araya girdim kaynayım o halde kaydirigubbakcemile2 yaaa ben hamile kalmak için ne yapayım buda günün sorusu oldu delikafadulden
sessizdeniz allah sahibine bağışlasın canım çok tatlısın arkadaşımın arkadaşına o kadar çok benziyonki ama o evli diil henüz bi ara seni o sandım -tatlicadiarzu-
saracım yarın sonmu yoksa gelmiycenmi bir daha
sorunun ne ebrar42 ona göre yöntemler söyliyim ayy kendimi bi an doktor gibi hissettim
escacım yarın işe gelicem ama fırsat bulamayabilirim girmeye son gün biliyosuunnsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Doktorcum bende bişey sorabilirmiyim benimde belim ağrıyo niyekii adetime 10 gün var daha:enbuyukkk:
slm kızlarr beennn geldim nasılsınız
kıyamam kız ben sana ağlama yoksa bende ağlarım valla bu arada ben bu parçayı çok ama çok seviyorum
kız bide bebiş olmasın olmazmı anacım :teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.
kızlar hadi sumos kaçar banada dua edin ne olur bu kanama adet kanamsı değildir inş ve bugün sadece 1 damla geldi okadr bitti inş öyledir yani hadi kib
görüşmek üzere
hoşgeldin şekercim nbr nasılsın
kız daha olsa bile anca 1 hafta olmuştur döllenme olalı hemencik tepki vermez .ahhhhh ahh nerde bizde o şans gecikmiyo anacım çatadanak geliveriyo kırmızılar:tomato:
Doktorcum bende bişey sorabilirmiyim benimde belim ağrıyo niyekii adetime 10 gün var daha:enbuyukkk:
tşk canım sen nasılsın bu arada patronunla arkadaşın sanamı şaka yaptılar anlıyamadım canıım:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?