Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aha sara gelmiş
sara hadi de itiraf et nisan 1 şakası yapacaadım de
kandırdım sizi de
üzme bizi de hadi noluuun

ya kızlar bana nediye rep vermiyorsunuz bak küserim yoksa valla banada verin ama ben size veriyom ama ya

sara kocişin izin veriyomu internet kafelere gitmene
verir kocam beni biliyo öyle bişey demez ben birazcık dikimdir yani öle süzülüm tip olmadığım için (böle giderim :çok üzgünüm:)
ya bu kız ciddi ciddi vedalaşıyor kız hiç girmiycenmi yoksa bizimi kandırıyorsun sen bak döverim ha seni
yoook escacım hiç aklıma bile gelmedi 1 nisan keşke öyle olsaydı
sara bu şarkıda benden sana

Ah benim örselenmiş incinmiş karanfilim
Bir sessiz çığlık gibi kırmızı masum narin
Bu ürkek bu al duruş söyle neden bu vazgeçiş
Ne oldu ümitlerine bu ne keder bu ne iç çekiş

Sen ki özgürlük kadar güzelsin, sevgi kadar özgür
O güzel başını uzat göklere, gül güneşlere gül

Kırılma, küsme sen yine bir şiir yaz
Çok değil inan az kaldı az
Bu kadar erken susma biraz bekle
Ağlama, ağlama gül biraz
sen beni ağlatmayamı çalışıyosun eğer öyleyse başardın vildoşum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
doğru yarın 1 nisan kız sara eğer şakaysa saçını başını yolcem haaa kaydirigubbakcemile
yooooooooook citosum yook dedim yaa hiç aklıma bile gelmedi 1 nisan.
yaaa benım cırcır bocegım nereye gıdıyosun yaaaaa sen gıdınce cok sesız kalıcak bırası vıldanın olmadıgı durumlarda sen kurtarıyodum topıgı sımdı nolcak vıldan kızz yoklugunda yerıne yerını vekaleten bırak sarada gıdıyo off yaa oooooooffffffffffffffff
evet hlyms cim artık cırcır yapmıycam ama arad bi ziyaret eder bebiş halaylarınıza katılırım.çoook özlüycem sizi çoooksenağlamasenağlama
evet ama yanıı hıc bole bıseyden bahsetmemıstın sara kendı ıstegınle mı ayrılıyosun
kriiz güzelim biliyodum baya işle kötüydü ben gittikten sonra batmazsa iyidir dersaneydi benim öğrenciler doğru düzgün ödeme yapmıyo giderler çok hak veriyorum.
KOCA TİPLERİ
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)kadınım

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

buda benim koca 8 numara kadınım

saracım yok seni ağlatmaya çalışmıyom sen ağlama canım
sadece şaka olduğuna inanmaya çalışıyoz nolur şakaysa fazla uzatma valla yüreciğimize indirecen

Back
X