Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessizdeniz allah sahibine bağışlasın canım çok tatlısın arkadaşımın arkadaşına o kadar çok benziyonki ama o evli diil henüz bi ara seni o sandım -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim canım ama vallahi o arkadaşın değilimsırnaşık şey

saracım yarın sonmu yoksa gelmiycenmi bir daha

escacım yarın işe gelicem ama fırsat bulamayabilirim girmeye son gün biliyosuunnsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kıyamam kız ben sana ağlama yoksa bende ağlarım valla bu arada ben bu parçayı çok ama çok seviyorum

kız bide bebiş olmasın olmazmı anacım :teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

kız daha olsa bile anca 1 hafta olmuştur döllenme olalı hemencik tepki vermez .ahhhhh ahh nerde bizde o şans gecikmiyo anacım çatadanak geliveriyo kırmızılar:tomato:

kızlar hadi sumos kaçar banada dua edin ne olur bu kanama adet kanamsı değildir inş ve bugün sadece 1 damla geldi okadr bitti inş öyledir yani hadi kib
görüşmek üzere

dualarım seninle tatlımm inş dilediğin gibi hamilesindir ama fazla ümit verme kendine canım olurmu sonra çook yıkıcı olabiliyor ben çook yaşadım belki sende yaşamışsındır ama yinede pozitif düşünelim hamilesindir inş canıımm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kız daha olsa bile anca 1 hafta olmuştur döllenme olalı hemencik tepki vermez .ahhhhh ahh nerde bizde o şans gecikmiyo anacım çatadanak geliveriyo kırmızılar:tomato:

klava:klava:klava: sende söyle ona gelmesin kırmızılar anacım klava:klava:klava: yoksa escales seni dövecekmiş de anam ozaman belki gelmez o kırmızılar

Doktorcum bende bişey sorabilirmiyim benimde belim ağrıyo niyekii adetime 10 gün var daha:enbuyukkk:

cereyanda kalmış olabiirsin belfıtığın olmuş olabilir <allah korusun> eğer varsa ve doktorun ameliyat diyorsa hemen ol canım benim gibi senelerce çekme ağrılarını oldum ve kurtuldum çok şükür :Saruboceq:

tşk canım sen nasılsın bu arada patronunla arkadaşın sanamı şaka yaptılar anlıyamadım canıım:1hug::1hug:

evet güzelim birincisi patronum sabah sabah yaptı dün bankaya ben para yatırmıştım elime bir dekont vermişti ki dün ben bankada 1,5 saat bekleyip fitil olmuştum o parayı yanlış hesaba yatırmışsın dedi ben olmaz dedim siz ne verdiyseniz onu yatırdım yok dedi başka yere yatırmışsın ama nasıl olurmu dedim bayağa söyletti beni sonra bir nisan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…