tamam gııı çaktırma millete :roflol::roflol:sırnaşık şey
canım citosum biz çaktık meseleyikaydirigubbakcemile3 size iyi eğlenceler vildanla:sm_cool: şaka bir yana ne güzel olurdu buluşsak oturup muhabbet etsek bütün kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gııı çaktırma millete :roflol::roflol:sırnaşık şey
ablamlar gelicek hakcam oturmaya oyüzden topişe giremiycem yarın görüşürük canım benim sanada güle güle tatlım seni ve bebişini çok öptümŞenizŞenizŞenizcanım citosum nereye gideceksin...
bende yavaş yavaş çıkıyorum kızlar izninizle,görüşmek üzere...
canım evet insanın memleketi gibi yok ama sağlık olsun,yakın Allahtan istediğimiz zaman gidiyoruz.
delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknanikyakalayamassınki lülülülülülülülülülülülülülülülülülühainler sizi bizi terketmek için uğraşıyorsunuz ha bak döverim siziklava:
klava:
klava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım citosum biz çaktık meseleyikaydirigubbakcemile3 size iyi eğlenceler vildanla:sm_cool: şaka bir yana ne güzel olurdu buluşsak oturup muhabbet etsek bütün kızlar
yaaa ewet ne güzel olurdu valla ben size pastalar börekler yapardım diycem ama siz yapar getirdiniz bende afiyetle yerdimkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeycanım citosum biz çaktık meseleyikaydirigubbakcemile3 size iyi eğlenceler vildanla:sm_cool: şaka bir yana ne güzel olurdu buluşsak oturup muhabbet etsek bütün kızlar
:mymeka:kıss sende rep manyağı oldun iyicene ben ağşam verdim ya sana doymadınmı sırnaşık şeyREP VERDE GİT NOLUUUN:a015:
güle güle cnm görüşürük:a015:
delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknanikyakalayamassınki lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yaaa ewet ne güzel olurdu valla ben size pastalar börekler yapardım diycem ama siz yapar getirdiniz bende afiyetle yerdimkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
:a015::a015::a015::a015:ŞenizŞenizŞenizyapardık canım ne demek.sende bebişine iyi bak. öpüyoruz siziŞeniznaniknanik görüşürüz...
yaaa ewet ne güzel olurdu valla ben size pastalar börekler yapardım diycem ama siz yapar getirdiniz bende afiyetle yerdimkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy çokkk korktum senden:1ninca::1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şeybak seni zincire vururum dünki izlediğim filmin etkisinde kaldım zaten kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:
klava:
klava:
vildannnnn sana rep vericem ama vildangel mesajını değerlendirmek için başka kullanıcılarında mesajını değerlendirmeniz gerekiyor diyor. ben diğer arkadaşlarada bugün rep verdim,sanada dün vermiştim ya birdaha nezaman vericem zamanı mı varkaydirigubbakcemile3
:mymeka:kıss sende rep manyağı oldun iyicene ben ağşam verdim ya sana doymadınmı sırnaşık şey
bak seni zincire vururum dünki izlediğim filmin etkisinde kaldım zaten kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:
klava:
klava:
gel kız gel hepicinize kapım açık buyur gel tatlım eli boş gelme yannızkaydirigubbakcemile3naniknanikŞenizŞenizŞenizhanım efendi işinide biliyor ama olsun kız sen bebişe dikkat et valla öyle yaparız anam bende geleyimmi bu arada![]()
ben aslen izmirli değilim adanalıyım ama 16 seneden beri burdayım size yemin ederim ben izmirden vazgeçemiyorum 2 sene başka bir yerde bulundum gelince nerdeyse toprağını öpecektim o kadar çok seviyorum anlıyacağınız