Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neyse canım ben çıkıyorum tanıştığıma memnun oldum bol bol dua edicem senin için ve tüm evlat isteyen hanımlar için allahtan hayırlısı

arkadaşlar bende yeniyim burda. benimde orunum bebiş olmaması glukofen kullanıyorum 4 aydır ama birşey yok henüz. çok üzülüyorum :(

canım birbuçuk senelik evliyim gerçi daha erken bir senede korunduk dört aydır korunmuyoruz ama olmuyor

canım evet daha çok erken korunmadan 1 yıl ilşkide bulunun eğer 1 yıl sonunda olmazsa doktora gidin .zaten önce doktora gidince doktorlarda aynısını söylüyo.1 yıl korunmasız ilşki sonrası hala hamile kalamadıysan tedaviye başla .yumurtlama günlerini takip et.her kadında aynı olmuyo biliyosun onunda kolayı var ki oda şöyle.adet olduğun günü 1 diye sayıyosun adetin 10 ile 22 inci günleri gün aşırı ilşkide bulunuyosun .bu 12 günden birin de senin yumurtlaman oluyo .tam denk getirmek mümkün değil ama çok faydalı bir yöntem dene şekerim .adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu gün ilşkide bulun 11 de yapmayın 12 yapın 13 yapmayın 14 yapın böyle 22 inci güne kadar devam ama bir gün yapın 1 gün yapmayın tamammı.

bende 1,5 yıllık evliyim 1 senedir deniyorum ama hala yok bebek. doktora gittim glukofen veri bana 6 ay kullan dedi, 4 aydır kullanıyorum ama yine yok :(

Back
X