Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales sanada veririmde çok vermişim şimdi dinlen diyolar bana
yarın veriyim kıs

aha sara gelmiş
sara hadi de itiraf et nisan 1 şakası yapacaadım de
kandırdım sizi de
üzme bizi de hadi noluuun

yyok vildoşum yaa vallaa değil keşke öyle olsaydı ne güzel olurdu ,bir heyecan olurdu ama maalesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ana kıyamam ben size bak barıştım işte
sara inşallah tez zamanda geri gelirsin kız ben seni çok sevmiştim valla

adet günüm ayın 1 yani yarın arılarım başladı her an adt olabilirim yani bu ay da hevesim kursagımda kaldı canımsenağlama

ana kıyamam kız ağlama valla bugün hepimiz duygusalız zaten olur anacım bu ay olmaz gelecek ay olur sıkma bu kadar canını

ana kıyamam ben size bak barıştım işte
sara inşallah tez zamanda geri gelirsin kız ben seni çok sevmiştim valla

inşallah escacım arada bakarım size inşallah ben bidahaki girişime kadar bebiş haberlerini alırım bende seni çok sevdim escacım ben hepinizide sevdim sanki hep bakışıyormuşuz gibi sanki söylediklerinizi duyuyormuşum gibi herkesin sesini ayrı duyuyorum sanki vildoşun sesi ayrı citosun sesi ayrı beryalin ayrı hlyms ayrı böyle değişik bi şekilde seslerinizi hissediyorum niloşun ,sumoşun,senin ayrı ,sesiniz içimden geliyor duyuyorum .sizi görmesemde duymasamda gerçekten sesinizi hissediyorum.

kıss sara gerçekten gidimiyon bende şakadır diye teselli ediyodum kendimisenağlama

ana kıyamam kız ağlama valla bugün hepimiz duygusalız zaten olur anacım bu ay olmaz gelecek ay olur sıkma bu kadar canını

her ay böyle kandırıyorum kendimi napalım kader allah ne zaman izin verirse o zaman olcak senin günün ne kadar geçti

yyok vildoşum yaa vallaa değil keşke öyle olsaydı ne güzel olurdu ,bir heyecan olurdu ama maalesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

valla allahtan ümit kesilmez inşallah şakadır diye dua edecem:çok üzgünüm::Saruboceq:

ben şimdi çıkıyorum kızlar kızı okula bırakıp annemlere gidecem
beni özleyin hemi ben sizi özliycem:utangac:

inşallah escacım arada bakarım size inşallah ben bidahaki girişime kadar bebiş haberlerini alırım bende seni çok sevdim escacım ben hepinizide sevdim sanki hep bakışıyormuşuz gibi sanki söylediklerinizi duyuyormuşum gibi herkesin sesini ayrı duyuyorum sanki vildoşun sesi ayrı citosun sesi ayrı beryalin ayrı hlyms ayrı böyle değişik bi şekilde seslerinizi hissediyorum niloşun ,sumoşun,senin ayrı ,sesiniz içimden geliyor duyuyorum .sizi görmesemde duymasamda gerçekten sesinizi hissediyorum.
bizde aynı burdaki herkesi görmesekte duymasakta içimizde hissediyoz seni asla unutmuycaz saracım inşaalah en kısa zamanda tekrar seninle burada buluşuruz kızlar ben birazdan çıkıcam hepicinizi çok sefiyom kendinize iyi bakın yarın görüşürük saracım sen yarında burdasın dimi vedalaşmıyom senle senağlama:a015::a015:ŞenizŞeniz

senağlamasenağlama

adet günüm ayın 1 yani yarın arılarım başladı her an adt olabilirim yani bu ay da hevesim kursagımda kaldı canımsenağlama

cnm o ağrılar oluyomuş zaten adet olucak gibi ama hamileysen bile oluyomuş ağrı,merak etme cnm inanıyorum herkesin bebeği olucak .herkesin içindeki sesin aynı olduğunu anladım yalnız herkes için geçerli ,sanki benim bebeğim olmuycak, çok değişik ama oluyo işte .allahın lütfu .:emir_bebek:

valla allahtan ümit kesilmez inşallah şakadır diye dua edecem:çok üzgünüm::Saruboceq:

ben şimdi çıkıyorum kızlar kızı okula bırakıp annemlere gidecem
beni özleyin hemi ben sizi özliycem:utangac:
yafrum ikimizde aynı anda çıkıyormuşuz senide öpem talım annenlere selam söle senide çok sefiyom yarın görüşürük ŞenizŞenizŞeniz

yarında burdayım ama ,belli olmaz yinede öpüyorum sizi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk

Back
X