bayılırım film islemeyesüprizzzzz

sara anacım yakaladım valla seni ahada burdasın insan bir slm verir değilmi dur ben vereyim slm saracım ve gelend diğer yeni arkadaşlara.s.

hanım efendi işinide biliyor ama olsun kız sen bebişe dikkat et valla öyle yaparız anam bende geleyimmi bu arada :utangac::utangac:
gel kız gel hepicinize kapım açık buyur gel tatlım eli boş gelme yannızkaydirigubbakcemile3naniknanikŞenizŞenizŞeniz

ben aslen izmirli değilim adanalıyım ama 16 seneden beri burdayım size yemin ederim ben izmirden vazgeçemiyorum 2 sene başka bir yerde bulundum gelince nerdeyse toprağını öpecektim o kadar çok seviyorum anlıyacağınız

çıkamadım escales ayrılamıyorum buradan aklım sizde kalıcak.evet canım haklısın bende buraya alıştım ama insanın memleketi gibisi yok...sende izmirli olmuşsun artık.

Back
X